15 megdöbbentő tény az autókról

Főoldal > 15 érdekesség az autókról, amiről még nem hallottál

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

15 érdekesség az autókról, amiről még nem hallottál


2022/07/26
SFV

Az autók szerelmesének vallod magad? Mostani cikkünkben nagy valószínűséggel akkor is találsz újdonságot, ha szakértő vagy a témában.

Autók, autók mindenhol

No.1. érdekesség az autókról

Az „új autó illatban” több, mint 50 féle illékony vegyület van – biztosan Te is észrevetted, hogy az illat márkánként eltérő.

No.2. érdekesség az autókról

Arányaiban véve egy ember esélye az autóbalesetben való elhalálozásra egy az ötvenezerhez.No.3. érdekesség az autókról

Eleinte azt gondolták, hogy az autórádió zavarhatja a sofőröket a vezetésben, ezért be akarták tiltani.

No.4. érdekesség az autókról

Los Angelesben több autó van, mint ahány ember él.

No.5. érdekesség az autókról

1891-ben, Ohioban történt az első autóbaleset.

No.6. érdekesség az autókról

A világ legtöbbet ment autójának kilométerórája 4 586 630 kilométert mutatott.

No.7. érdekesség az autókról

A Volkswagen Csoport tulajdonába tartozik az egyértelműn túl a Bentley, a Bugatti, a Lamborghini, az Audi, a Ducati, a Porsche, a Skoda és a Seat is.

No.8. érdekesség az autókról

Egy amerikai ember évente átlagosan 38 órát dekkol a dugóban.

No.9. érdekesség az autókról

A Rolls Royce által gyártott autók 75%-a mindmáig forgalomban van.

No.10. érdekesség az autókról

Türkmenisztánban az autóvezetők havi 120 liter benzinre jogosultak.

No.11. érdekesség az autókról

Egy átlagos autó körülbelül harmincezer darabból áll.

No.12. érdekesség az autókról

Csináltak egyszer egy kísérletet, hogy hány lány fér be egy Smart-ba. Azzal, hogy tizenkilencet beszuszakoltak, világrekordot állítottak fel.

No.13. érdekesség az autókról

Naponta több, mint 165000 autó gyártása folyik.

No.14. érdekesség az autókról

Hitler börtönbüntetésébe az si belefért, hogy levélben könyörögjön a Mercedes-nek autóhitelért.

No.15. érdekesség az autókról

1941-ben Henry Ford előállt egy autóval, amihez olyan műanyagot használt, amit szójababból készített.
 
sport technológia tudományLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!