Hozd ki magadból a maximumot!

Főoldal > Így maximalizáld a vonzerőd

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így maximalizáld a vonzerőd


2022/04/29
SFV

Szeretnél vonzó és magabiztos lenni egyszerre, de tartasz tőle, hogy elcsúszol valahol? Mutatjuk, mi az, ami semmiképp sem kerülheti el a figyelmed, ha a maximumot akarod magadból kihozni!

Vonzerő

Egészség

Közhely lenne, hogy minden az egészséggel kezdődik? Igen, de igaz! Hiszen ha fizikailag, illetve lelkileg szét vagy csúszva, akkor fölösleges az egyéb apró formaságokra koncentrálnod, valahiol mindig félre fog csúszni a kép. Érdemes tehát, hogy az legyen az első, hogy teljesen rendbehozd amgad mind testileg, mind pedig lelkileg. Ezt kezdheted akár egy jó pszichológussal, egy laborvizsgálattal, avgy azzal, hogy ellátogatsz egy fogorvosi rendelőbe Budapesten, például a Móricz Dental-hoz.

Önazonosság

Lehetsz bármenynire elegáns, vagy bármennyire lezser, ha az nem Te vagy, és nem érzed magad benne komfortosan anynira, mint ha rád öntötték volna, akkor ez hosszabb-rövidebb távon mindenkinek fel fog tűnni. Válassz olyan stílust, ami illik hozzád, amiben jól érzed magad, és kombináld azt az egyes alkalmaknak megfelelően! Hiába vár tőled bárki bármit, hogy viselj, úgysem fogsz jó benyomást keltenia  legdrágább öltönyben sem, ha enm tudod azt viselni - de ugyanígy megcsinálhatod életed legnagyobb befektetését egy magabiztosan viselt farmerben és pólóban.Empátia

Aligha van olyan ember, akivel maradandó kapcsolatot lehetne kialakítani anélkül, hogy segítségül hívnánk öreg barátunkat, az empátiát, azaz a beleérző képességet. Érdemes tehát néha hagynod, hogy az egód helyett a többieké uralkodjon és értően hallgatni, és kérdezni a beszélgetőpartnered.

Pörgés

Nem azt mondom, hogy kapuzárási pánik nélkül nem lehet kialakítani egy jó kapcsolatot, sőt! Az azonban fontos, hogy soha ne hagyd magad ellustulni, "elnyuggeresedni", így ugyanis nem csak Te unod majd el a saját életed, de mások is a Te társaságod! Néha egy kis pihi megengedett, de ne felejts el élni!
elegancia életmód stílusLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!