Segítünk megálmodni a tökéletes legénybúcsút!

Főoldal > Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!


2022/03/31
SFV

Te vagy a vőlegény tanúja, így rád vár az a nemes feladat, hogy megszervezd a legénybúcsút, de semmi ötleted? Találj megoldást minden problémádra mostani cikkünkben!

Tökéletes legénybúcsú

Mikor érdemes megkezdeni a legénybúcsú szervezését?


A legénybúcsú időpontját érdemes úgy megtervezned, hogy az esküvő előtt még mind a vőlegénynek, mind pedig a vendégseregnek legyen ideje regenerálódni kicsit. Ha nagyjából sikerült ezt a dátumot körvonalaznod, akkor ideális esetben még van 2-3 heted megszervezni a teljes programot, hogy a barátod, rokonod, ismerősöd a lehető legfelejthetetlenebbül búcsúztathassa agglegény életét.


Mi mindent tarts szem előtt a legénybúcsú megszervezésekor?


A teljes eseményt nagyban meghatározza a legénybúcsú helyszínek kiválasztása, hiszen ezen múlik, hogy milyen programokra lesz lehetőségetek. Ha olyan helyszínt választasz, ahová utazni kell, akkor mindenképp gondoskodj róla, hogy a meghívott vendégek oda és haza is tudjanak jutni!
És, hogy kiket érdemes meghívni? Elsősorban a vőlegény legközelebbi barátait. Arra azonban mindenképp érdemes figyelned, hogy olyan vendégsereget gyűjts össze, akik közt a vőlegény komfortosan érzi magát, hiszen az este célja, hogy igazán felszabaduljon mielőtt még a kötöttségek mezejére lép!


Mi mindent lehet csinálni egy legénybúcsún?


Ha Ti nem azt tartjátok jó szórakozásnak, hogy különböző kihívásokat teljesítetek egy városon átbaktatva, nem kocsmatúrázni szeretnétek, vagy vetkőző lányokat nézni, akkor nem kell ezt tennetek! A nap, vagy este célja, hogy teljesen kikapcsolódjatok! Ha ehhez az kell, hogy elvonuljatok a világ másik végére, vagy, hogy egy hétig egy erdőben táborozzatok, akkor tegyétek ezt! Az ötletek tárházának csak a pénztárcátok és az szabhat határt, hogy nehogy hatalmas balhé kerekedjen az esküvőn, vagy még az előtt azért, mert az ifjú párnak nézeteltérése adódott a legénybúcsún történtek miatt, vagy, hogy esetleg e miatt kellene az őszinteségüknek megcsorbulni.
 
barátság család elegancia ünnepLegfrissebb cikkek


5 otthoni kütyü, ami megkönnyíti az életed
Az otthonunk az a hely, ahol a legtöbb időt töltjük, és ahol a leginkább vágyunk a kényelemre és a hatékonyságra. Az elmúlt évek technológiai fejlődése lehetővé tette, hogy számos praktikus eszközzel szereljük fel a lakásunkat, melyek megkönnyítik mindennapi életünket. Az alábbiakban bemutatok 5 olyan otthoni kütyüt, amelyek valóban hasznosak lehetnek, és segítenek abban, hogy az otthoni teendők egyszerűbbé és kellemesebbé váljanak.
6 tipp, hogyan lepd meg a párodat születésnapjára
A párod születésnapja egy kivételes alkalom arra, hogy meglepd és örömet szerezz neki, és ezek a tippek segítenek abban, hogy felejthetetlen élménnyé tedd ezt a napot számára.
6 kreatív gyerekzsúr ötlet, amit imádni fognak az ovisok!
Az óvodásokkal rendezett gyerekzsúrok mindig tele vannak vidámsággal és izgalmakkal, és hogy még felejthetetlenebbé tegyük ezeket az eseményeket, összegyűjtöttük neked a legkreatívabb ötleteket, amik garantáltan imádni fogják az ovisok!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!