A legkisebbek aranyköpései a szerelemről

Főoldal > Mit gondolnak a gyerekek, mi az a szerelem?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit gondolnak a gyerekek, mi az a szerelem?


2022/07/07
SFV

A gyermekek bizony kegyetlenül őszinte kis lények, akiknek ráadásul mindenről megvan a saját véleménye. De vajon mit gondolnak arról a dologról, ami körül a legtöbb mese, film és önnön életünk is forog: a szerelemről? 

Gyrekszáj a szerelemről

Mi felnőttként hajlamosak lehetünk túl komplikált, túlgondolt válaszokat adni arra a kérdésre, hogy mit jelent szerelmesnek lenni. A gyerekeknek azonban erről sokkal határozottabb gondolatuk van. Mostani cikkünkben az interneten fellelhető legaranyosabb és legviccesebb aranyköpéseket gyűjtöttük össze arról, miben is rejlik a gyerekek szerint a szerelem varázsereje. 


„A szerelem az, amikor kézen fogva jár egy fiú egy lánnyal az utcán, és amikor öregek lesznek, akkor is fogják majd egymás kezét.”
„A szerelem az, amikor azt mondod egy fiúnak, hogy tetszik a pulcsija, és akkor ő azt hordja minden áldott nap.”


„A szerelem olyan, mint nagypapa és nagymama: még azután is barátkoznak, miután már olyan sok időt töltöttek együtt.”


„A szerelem az, amikor anya megfőzi a kávét apának, de mielőtt odaadja, megkóstolja, hogy elég finom-e.”


„Ha valaki szeret téged, akkor másképpen szólít. És érzed, hogy a neved biztonságban van a szájában.”

„A szerelem az, amikor elmentek valahova enni, és te a sült krumplid nagy részét odaadod neki anélkül, hogy az övéből kérnél.”

„A szerelem az, amikor állandóan csókolóztok. Később pedig, ha már belefáradtatok a csókolózásba, mégis együtt akartok lenni, és beszélgetni. Az én szüleim ilyenek. Amikor ők csókolóznak, szinte undorító.”

„A szerelem az, amikor apa izzadtan és büdösen jön haza, anya mégis azt mondja neki, hogy jobb pasi, mint Robert Redford.”

„A szerelem olyan érzés, ami vagy jól, vagy rosszul végződik.”

„A szerelem az, amikor valaki megbánt téged és nagyon mérges leszel rá, de mégsem kiabálsz vele, mert tudod, hogy azzal megbántanád.”

„Senki nem tudja pontosan, miért lesznek az emberek szerelmesek, de úgy tudom, köze van a dolognak a szagokhoz. Ezért olyan népszerűek a parfümök is.”

„A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
barátság családLegfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
Milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán?
Az üzleti vacsorák kiemelkedő fontosságúak az üzleti kapcsolatok szempontjából. Nem csupán az étel, hanem az italok kiválasztása is meghatározó lehet egy sikeres találkozó során, ami az üzleti protokoll fontos része is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán.
6 szálloda marketing tipp, amitől felpörög a szobafoglalás
A szállodák számára kulcsfontosságú, hogy hatékony marketing stratégiákat alkalmazzanak annak érdekében, hogy növeljék a szobafoglalások számát és maximalizálják a kihasználtságot. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!