Változtass az életmódodon – Légy Te is igazi Úriember - Így lehetsz Gentleman

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Életmód

Életmód

Hogyan lehetek Gentleman? Az Úriemberek ismertetői


Kinek ne jutna eszébe egy tökéletes férfi képe az „úriember” szó hallatán? Elegánsan öltözött férfi, jó modorral, elbűvölő karizmával és figyel a részletekre. Így képzeled őt. De még a mindennapi életedben is léteznek stratégiák arra vonatkozóan, hogyan viselkedhetsz úriemberként, és felhívhatod minden nő figyelmét anélkül, hogy régimódi lennél. Tehát mi kell ahhoz, hogy életmód szerint válhass Te is a klasszikus úriemberré? Az Urak.hu-n pont ezzel a témával foglalkozik, olvashatsz itt az öltözködésről, a klasszikus úriember stílusról, ami az egyike elengedhetetlen eleme az úriemberré válásnak.

 

Biztosan hallottad már Te is azt a mondatot, hogy: „ A ruha teszi az embert”. Nos ez már egy évszázadok óta egy nagyon jól ismert és népszerű mondás. Az igazság apró szikrája pedig mindig ott van mögötte: aki odafigyel a külsejére, az természetesen más benyomást kelt, mint aki nem. De hogyan kell megfelelően öltözködni úriemberként? Olvasd el az öltözködési trendekkel foglalkozó cikkjeinket, és alakítsd át a ruhatárad, pont úgy, ahogy egy úriember tenné!

 

 

Szabályok az életmódodban, amik Úriemberré varázsolnak


Bizonyos szabályokat jobb észben tartani, hogyha életmód szinten szeretnéd az úriember létet beépíteni az életed mindennapjaiba, hiszen már az idealizált képek megvannak, ha az úriember szót használjuk, így érdemes ezekhez az ideálokhoz megfelelően alkalmazkodnod, például az öltözködésed mellett, olyan szabályokkal, amik tényleg úriemberré avanzsálnak. Talán az első és legfontosabb szabály egy ilyen életmód követésénél, hogy megfelelően használod a modorodat! De hogyan is kell viselkedni, ha udvariasak szeretnénk maradni? Milyen udvariassági szabályok léteznek, amiket egy úriembernek mindenképp ismernie és betartania is kell? Az illem kézikönyve természetesen nagyon fontos az urak számára. Ide tartozik az asztali modor, de a mindennapi életben is. A lökdösődés tilos. A szitkozódást is kerülni kell. De miket kell még tudnod az alapvető úriember modor életmódbeli alkalmazásáról? Az Urak.hu-n erről többet olvashatsz!

 

 

Változtass az életmódodon – Légy Te is igazi Úriember


Változtass Te is az életeted, hiszen, azt kapod, amit adsz, így nem árt, ha úriember módjára éled le az életed és az alap morálokat beépíted az életmódodba. Egy igazi úriember tudja, hogyan kell beszélni a társaival. Kerülni kell a köznyelvet, és a chaten és a közösségi médiában figyelni kell a nyelvtanra. Szintén a „kérem” és a „köszönöm” szavak, amelyeket minden nap használni kell. Egy úriember nem mutogatja magát, mindegy, hogy sok vagy kevés pénz van a bankszámláján: kerülnie kell a feltűnősködést, hiszen a szerénység formálja őt és az életmódot, amelyet képvisel. Tudj meg többet az Úriember lét dolgairól és olvasd rendszeresen az Urak.hu weboldalt, hogy naprakész információkból meríthess ihletet egy új életmód kialakításához!

 


Információk, tippek, tanácsok és trendek, amelyek Úriembert faragnak belőled és megváltoztatják a teljes életmódodat!
 

céges rendezvény

2023/09/19 - NA

A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!

Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az...
Étterem honlapkészítés

2023/08/29 - NA

Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői

Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is...
Tippek reggeli rossz lehelet ellen

2023/08/16 - VN

Mit csináljak, hogy ne ébredjek rossz lehelettel reggelente?

A friss és kellemes lehelet nem csak az önbizalom növeléséhez járul hozzá, hanem a társasági helyzetekben is segít magabiztosabbnak érezni magunkat. Azonban sokan tapasztaljuk, hogy...
Életmódváltás

2022/07/28 - SFV

3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot

Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz...
Egyszerű, gyors főételek

2022/07/12 - SFV

5 főtt étel, amit pofonegyszerű elkészíteni

Nem vagy igazán profi a konyhában, vagy csak néha semmi kedved komolyabban foglalkozni az aznapi kajával, de mire a rendelés odaér lerágod a tíz körmöd? Mutatunk néhány...
« 1 »

életmód

Legfrissebb cikkek


8 Szülinapi torta, aminek minden pasi örülne
Születésnapok az egyik legmeghatározóbb pillanatok az életünkben, és nincs is jobb módja az ünneplésnek, mint egy különleges, személyre szabott torta. Ha a születésnapi köszöntés célja egy kivételes férfi, akkor ez a cikk neked szól. Nyolc kreatív és egyedi szülinapi torta ötlettel készültünk, amelyek minden pasit garantáltan örömmel töltenek el az ünnepükön.
Zónák kialakítása egy munkahelyen - Különböző munkastílusoknak megfelelő területek
Az irodatervezésben a különböző munkastílusokhoz és feladatokhoz igazodó különféle munkaterületek kialakítása kulcsfontosságú a hatékony munkakörnyezet megteremtéséhez. A mobil térelválasztó falak pedig lehetővé teszik ezen területek könnyed és rugalmas létrehozását az irodában.
A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!