Segítünk megálmodni a tökéletes legénybúcsút!

Főoldal > Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!


2022/03/31
SFV

Te vagy a vőlegény tanúja, így rád vár az a nemes feladat, hogy megszervezd a legénybúcsút, de semmi ötleted? Találj megoldást minden problémádra mostani cikkünkben!

Tökéletes legénybúcsú

Mikor érdemes megkezdeni a legénybúcsú szervezését?


A legénybúcsú időpontját érdemes úgy megtervezned, hogy az esküvő előtt még mind a vőlegénynek, mind pedig a vendégseregnek legyen ideje regenerálódni kicsit. Ha nagyjából sikerült ezt a dátumot körvonalaznod, akkor ideális esetben még van 2-3 heted megszervezni a teljes programot, hogy a barátod, rokonod, ismerősöd a lehető legfelejthetetlenebbül búcsúztathassa agglegény életét.


Mi mindent tarts szem előtt a legénybúcsú megszervezésekor?


A teljes eseményt nagyban meghatározza a legénybúcsú helyszínek kiválasztása, hiszen ezen múlik, hogy milyen programokra lesz lehetőségetek. Ha olyan helyszínt választasz, ahová utazni kell, akkor mindenképp gondoskodj róla, hogy a meghívott vendégek oda és haza is tudjanak jutni!
És, hogy kiket érdemes meghívni? Elsősorban a vőlegény legközelebbi barátait. Arra azonban mindenképp érdemes figyelned, hogy olyan vendégsereget gyűjts össze, akik közt a vőlegény komfortosan érzi magát, hiszen az este célja, hogy igazán felszabaduljon mielőtt még a kötöttségek mezejére lép!


Mi mindent lehet csinálni egy legénybúcsún?


Ha Ti nem azt tartjátok jó szórakozásnak, hogy különböző kihívásokat teljesítetek egy városon átbaktatva, nem kocsmatúrázni szeretnétek, vagy vetkőző lányokat nézni, akkor nem kell ezt tennetek! A nap, vagy este célja, hogy teljesen kikapcsolódjatok! Ha ehhez az kell, hogy elvonuljatok a világ másik végére, vagy, hogy egy hétig egy erdőben táborozzatok, akkor tegyétek ezt! Az ötletek tárházának csak a pénztárcátok és az szabhat határt, hogy nehogy hatalmas balhé kerekedjen az esküvőn, vagy még az előtt azért, mert az ifjú párnak nézeteltérése adódott a legénybúcsún történtek miatt, vagy, hogy esetleg e miatt kellene az őszinteségüknek megcsorbulni.
 
barátság család elegancia ünnepLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!