Hozd ki magadból a maximumot!

Főoldal > Így maximalizáld a vonzerőd

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így maximalizáld a vonzerőd


2022/04/29
SFV

Szeretnél vonzó és magabiztos lenni egyszerre, de tartasz tőle, hogy elcsúszol valahol? Mutatjuk, mi az, ami semmiképp sem kerülheti el a figyelmed, ha a maximumot akarod magadból kihozni!

Vonzerő

Egészség

Közhely lenne, hogy minden az egészséggel kezdődik? Igen, de igaz! Hiszen ha fizikailag, illetve lelkileg szét vagy csúszva, akkor fölösleges az egyéb apró formaságokra koncentrálnod, valahiol mindig félre fog csúszni a kép. Érdemes tehát, hogy az legyen az első, hogy teljesen rendbehozd amgad mind testileg, mind pedig lelkileg. Ezt kezdheted akár egy jó pszichológussal, egy laborvizsgálattal, avgy azzal, hogy ellátogatsz egy fogorvosi rendelőbe Budapesten, például a Móricz Dental-hoz.

Önazonosság

Lehetsz bármenynire elegáns, vagy bármennyire lezser, ha az nem Te vagy, és nem érzed magad benne komfortosan anynira, mint ha rád öntötték volna, akkor ez hosszabb-rövidebb távon mindenkinek fel fog tűnni. Válassz olyan stílust, ami illik hozzád, amiben jól érzed magad, és kombináld azt az egyes alkalmaknak megfelelően! Hiába vár tőled bárki bármit, hogy viselj, úgysem fogsz jó benyomást keltenia  legdrágább öltönyben sem, ha enm tudod azt viselni - de ugyanígy megcsinálhatod életed legnagyobb befektetését egy magabiztosan viselt farmerben és pólóban.Empátia

Aligha van olyan ember, akivel maradandó kapcsolatot lehetne kialakítani anélkül, hogy segítségül hívnánk öreg barátunkat, az empátiát, azaz a beleérző képességet. Érdemes tehát néha hagynod, hogy az egód helyett a többieké uralkodjon és értően hallgatni, és kérdezni a beszélgetőpartnered.

Pörgés

Nem azt mondom, hogy kapuzárási pánik nélkül nem lehet kialakítani egy jó kapcsolatot, sőt! Az azonban fontos, hogy soha ne hagyd magad ellustulni, "elnyuggeresedni", így ugyanis nem csak Te unod majd el a saját életed, de mások is a Te társaságod! Néha egy kis pihi megengedett, de ne felejts el élni!
elegancia életmód stílusLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!