Segítünk megálmodni a tökéletes legénybúcsút!

Főoldal > Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!


2022/03/31
SFV

Te vagy a vőlegény tanúja, így rád vár az a nemes feladat, hogy megszervezd a legénybúcsút, de semmi ötleted? Találj megoldást minden problémádra mostani cikkünkben!

Tökéletes legénybúcsú

Mikor érdemes megkezdeni a legénybúcsú szervezését?


A legénybúcsú időpontját érdemes úgy megtervezned, hogy az esküvő előtt még mind a vőlegénynek, mind pedig a vendégseregnek legyen ideje regenerálódni kicsit. Ha nagyjából sikerült ezt a dátumot körvonalaznod, akkor ideális esetben még van 2-3 heted megszervezni a teljes programot, hogy a barátod, rokonod, ismerősöd a lehető legfelejthetetlenebbül búcsúztathassa agglegény életét.


Mi mindent tarts szem előtt a legénybúcsú megszervezésekor?


A teljes eseményt nagyban meghatározza a legénybúcsú helyszínek kiválasztása, hiszen ezen múlik, hogy milyen programokra lesz lehetőségetek. Ha olyan helyszínt választasz, ahová utazni kell, akkor mindenképp gondoskodj róla, hogy a meghívott vendégek oda és haza is tudjanak jutni!
És, hogy kiket érdemes meghívni? Elsősorban a vőlegény legközelebbi barátait. Arra azonban mindenképp érdemes figyelned, hogy olyan vendégsereget gyűjts össze, akik közt a vőlegény komfortosan érzi magát, hiszen az este célja, hogy igazán felszabaduljon mielőtt még a kötöttségek mezejére lép!


Mi mindent lehet csinálni egy legénybúcsún?


Ha Ti nem azt tartjátok jó szórakozásnak, hogy különböző kihívásokat teljesítetek egy városon átbaktatva, nem kocsmatúrázni szeretnétek, vagy vetkőző lányokat nézni, akkor nem kell ezt tennetek! A nap, vagy este célja, hogy teljesen kikapcsolódjatok! Ha ehhez az kell, hogy elvonuljatok a világ másik végére, vagy, hogy egy hétig egy erdőben táborozzatok, akkor tegyétek ezt! Az ötletek tárházának csak a pénztárcátok és az szabhat határt, hogy nehogy hatalmas balhé kerekedjen az esküvőn, vagy még az előtt azért, mert az ifjú párnak nézeteltérése adódott a legénybúcsún történtek miatt, vagy, hogy esetleg e miatt kellene az őszinteségüknek megcsorbulni.
 
barátság család elegancia ünnepLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!