Kedveskedj édesanyádnak nőnapon 2021-ben is különleges módon!

Főoldal > Kedveskedj édesanyádnak nőnapon!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kedveskedj édesanyádnak nőnapon!


2021/02/26
Puskás Rékka

Lassan véget ér a tél, elvonul a február, átadva helyét a márciusnak. Március elején pedig van egy nap, amikor a nőket ünnepeljük – ez a nőnap. Sokan ilyenkor a barátnőjükre, feleségükre gondolnak, és megfeledkeznek arról, hogy az édesanyjuk is nő, ráadásul a legkülönlegesebb nő az életükbe. Íme néhány ötlet, amivel meglepheted anyukádat!

Kedveskedj édesanyádnak nőnapon!

Tölts vele időt

 

Ha nincsen barátnőd, feleséged, hanem az agglegények viszonylag kötetlen életét éled, akkor – ha igazán figyelmes szeretnél lenni – ezt a napot töltsd édesanyáddal! Hadd érezze, hogy milyen fontos a számodra, és hogy ő is nő! Amennyiben erre nincs lehetőséged, mert más fontos nők is vannak az életedben, vagy más miatt nem tudsz egy egész napot erre szánni, legalább néhány órát legyél vele, beszélgessetek, nevessetek! Mégiscsak a gyereke vagy, ezért aztán kevés dolog tud neki annyi örömet okozni, minthogy ráfordítod a figyelmedet, ha csak egy-két órára is. 

Köszöntsd virággal

 

A nők maguk is nyíló, tündöklő virágok, így aztán nőnapon illendő őket virággal köszönteni. Készíttess anyukád részére egy speciális, direkt az ő ízlésének megfelelő csokrot a kedvenc virágaiból és a számára legszebb színek felhasználásával! Akár személyesebbé is teheted, ha köttetsz a csokorba például egy kis képet, vagy épp egy kimondottan neki szánt üzenetet. Figyeld meg, mekkora örömet fogsz neki ezzel okozni!

 

Vidd el valahova!

 

Akármerre is lakjatok az országban, biztosan akad egy étterem a közelben, ahova elviheted édesanyádat egy finom ebédre, esetleg vacsorára. Egyfelől boldog lesz, mert vele vagy, másfelől leveszed aznapra a válláról a főzés terhét is, helyette inkább beszélgethettek, ameddig mások kiszolgálnak titeket. Utána sétálhattok egyet a napsütésben, elmehettek egy parkba, vagy beülhettek egy kávéra egy cukrászdába. 

 

Készíts neki valamit!

 

Anyukád volt a legbüszkébb akkor is, amikor az óvodában rajzoltál neki valamit, és ez, hidd el, nem változott. Készíts neki valamit kézzel – természetesen nem tésztaképet, és nem gyöngyfüzért, de például egy fényképmontázs az életetek minden szakaszából biztosan a könnyekig meg fogja őt hatni. De tulajdonképpen bármilyen aprósággal készülhetsz, ha a te kezed munkája, anya lévén örömet okoz neki minden alkalom, amikor majd ráesik a pillantása.
család ünnepLegfrissebb cikkek


Különleges programot keresel barátaiddal? Erre indulj el!
Vannak olyan alkalmak életünkben, amiket érdemes méltó módon megünnepelni – ehhez pedig egyáltalán nem mindegy, merre indulunk el! Most olyan ötleteket mutatok, amik Neked is tetszeni fognak, melyek alapján egy szűkebb képet kaphatsz arról, merre érdemes elindulnod társaságoddal!
Miért fontos fogaid pótlása? Ezért dönts a híddal történő fogpótlás mellett
Amennyiben foghiányban szenvedsz, mindenképp érdemes minél hamarabb orvosolni a problémát – ma már ugyanis számos fogpótlási technikáról beszélhetünk. 
Így lehetsz vonzóbb férfi a tudomány szerint
Bizonyára mindenki egyet ért abban, hogy a vonzerőt mindenki egy szubjektív skálán méri. Nos, ehhez a tudománynak is lenn egy-két szava, ugyanis, mint kiderült, még a kevésbé jóképű férfiak is sokat tehetnek egy vonzóbb kisugárzás érdekében.  
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!