Változtass az életmódodon – Légy Te is igazi Úriember - Így lehetsz Gentleman

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Életmód

Életmód

Hogyan lehetek Gentleman? Az Úriemberek ismertetői


Kinek ne jutna eszébe egy tökéletes férfi képe az „úriember” szó hallatán? Elegánsan öltözött férfi, jó modorral, elbűvölő karizmával és figyel a részletekre. Így képzeled őt. De még a mindennapi életedben is léteznek stratégiák arra vonatkozóan, hogyan viselkedhetsz úriemberként, és felhívhatod minden nő figyelmét anélkül, hogy régimódi lennél. Tehát mi kell ahhoz, hogy életmód szerint válhass Te is a klasszikus úriemberré? Az Urak.hu-n pont ezzel a témával foglalkozik, olvashatsz itt az öltözködésről, a klasszikus úriember stílusról, ami az egyike elengedhetetlen eleme az úriemberré válásnak.

 

Biztosan hallottad már Te is azt a mondatot, hogy: „ A ruha teszi az embert”. Nos ez már egy évszázadok óta egy nagyon jól ismert és népszerű mondás. Az igazság apró szikrája pedig mindig ott van mögötte: aki odafigyel a külsejére, az természetesen más benyomást kelt, mint aki nem. De hogyan kell megfelelően öltözködni úriemberként? Olvasd el az öltözködési trendekkel foglalkozó cikkjeinket, és alakítsd át a ruhatárad, pont úgy, ahogy egy úriember tenné!

 

 

Szabályok az életmódodban, amik Úriemberré varázsolnak


Bizonyos szabályokat jobb észben tartani, hogyha életmód szinten szeretnéd az úriember létet beépíteni az életed mindennapjaiba, hiszen már az idealizált képek megvannak, ha az úriember szót használjuk, így érdemes ezekhez az ideálokhoz megfelelően alkalmazkodnod, például az öltözködésed mellett, olyan szabályokkal, amik tényleg úriemberré avanzsálnak. Talán az első és legfontosabb szabály egy ilyen életmód követésénél, hogy megfelelően használod a modorodat! De hogyan is kell viselkedni, ha udvariasak szeretnénk maradni? Milyen udvariassági szabályok léteznek, amiket egy úriembernek mindenképp ismernie és betartania is kell? Az illem kézikönyve természetesen nagyon fontos az urak számára. Ide tartozik az asztali modor, de a mindennapi életben is. A lökdösődés tilos. A szitkozódást is kerülni kell. De miket kell még tudnod az alapvető úriember modor életmódbeli alkalmazásáról? Az Urak.hu-n erről többet olvashatsz!

 

 

Változtass az életmódodon – Légy Te is igazi Úriember


Változtass Te is az életeted, hiszen, azt kapod, amit adsz, így nem árt, ha úriember módjára éled le az életed és az alap morálokat beépíted az életmódodba. Egy igazi úriember tudja, hogyan kell beszélni a társaival. Kerülni kell a köznyelvet, és a chaten és a közösségi médiában figyelni kell a nyelvtanra. Szintén a „kérem” és a „köszönöm” szavak, amelyeket minden nap használni kell. Egy úriember nem mutogatja magát, mindegy, hogy sok vagy kevés pénz van a bankszámláján: kerülnie kell a feltűnősködést, hiszen a szerénység formálja őt és az életmódot, amelyet képvisel. Tudj meg többet az Úriember lét dolgairól és olvasd rendszeresen az Urak.hu weboldalt, hogy naprakész információkból meríthess ihletet egy új életmód kialakításához!

 


Információk, tippek, tanácsok és trendek, amelyek Úriembert faragnak belőled és megváltoztatják a teljes életmódodat!
 

Életmódváltás

2022/07/28 - SFV

3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot

Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz...
Egyszerű, gyors főételek

2022/07/12 - SFV

5 főtt étel, amit pofonegyszerű elkészíteni

Nem vagy igazán profi a konyhában, vagy csak néha semmi kedved komolyabban foglalkozni az aznapi kajával, de mire a rendelés odaér lerágod a tíz körmöd? Mutatunk néhány...
« 1 »

életmód

Legfrissebb cikkek


Kényelmes férfi cipők minden alkalomra
A kiszámíthatatlan időjárás ellenére hamarosan tényleg itt a tavasz, és ezzel együtt a férfi cipők új trendjei között is válogathatunk az online boltokban. Ilyenkor könnyebben mozdulunk ki, vagy utazunk el valahová. Függetlenül attól, hogy merre sodor utunk, egy pár kényelmes cipő elengedhetetlen. Lábunk hálás lesz, ha támasztó és kényelmes lábbelit viszünk magunkkal legyen az egyszerű séta, városnézés, kirándulás, vagy épp ingázás a munkahelyre.
Mi történik az elhagyatott gyár-és raktár épületekkel? Tényleg tilos ezekbe a bejárás?
Az elhagyott épületek számos ok miatt gyorsan elpusztulnak, beleértve a mennyezet és a padló szivárgását és sérülését, a karbantartás hiányát és a külső tényezőket, például az állatokat és a környezeti időjárást. De mi történik ezekkel az elhagyatott épületekkel? Tényleg nem szabad ide bejárni?
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!