A legkisebbek aranyköpései a szerelemről

Főoldal > Mit gondolnak a gyerekek, mi az a szerelem?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit gondolnak a gyerekek, mi az a szerelem?


2022/07/07
SFV

A gyermekek bizony kegyetlenül őszinte kis lények, akiknek ráadásul mindenről megvan a saját véleménye. De vajon mit gondolnak arról a dologról, ami körül a legtöbb mese, film és önnön életünk is forog: a szerelemről? 

Gyrekszáj a szerelemről

Mi felnőttként hajlamosak lehetünk túl komplikált, túlgondolt válaszokat adni arra a kérdésre, hogy mit jelent szerelmesnek lenni. A gyerekeknek azonban erről sokkal határozottabb gondolatuk van. Mostani cikkünkben az interneten fellelhető legaranyosabb és legviccesebb aranyköpéseket gyűjtöttük össze arról, miben is rejlik a gyerekek szerint a szerelem varázsereje. 


„A szerelem az, amikor kézen fogva jár egy fiú egy lánnyal az utcán, és amikor öregek lesznek, akkor is fogják majd egymás kezét.”
„A szerelem az, amikor azt mondod egy fiúnak, hogy tetszik a pulcsija, és akkor ő azt hordja minden áldott nap.”


„A szerelem olyan, mint nagypapa és nagymama: még azután is barátkoznak, miután már olyan sok időt töltöttek együtt.”


„A szerelem az, amikor anya megfőzi a kávét apának, de mielőtt odaadja, megkóstolja, hogy elég finom-e.”


„Ha valaki szeret téged, akkor másképpen szólít. És érzed, hogy a neved biztonságban van a szájában.”

„A szerelem az, amikor elmentek valahova enni, és te a sült krumplid nagy részét odaadod neki anélkül, hogy az övéből kérnél.”

„A szerelem az, amikor állandóan csókolóztok. Később pedig, ha már belefáradtatok a csókolózásba, mégis együtt akartok lenni, és beszélgetni. Az én szüleim ilyenek. Amikor ők csókolóznak, szinte undorító.”

„A szerelem az, amikor apa izzadtan és büdösen jön haza, anya mégis azt mondja neki, hogy jobb pasi, mint Robert Redford.”

„A szerelem olyan érzés, ami vagy jól, vagy rosszul végződik.”

„A szerelem az, amikor valaki megbánt téged és nagyon mérges leszel rá, de mégsem kiabálsz vele, mert tudod, hogy azzal megbántanád.”

„Senki nem tudja pontosan, miért lesznek az emberek szerelmesek, de úgy tudom, köze van a dolognak a szagokhoz. Ezért olyan népszerűek a parfümök is.”

„A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
barátság családLegfrissebb cikkek


Egy naptárnak köszönheti sikereit Marilyn Monroe rózsaszín ruhája
Emlékszel amikor a „Szőkék előnyben” című klasszikusban Lorelei Lee egy gyémántokkal díszített rózsaszín szaténruhában jelent meg a színpadon? A showgirl (akit Marilyn Monroe testesített meg) ez után egy zenés előadás keretei között jelentette ki, hogy „a gyémántok egy lány legjobb barátai” – a híres jelenetnek több művész is emléket állított már az évtizedek során saját alkotásaiban.   
3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot
Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz szemléletmódváltás is társul. Mostani cikkünkben 3 olyan észérvet, technikát gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, hogy egészséges életmódot élhess.
15 érdekesség az autókról, amiről még nem hallottál
Az autók szerelmesének vallod magad? Mostani cikkünkben nagy valószínűséggel akkor is találsz újdonságot, ha szakértő vagy a témában.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!