Változtass az életmódodon – Légy Te is igazi Úriember - Így lehetsz Gentleman

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Életmód

Életmód

Hogyan lehetek Gentleman? Az Úriemberek ismertetői


Kinek ne jutna eszébe egy tökéletes férfi képe az „úriember” szó hallatán? Elegánsan öltözött férfi, jó modorral, elbűvölő karizmával és figyel a részletekre. Így képzeled őt. De még a mindennapi életedben is léteznek stratégiák arra vonatkozóan, hogyan viselkedhetsz úriemberként, és felhívhatod minden nő figyelmét anélkül, hogy régimódi lennél. Tehát mi kell ahhoz, hogy életmód szerint válhass Te is a klasszikus úriemberré? Az Urak.hu-n pont ezzel a témával foglalkozik, olvashatsz itt az öltözködésről, a klasszikus úriember stílusról, ami az egyike elengedhetetlen eleme az úriemberré válásnak.

 

Biztosan hallottad már Te is azt a mondatot, hogy: „ A ruha teszi az embert”. Nos ez már egy évszázadok óta egy nagyon jól ismert és népszerű mondás. Az igazság apró szikrája pedig mindig ott van mögötte: aki odafigyel a külsejére, az természetesen más benyomást kelt, mint aki nem. De hogyan kell megfelelően öltözködni úriemberként? Olvasd el az öltözködési trendekkel foglalkozó cikkjeinket, és alakítsd át a ruhatárad, pont úgy, ahogy egy úriember tenné!

 

 

Szabályok az életmódodban, amik Úriemberré varázsolnak


Bizonyos szabályokat jobb észben tartani, hogyha életmód szinten szeretnéd az úriember létet beépíteni az életed mindennapjaiba, hiszen már az idealizált képek megvannak, ha az úriember szót használjuk, így érdemes ezekhez az ideálokhoz megfelelően alkalmazkodnod, például az öltözködésed mellett, olyan szabályokkal, amik tényleg úriemberré avanzsálnak. Talán az első és legfontosabb szabály egy ilyen életmód követésénél, hogy megfelelően használod a modorodat! De hogyan is kell viselkedni, ha udvariasak szeretnénk maradni? Milyen udvariassági szabályok léteznek, amiket egy úriembernek mindenképp ismernie és betartania is kell? Az illem kézikönyve természetesen nagyon fontos az urak számára. Ide tartozik az asztali modor, de a mindennapi életben is. A lökdösődés tilos. A szitkozódást is kerülni kell. De miket kell még tudnod az alapvető úriember modor életmódbeli alkalmazásáról? Az Urak.hu-n erről többet olvashatsz!

 

 

Változtass az életmódodon – Légy Te is igazi Úriember


Változtass Te is az életeted, hiszen, azt kapod, amit adsz, így nem árt, ha úriember módjára éled le az életed és az alap morálokat beépíted az életmódodba. Egy igazi úriember tudja, hogyan kell beszélni a társaival. Kerülni kell a köznyelvet, és a chaten és a közösségi médiában figyelni kell a nyelvtanra. Szintén a „kérem” és a „köszönöm” szavak, amelyeket minden nap használni kell. Egy úriember nem mutogatja magát, mindegy, hogy sok vagy kevés pénz van a bankszámláján: kerülnie kell a feltűnősködést, hiszen a szerénység formálja őt és az életmódot, amelyet képvisel. Tudj meg többet az Úriember lét dolgairól és olvasd rendszeresen az Urak.hu weboldalt, hogy naprakész információkból meríthess ihletet egy új életmód kialakításához!

 


Információk, tippek, tanácsok és trendek, amelyek Úriembert faragnak belőled és megváltoztatják a teljes életmódodat!
 

Futócipő

2024/04/23 - Fizetett megjelenés

Nagyszerű társ a futásban: a hatékony futócipők

A speciális futócipők számos előnyt nyújthatnak a futók számára, és közben javíthatják a futás élményét. Segítenek megtámasztani és...
melyik horoszkóp a legjobb feleség

2024/04/11 - NA

Ezek a horoszkópú nők lesznek a legjobb feleségek

A csillagok néha útmutatást adhatnak a szerelem és az összeillés világában. Nézzük meg, mely horoszkóp jegyek női képviselői híresen jó feleségekké...
virág jelentése

2024/03/23 - NA

Milyen virágot adj a szerelmednek? - Ez a jelentésük

A virágok a szeretet, a romantika és a gyengédség klasszikus kifejezői. Akár Valentin-napra, évfordulóra, születésnapra, vagy csak úgy, egy csokor virággal mindig mosolyt csalhatsz a...
ki fizet a randin

2024/03/16 - NA

A randi etikett forradalma: ki fizet az első randin manapság?

Az első randi izgalmas esemény, tele várakozással és bizonytalansággal. Azonban egy aprócska, de annál aggasztóbb kérdés merülhet fel: ki fizesse a számlát? A...
főzés férfiaknak

2024/02/25 - NA

5 étel, amit minden férfi el tud készíteni a párjának

Az ételkészítés az egyik legőszintébb módja annak, hogy kifejezzük gondoskodásunkat szeretteink felé. Nem számít, hogy férfi vagy nő áll a tűzhely mögött, a...
céges rendezvény

2023/09/19 - NA

A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!

Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az...
Étterem honlapkészítés

2023/08/29 - NA

Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői

Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is...
Tippek reggeli rossz lehelet ellen

2023/08/16 - VN

Mit csináljak, hogy ne ébredjek rossz lehelettel reggelente?

A friss és kellemes lehelet nem csak az önbizalom növeléséhez járul hozzá, hanem a társasági helyzetekben is segít magabiztosabbnak érezni magunkat. Azonban sokan tapasztaljuk, hogy...
életmód

Legfrissebb cikkek


Újra fiatalon: 5 tipp a férfiaknak a friss külsőért
Az idő múlása mindannyiunkat érint, de léteznek olyan módszerek, amelyekkel a férfiak is megőrizhetik vagy visszanyerhetik fiatalos megjelenésüket. Az alábbi 5 tipp segítségével friss és energikus külsőt érhetünk el, amellyel magabiztosabban léphetünk fel a mindennapokban.
5 otthoni kütyü, ami megkönnyíti az életed
Az otthonunk az a hely, ahol a legtöbb időt töltjük, és ahol a leginkább vágyunk a kényelemre és a hatékonyságra. Az elmúlt évek technológiai fejlődése lehetővé tette, hogy számos praktikus eszközzel szereljük fel a lakásunkat, melyek megkönnyítik mindennapi életünket. Az alábbiakban bemutatok 5 olyan otthoni kütyüt, amelyek valóban hasznosak lehetnek, és segítenek abban, hogy az otthoni teendők egyszerűbbé és kellemesebbé váljanak.
6 tipp, hogyan lepd meg a párodat születésnapjára
A párod születésnapja egy kivételes alkalom arra, hogy meglepd és örömet szerezz neki, és ezek a tippek segítenek abban, hogy felejthetetlen élménnyé tedd ezt a napot számára.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!