Segítünk megálmodni a tökéletes legénybúcsút!

Főoldal > Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Semmi ötleted a legénybúcsúra? Segítünk!


2022/03/31
SFV

Te vagy a vőlegény tanúja, így rád vár az a nemes feladat, hogy megszervezd a legénybúcsút, de semmi ötleted? Találj megoldást minden problémádra mostani cikkünkben!

Tökéletes legénybúcsú

Mikor érdemes megkezdeni a legénybúcsú szervezését?


A legénybúcsú időpontját érdemes úgy megtervezned, hogy az esküvő előtt még mind a vőlegénynek, mind pedig a vendégseregnek legyen ideje regenerálódni kicsit. Ha nagyjából sikerült ezt a dátumot körvonalaznod, akkor ideális esetben még van 2-3 heted megszervezni a teljes programot, hogy a barátod, rokonod, ismerősöd a lehető legfelejthetetlenebbül búcsúztathassa agglegény életét.


Mi mindent tarts szem előtt a legénybúcsú megszervezésekor?


A teljes eseményt nagyban meghatározza a legénybúcsú helyszínek kiválasztása, hiszen ezen múlik, hogy milyen programokra lesz lehetőségetek. Ha olyan helyszínt választasz, ahová utazni kell, akkor mindenképp gondoskodj róla, hogy a meghívott vendégek oda és haza is tudjanak jutni!
És, hogy kiket érdemes meghívni? Elsősorban a vőlegény legközelebbi barátait. Arra azonban mindenképp érdemes figyelned, hogy olyan vendégsereget gyűjts össze, akik közt a vőlegény komfortosan érzi magát, hiszen az este célja, hogy igazán felszabaduljon mielőtt még a kötöttségek mezejére lép!


Mi mindent lehet csinálni egy legénybúcsún?


Ha Ti nem azt tartjátok jó szórakozásnak, hogy különböző kihívásokat teljesítetek egy városon átbaktatva, nem kocsmatúrázni szeretnétek, vagy vetkőző lányokat nézni, akkor nem kell ezt tennetek! A nap, vagy este célja, hogy teljesen kikapcsolódjatok! Ha ehhez az kell, hogy elvonuljatok a világ másik végére, vagy, hogy egy hétig egy erdőben táborozzatok, akkor tegyétek ezt! Az ötletek tárházának csak a pénztárcátok és az szabhat határt, hogy nehogy hatalmas balhé kerekedjen az esküvőn, vagy még az előtt azért, mert az ifjú párnak nézeteltérése adódott a legénybúcsún történtek miatt, vagy, hogy esetleg e miatt kellene az őszinteségüknek megcsorbulni.
 
barátság család elegancia ünnepLegfrissebb cikkek


Egy naptárnak köszönheti sikereit Marilyn Monroe rózsaszín ruhája
Emlékszel amikor a „Szőkék előnyben” című klasszikusban Lorelei Lee egy gyémántokkal díszített rózsaszín szaténruhában jelent meg a színpadon? A showgirl (akit Marilyn Monroe testesített meg) ez után egy zenés előadás keretei között jelentette ki, hogy „a gyémántok egy lány legjobb barátai” – a híres jelenetnek több művész is emléket állított már az évtizedek során saját alkotásaiban.   
3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot
Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz szemléletmódváltás is társul. Mostani cikkünkben 3 olyan észérvet, technikát gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, hogy egészséges életmódot élhess.
15 érdekesség az autókról, amiről még nem hallottál
Az autók szerelmesének vallod magad? Mostani cikkünkben nagy valószínűséggel akkor is találsz újdonságot, ha szakértő vagy a témában.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!