A jó pasi legfőbb ismérvei a nők szerint

Főoldal > A jó pasi legfőbb ismérvei

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A jó pasi legfőbb ismérvei


2022/02/18
SFV

Az valóban tény, hogy mindenkinek más a zsánere. Van azonban néhány olyan tulajdonság, amely a nők többsége szemében garantáltan jó pontot jelent. Mutatjuk, mik ezek!

A jó pasi ismérvei

No.1. A jó pasi úriember


A férfi-női egyenjogúság ész elvek közt nem azt jelenti, hogy bármely nő zokon venné az előzékenységet. Azzal, hogy kinyitod előtte az ajtót, elveszed a kabátját, felajánlod a segítséged egy nehéz csomag cipelésében, vagy éppen Te állod a számlát azt mutatod meg, hogy Nőként tekintesz rá. Az ilyen „elvárásait” aligha van, aki hangoztatja, mégis, szinte mindenki kellemes meglepetésként fogadja és tisztelve érzi magát tőle.


No.2. A jó pasi nem magamutogató


A jó pasikban az a legvonzóbb, hogy talán nem is tudják magukról, hogy azok. Ha azonban mégis, akkor sem vágnak fel vele, nem csillogtatják kitüremkedő izmaikat egy két számmal kisebb ingben. A jó pasi magabiztos, de nem beképzelt, a jó pasiban az a legjobb, hogy számára természetes, hogy ő olyan, amilyen.
No.3. A jó pasi biztonságot nyújt


Nem csak fizikailag, de lelkileg is. Vele ugyanis meg lehet beszélni a problémákat és a pozitívumokat is. Egy ideális párkapcsolatban a felek ugyanis megoszthatják egymással az érzelmeiket, és támogatást nyújthatnak úgy, hogy a megoldást nem a másiktól várják. Ugyanezért fontos a megbízhatóság is, hogy tudjátok, hihettek egymás szavának, és ha mégsem sikerül betartani az ígéreteket, akkor az legrosszabb esetben is a körülmények hibája.


No.4. A jó pasi tud udvarolni


És tudja, hogy az udvarlás soha nem megy ki a divatból. A jó kapcsolat alapelve ugyanis, hogy ne vegyük természetesnek a másik jelenlétét, hanem napról napra tegyünk azért, hogy tudja, fontso számunkra. Éppen ezért a kapcsolatban senki szava nem megfellebezhetetlen, egymás elveit azonban érdemes tiszteletben tartani.


No.5. A jó pasi igényes és ad magára


Nem, ez nem azt jelenti, hogy a jó pasi piperkőc és órákat álldogál a tükör előtt. Csupán azt, hogy ápolt és fontos neki a jó megjelenés. Éppen ezért lehet fontos az ápolt fogsor, kezek, haj, szakáll és a jó illat – ami nem egyenlő a kilométereken át érezhető kölnifelhővel.


Tipp: Az ápolt fogak érdekében itt tájékozódhatsz az esztétikai fogászat árakról a Pure Dental-nál.
elegancia stílusLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!