% egyzsreű trükk az erősebb wifiért

Főoldal > 5 pofonegyszerű tipp az erősebb wifiért

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 pofonegyszerű tipp az erősebb wifiért


2022/06/29
SFV

Te is sokszor bajlódsz azzal, hogy nem elég erős a vezeték nélküli net a lakásodban, ez pedig megnehezíti nem csak a szórakozást, de a munkát is? Mutatunk néhány nagyon egyszerű tippet, amivel orvosolhatod a problémát!

Erősebb wifi

No.1. Ne tedd túl közel más elektronikai eszközökhöz!


Ha ugyanis más elektronikai (és főleg vezeték nélküli) készülék közelében helyezed el a routert, akkor azok sokat ronthatnak a jel erősségén.


No.2. Helyezd a routert központi helyre!


Az antennáinak köszönhetően a router körkörösen sugározza a jelet, így érdemes viszonylag központi helyre helyeznünk azt, nem pedig egy sarokba a legtávolabbi szobában.
No.3. Legyen a router magasan és szabadon!


Figyelj rá, hogy ha normális wifi jelet szeretnél, akkor ne az asztal alá pakold a routered és ne is takard le egy terítővel, vagy pakolj rá könyveket! 


Tipp: Ha szeretnél biztosra menni és kideríteni, hogy pontosan hol van a lakásodban a legideálisabb hely a router számára, akkor kutakodj kicsit az alkalmazások közt! Garantáltan találsz olyat, amit arra találtak ki, hogy ezt bemérje és megmutassa Neked!


No.4. Játék az antennákkal


Ha minden más veszett, akkor próbálkozhatsz azzal is, hogy a routerdobozon lévő antennákat mozgatod. Ha az egyiket felfelé, a másikat pedig merőlegesen oldalra irányítod, akkor segíted a jelek hatékonyabb továbbítását.


No.5. Jelerősítő készülékek


Mára már szinten minden elektronikai üzletben találhatunk a wifi-jel erősítését elősegítő készülékeket, így ha minden más ötlet kudarcot vallott, erre a mentsvárra akkor is támaszkodhatunk. Sőt, már alapvetően vásárolhatsz olyan csomagot is egyes szolgáltatóknál, amelyek több készüléket és jelerősítőt is biztosítanak.


Tudtad? 
A jelerősítők bizonyos példányai (az USB csatlakozóval ellátottak) akkor is segítségedre lehetnek, ha a laptopod vagy számítógéped integrált vevőegysége tönkrement.
 
technológia tudományLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!