Mikor jelenik meg és mit fog tudni a DJI Mavic 3 és mit fog tartalmazni a Mavic 3 Fly More Combo?

Főoldal > A DJI Mavic 3 Pro lehet a Phantom 4 és az Inspire 2 utóda

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A DJI Mavic 3 Pro lehet a Phantom 4 és az Inspire 2 utóda


2020/11/24
Máté Balázs, online marketing tanácsadó

Mikor jelenik meg és mit fog tudni a DJI Mavic 3 és mit fog tartalmazni a Mavic 3 Fly More Combo? 

Mikor jelenik meg és mit fog tudni a DJI Mavic 3 és mit fog tartalmazni a Mavic 3 Fly More Combo?

Az új DJI Mavic 3 és a Mavic 3 PRO

Egyes feltételezések szerint a DJI Mavic 3 két verzióval érkezik majd a piacra: egy „sima” Mavic 3-as, és egy nagyobb, Pro modell formájában. E gondolatmenet alapján a Pro verzió talán nem csak a már kiöregedett Phantom 4 Prót cseréli majd le, hanem a szintén korosodó, mozi minőségű Inspire 2-t is.

 Eredetileg azt vártuk, hogy a DJI még nyáron bejelenti majd az új Mavic 3-as drónt (vagy drónokat), de a politikai és gazdasági feszültségek miatt meglehet, hogy egészen 2021 januárjáig várnunk kell az új repülő csodákra.

 

Amennyiben a Mavic 3 valóban két verzióval érkezik (egy kisebbel, és egy nagyobb, erősebb modellel), mindkét új drón a Phantom 4 Pro fölé kerül majd, a fejlettebb drón pedig talán még az Inspire 2-est is képes lesz leváltani.

 

A DJI Inspire 2 jelenleg a legdrágább drón, amit a DJI a videózás szerelmeseinek kínál, és a kínai cég méltán lehet büszke rá. Tagadhatatlan azonban, hogy az Inspire 2 cserélhető kamerái már igencsak elavultnak számítanak, és nyomába sem érnek a DJI Lightbridge technológiájának, ami a Mavic Air 2-be is belekerült.

 

A szóbeszéd szerint az új Mavic 3 Pro szintén cserélhető objektíveket kap majd (ami eddig csak az Inspire tulajdonosok kiváltsága volt), és nem kizárt, hogy még egy stabilizált zoom objektív is lesz közöttük (feleslegessé téve ezzel egy külön Zoom modell kifejlesztését, mint amilyen a DJI Mavic 2 Zoom is). Amennyiben ezek a mendemondák igaznak bizonyulnak, a DJI valószínűleg be is fejezi az Inspire-termékvonal fejlesztését.

 

Ugyan ekkor jó eséllyel a Phantom 4 Prók gyártása is véget ér majd, és a DJI talán csak a Phantom 4 RTK és Multispectral modellekkel foglalkozik majd kereskedelmi és céges felhasználásra.

 

Vajon mit tartogat majd a DJI Mavic 3 Fly More Combo csomagja?

Ahogy az eddigi Mavicekhez, úgy bizonyára az új DJI Mavic 3-hoz is jár majd egy hasznos Fly More Combo csomag, ami általában hasznos pótalkatrészeket és kellékeket kínál a drón mellé. A kérdés csak az, hogy vajon mi kerül majd a csomagba.

 

Vajon mi kerül a Mavic 3 Fly More Combo csomagjába?

Tekintve, hogy a Mavic 3-ról sem tudunk sokat, a Fly More Combo csomag tartalmáról is csak találgatni tudunk. Azonban az előző csomagok tartalma alapján levonhatunk néhány stabil következtetést.

 

Az új csomagban jó eséllyel két pótakkumulátort, három pár propellert, egy multitöltőt és valamilyen dobozt, táskát találunk majd. A DJI a Mavic Air 2 csomagjában nem kínált autós töltőt, amit bizonyára sokan szeretnének visszakapni, és az ND szűrők is hasznosak lennének a ragyogóan napos légi felvételekhez.

 

DJI Mavic 3: Mit szeretnénk kapni az új drónnal

A DroneDJ a nyár folyamán több kérdőívben is megtudakolta olvasóitól, hogy mire vágynak az új DJI Mavic 3-tól. A következőkben az eredmények összefoglalóját olvashatod!

„Járjon a Mavic 3-hoz Smart Controller?”

Ez a kérdés volt a legnépszerűbb a közösség köreiben. A válaszadók 13%-a szeretne Smart Controllert, azaz okos távirányítót kapni a Mavic 3-mal, és ezért még magasabb árat is hajlandó lenne kifizetni a készülékért. További 70% szintén Smart Controllerre vágyik, azonban szerintük ezért nem kellene drágábban adni az új Mavicet. Értelemszerűen a többség többre vágyik kevesebbért, de valószínűtlen, hogy valóra válik majd a kívánságuk.

 

A válaszadók mindössze 16%-a nem igényli, hogy a Mavic 3 Smart Controllerrel érkezzen, és inkább külön, vagy combo csomagban vásárolnák meg azt.

 

„A DJI Fly alkalmazást használja-e a Mavic 3?”

E kérdés válaszai igencsak meglepőnek bizonyultak. A válaszadók 10%-a szeretné, hogy a Mavic 3-hoz egy új alkalmazást kelljen használni. 43% a régi DJI GO 4 alkalmazással szeretné használni új Macivjét, és 48% maradna az újabb DJI Fly applikációnál.

 

Érdemes megjegyezni, hogy bejegyzés, amiben a kérdést feltették a DJI Fly alkalmazást részesítette előnyben, de a szerzők mégis arra számítottak, hogy többen választanák inkább a DJI GO 4-t a Fly helyett. Pedig a DJI az elmúlt hónapokban serényen frissítgette a Fly applikációt, amire bizonyára a közösség is felfigyelt, és jó eséllyel egy frissített, Mavic 3-mal is kompatibilis verzióját szeretné látni.

 

„Mit szeretnél látni a DJI Mavic 3 Fly More Combo csomagban?”

A kérdőív eredményei szerint a legtöbben (33%) plusz akkumulátorokat szeretnének kapni a Mavic 3 Fly More Combo csomagjában. 22% egy autós töltőre vágyik, ami nem csoda, elvégre az Air 2-höz nincs ilyen kiegészítő.

 

A következő befutók az ND szűrők voltak 16%-os aránnyal. Ilyet már a Mavic Air 2-höz is lehetett kapni, és kétségtelen, hogy sokan hasznosnak találnák a felvételekhez. 15% szeretne kemény hordtáskát drónja védelmére.

 

12% szavazott multitöltőre, az utolsó helyre pedig az extra propellerek kerültek, amikre egyetlen szavazat sem érkezett. Ez kissé különös, ugyanis általában a propellerek a drónok legsérülékenyebb alkatrészei, és ezek szorulnak a legtöbbször cserére. Persze a Mavicek dobozába így is kerül három extra pár propeller, így érthető, ha valaki nem ebből szeretne többért fizetni.
 
technológiaLegfrissebb cikkek


Gond van a férfiasságoddal? – Irány az urológus
Félsz az urológustól? Megértem. Elbeszélgettünk Merth Gábor urológussal, miért is kell legyőznöd ezt a félelmet, mi történik nála a fériakkal…  
A sikeres üzleti vacsorák etikettje
Ha nem tudod, hogyan kell viselkedni egy üzleti vacsorán, melyek az alapvető és legfontosabb követelmények, mi az etikett, akkor ez a cikk neked szól. 
Azt hitted, a HPV nők nemi betegsége, a férfiakat nem veszélyezteti!? Tényleg azt hitted? De ééédiiii.... Tévedtél!
Soha nem gondoltad volna, hogy veszélyben lehetsz, sőt torokrákot kaphatsz, egy kapcsolatból, ugye? Pedig a HPV a férfiaknál is rákot okoz, Te is veszélyben lehetsz!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!