Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban

Főoldal > Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban


2021/01/10
Hitch Alex párkapcsolati trapeuta

Ha régóta vagy egy kapcsolatban, lehet azt érzed, már ne az igazi, nem olyan, mint régen volt. Párkapcsolati terapeuta szakértőnk elmondja, mit tegyetek!
 

Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban

Az idő előrehaladtával, és a korral együtt a hormonok is csökkenni kezdenek, de ez nem jelenti azt, hogy a vágy és a szenvedés is el kell tűnjön a hétköznapokból. Ha úgy érzed, hogy kezd unalmassá válni a szerelmi életed, vagy az együttlétek partnereddel, akkor ideje újra lángra lobbantani azt a bizonyos tüzet kettőtök között. Az alábbi egyszerű tanácsok ebben segítenek majd!

 1. Tervezd meg az együttléteket

Az idő hajlamos elillanni, főleg ha olyan programokkal van tele a napod, amiket nem terveztél meg (pár perc TV-nézést órákig is elnyúlhat). Ha azonban szeretnél kedvesed odaadó párja lenni, akkor tervezd meg előre együttléteiteket, hogy ne pazaroljátok el az időtöket más dolgokra. Akár még randevúknak is hívhatjátok ezeket az alkalmakat. Ha mindketten tudjátok előre, hogy szerelmeskedni fogtok, akkor a várakozás és a vágyakozás is egyre fokozódik majd a megbeszélt időpont előtt. Ha esetleg valami különleges dolog kipróbálását is tervezitek, beszéljetek erről is, az eredmény megdöbbentő lesz: olyan bizsergést érzel majd, mintha egy első randira mennél…

 

Nem muszáj bárhová elmennetek előtte, és nem kell semmilyen különleges programot szervezni az alkalomra. Csak tegyetek félre egy estét, éjszakát, vagy akár egy reggelt is, amikor zavartalanul egymáséi lehettek.

 

 

Mi a jó csók titka? Olvasd el szakértőnk cikkét, kattints ide: Ilyen a jó csók

 

 

2. Tedd változatosabbá az együttléteket

Ha már hosszú ideje vagy együtt partnereddel, akkor valószínűleg van egy megszokott rutinotok az ágyban, amihez minden alkalommal ragaszkodtok.

 

Már azzal is felpaprikázhatod szerelmi életeteket, ha változtattok egy kicsit a bevett mintán. Nem kell semmi óriásira gondolni – már egy közös zuhanyzás is felforrósíthatja köztetek a hangulatot, vagy ha illatos gyertyákat gyújtotok, mielőtt ágyba bújnátok. Esetleg indíthatjátok az estét egy masszázzsal, közben szólhat egy kis zene, és így tovább. Akár még otthonotok egy eddig „feltérképezetlen” helyén is kipróbálhatjátok, hogy milyen együtt lenni! De ne riadjatok meg az extrémebb dolgoktól is, ezek nagyon sok színt, új izgalmat vihetnek a kapcsolatotokba, de fontos, hogy mindkettőtöknek szimpatikus legyen az új ötlet!

 

3. Lassítsatok és élvezzétek ki egymás társaságát

Még ha testetek idővel le is lassul, az agy azt diktálhatja, hogy pörgessétek fel a tempót. De miért? Miért ne lassíthatnátok, hogy jobban kiélvezhessétek mindazt, ami történik? Próbáljatok ki új módszereket egymás izgatására, és tanuljátok meg élvezni azt is, ahogy adtok, nem pedig csak azt, ahogy kaptok. Engedjétek, hogy a dolgok természetesen kövessék egymást az ágyban (vagy ahol éppen egymásra találtok).

 

4. Próbáljatok ki új pózokat

Előfordulhat, hogy kedvenc pozícióitok valamilyen okból (pl. egészségügyi gondok miatt) már nem olyan élvezetesek, vagy kivitelezhetők, mint régebben. Ha az ízületekkel van a probléma, akkor próbáljátok ki a dolgokat oldalfekvésben, hogy egyikőtöknek sem kelljen támogatnia magát vagy a másikat. Az ülő pozíciók szintén kényelmesek és egész változatosak is lehetnek.

 

Azok a bizonys zavarok némileg ellensúlyozhatók, ha a férfi a partnere fölé fekszik, és lábait a másik lábain kívülre helyezi, hogy partnere összeszoríthassa a combjait, és ezzel valamivel szorosabban körbeölelje párja férfiasságát.

 

5. Oszd el a szeretetet a nap folyamán

Egy ideális világban az embernek bármelyik nap, vagy legalább is bármelyik este van ideje és ereje, hogy szerelmeskedjen egy jót párjával, de sajnos nem ilyen világban élünk. Ahelyett azonban, hogy egy gyors 5 perces menettel letudnátok a napi intim együttlétet, szórjátok szét ennek a részeit az egész nap folyamán. Játszatok egy szerepjátékot, vagy csak öltözzetek ki akkor is, ha nemmentek sehova.

 

Honnan tudhatod, hogy a párod megcsal? Szakértőnk mutatja a biztos jeleket! Kattints ide: A megcsalás jelei

 

6. Ne feledkezzetek el összebújni utána

A szerelmeskedés után semmi sem esik jobban párunk szerető ölelésénél. Használjátok ki az egymás mellett töltött időt arra, hogy beszélgessetek egy jót, vagy aludjatok el együtt. Ez a következő együttlét előjátéka. 

 

7. Igyatok egy pohárral a kapcsolatotokra

Mindenki nézett már „olyan” filmeket. Te is, a párod is. Talán van ezekben olyan, amit soha nem mertél elmondani neki, hogy szeretnéd. Talán neki is van. Egy régi kapcsolatban ezt különösen nehezen hozzák elő a párok, ezért egy kis trükkhöz kell folyamodnod. Készüljetek fel egy estére, amikor kettesben lehettek. Egyébként is nagyon fontos, hogy mindig szánjatok időt a kettesben létre. Készüljetek be a kedvenc italotokkal, és fogyasszatok belőle annyit, hogy megfelelően oldott legyen a hangulat. Tudatosan készüljetek arra, hogy ilyenkor ki fogjátok beszélni az eddig eltitkolt vágyaitokat, mindenki szedje össze magában, hogy mit fog mondani. Amikor elérkezett a pillanat, ha itt az idő, egyikőtök kezdjen bele. Garantálom, hogy még aznap új élményekben lesz részetek!

 

Havonta ismételni ér! 
 
családLegfrissebb cikkek


Hogyan öltözzön egy férfi és hogyan egy nő esküvőre - Az esküvői vislet aranyszabályai
Amikor egy esküvőre keresel ruhát magadnak, néhány nagyon fontos szempontot kell figyelemben tartanod. Egyrészt ügyelned kell rá, hogy stílusosan és csinosan jelenj meg a nagy napon, másrészt azonban túlöltöznöd sem szabad, hiszen azzal csak elvonnád a násznép figyelmét a párról.  
Gond van a férfiasságoddal? – Irány az urológus
Félsz az urológustól? Megértem. Elbeszélgettünk Merth Gábor urológussal, miért is kell legyőznöd ezt a félelmet, mi történik nála a fériakkal…  
A sikeres üzleti vacsorák etikettje
Ha nem tudod, hogyan kell viselkedni egy üzleti vacsorán, melyek az alapvető és legfontosabb követelmények, mi az etikett, akkor ez a cikk neked szól. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!