Most egy olyan segítséget kapsz álmaid nőjének elcsábításához, amit még eddig soha: egy pszichológus, az emberi lékek ismerője mondja el, hogyan csináld!

Főoldal > Hogyan csábíts el egy nőt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan csábíts el egy nőt


2021/01/16
Hitch Alex párkapcsolati trapeuta

Szeretnél gey nőt? Vágysz rá? Felmerült a gondoloat benned:Hogyan csábtsak el egy nőt? Mi kell a sikerhez? A csábítás művészetének titka a figyelmesség. Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, akkor mindig résen kell lenned, és megfelelően kell reagálnod az illető igényei szerint. Ismerkedj meg kiszemelteddel, teremts megfelelő légkört, és kezdeményezz lassan, de határozottan.
 

Most egy olyan segítséget kapsz álmaid nőjének elcsábításához, amit még eddig soha: egy pszichológus, az emberi lékek ismerője mondja el, hogyan csináld!

Hogyan csábítsak el egy nőt? Az előkészületek

 

A türelem rózsát terem

A csábítás sokban függ az időzítéstől. A vágy kialakulásához fontos tényező a várakozás. Ha megismersz egy nőt, akire felfigyelsz, akkor ne siesd el a dolgokat. Várj, mielőtt közelítenél hozzá, és eleinte inkább csak figyelj oda rá, mint hogy te beszélj többet. Ne tedd rögtön egyértelművé a szándékaidat, hiszen ezt sokan túl tolakodónak tartják. Kezdetben tehát csak lassan, de biztosan haladj előre. 

 

Hogyan legyél úriember? Íme 100 tanács egy igazi úriembertől! Kattints IDE!

 

 

A csábítás alapjai: Öltözködj megfelelően

Ha azt szeretnéd, hogy egy nő észrevegyen, akkor a legjobb ruháidra lesz szükséged. Ha arra számítasz, hogy találkozol majd valakivel, aki tetszik (például egy szórakozóhelyen, bulin, vagy más eseményen), akkor érkezz felkészülten – öltözz ki az alkalomhoz illően!

 

Válassz csinos ruhákat, amik jó fényben tüntetnek fel téged. Ha úgy érzed, hogy ruhatárad túl visszafogott, akkor ideje bevásárolni. Egy jó ruhaüzletben az eladók segítenek majd találni valamit, ami illik hozzád.

 

Ne feledd továbbá, hogy már azzal is vonzó lehetsz egy nő szemében, ha magadat adod. Igyekezz tehát a saját stílusodnál maradni, és azon belül kihozni magadból a legtöbbet. Ha például szereted a szakálladat, akkor ne borotváld le teljesen, csak igazítsd meg, hogy ápolt és szép legyen. Ha nem szereted a túl formális öltözékeket, akkor állíts össze valami laza, mégis elegáns ruhakombinációt magadnak. Ha olyan ruhákba öltözöl, és olyanra alakítod magadat, ami idegen számodra, akkor nem érzed majd magadat jól a bőrödben, és így a csábítás is nehezebb feladat lesz.

 

Zuhanyozz le alaposan indulás előtt, és használj némi kölnit is, de persze ne ess túlzásba.
 

A csábítás csodafegyvere: Figyelj oda arra, amit mond és csinál

Ha megközelítesz egy nőt, akkor figyelj oda arra, amit mond és tesz. Az emberek természetesen vonzódnak azokhoz az emberekhez (akár barátilag, akár romantikus értelemben), akik érdeklődést mutatnak irántuk. Tehát ne hencegj saját sikereiddel, történeteiddel, hanem figyelj és hallgass arra, amit a nő mond.

 

Próbálj több kérdést feltenni, mint amennyit te kapsz tőle. Már olyan egyszerű kérdésekkel is lazíthatsz a légkörön, mint a „Mivel foglalkozol?” vagy a „Hol nőttél fel?”

 

Fontos, hogy mindig éreztesd a másikkal, hogy figyelsz rá. Mosolyogj, bólints, és időnként szóban is jelezd, hogy egyet értesz, stb. Tégy fel további kérdéseket egy-egy dologról, és, ha kell, kérd meg, hogy magyarázzon el valamit részletesebben is, ha egy történetet mesél, vagy a személyes dolgairól beszél.

 

A vonzalom szoros kapcsolatban áll a személyiséggel. Ha megismersz valakit, akkor az iránt a vonzalmad is megerősödik. Ha sikerül így elcsábítanod egy nőt, akkor mindketten jobban élvezitek majd az együttlétet.

 

Légy magabiztos – a csábítás legfőbb szabálya

A magabiztosság egy nagyon vonzó jellemző. Ha elégedett vagy magaddal, akkor ez kisugárzik majd belőled, és másokat is a közeledbe vonz. Légy tehát magabiztos azzal a nővel, akit kiszemeltél magadnak.

 

Ne feledd, persze, hogy a magabiztosságot egy nagyon vékony vonal választja el az önteltségtől és az egoizmustól. Ne csak a te hangodat lehessen hallani a beszélgetés közben, de fejezd ki, hogy büszke vagy arra, amivel foglalkozol, ahonnan származol, és egyéb dolgokra, amiket egy nő kérdezhet rólad.

 

Rengeteget számít, ha meg tudod nevettetni kiszemeltedet, hiszen a legtöbbeket vonz, ha valakinek jó a humorérzéke. Persze ez egy szubjektív dolog, és fontos a poénok időzítése is, de megpróbálkozhatod valamivel humorosabbra fogni a dolgokat néha, ha úgy veszed észre, hogy pozitívan reagál a poénjaidra.

 

Használd a testbeszédet a flörtölésre

A közvetlen és határozott testbeszéd sokat árulkodhat arról, hogy érdeklődsz egy nő iránt. Próbáld non-verbális jelekkel kommunikálni neki, hogy mik a szándékaid vele.

 

Húzd ki magadat. Fejedet tartsd egyenesen és húzd vissza a vállaidat (de ne hord fenn az orrod). Ne kulcsold össze a karjaidat és ne tarts egy italt a mellkasod előtt. Ezek azt jelzik, hogy megpróbálsz elzárkózni attól, akivel beszélsz. Légy határozott és magabiztos!

 

Próbáld megérinteni a nőt úgy, hogy az természetesnek érződjön, és némi feszültséget is teremts vele. Fogd meg a kezét, és vezesd egy asztalhoz a szórakozóhelyen vagy ahol épp találkoztatok. Egy másik opció a hátára tenni a kezedet, és úgy vezetni finoman oda, ahová épp. Haladj lassan az érintésekkel, és figyeld meg, hogy hogyan reagál ezekre.

 

Dobj be egy jó „csajozós dumát”

A tipikus „csajozós” szövegeknek rossz hírnevük van, de ha egy frappáns mondat nincs agyonhasználva, és illik az adott helyzethez, akkor kifejezetten hatásos is lehet.

 

Nézz utána néhány olyan szövegnek, amik segítenek kiemelni saját előnyös jellemzőidet (igen, ez némi hencegést jelent majd). A nők kevésbé kedvelik az olyan „dumákat”, amik szimplán sablonos bókok vagy határozottan nyomulós értelműek. Sokkal jobban szeretik azokat a szövegeket, amikkel rögtön meg is tudnak valamit a másikról, ami segít kiemelni azt a szemükben a többiekhez képest.

 

Válassz tehát olyasmit, amibe belefűzheted foglalkozásodat, vagy valami jellemzőt a személyes tulajdonságaid, esetleg közül. Tedd érdekessé magadat a nő szemében. Ha a reakció pozitív volt, akkor kezdeményezz beszélgetést az illetővel.

 

Teremts légkört a csábításhoz

 

Használj illatokat

Ha meghívsz egy nőt magadhoz, rengeteget számít, hogy milyen illatú lakásban vagy házban fogadod őt – fontos az első benyomás! Szellőztess ki alaposan, mielőtt megérkezne, majd gyűjts meg egy kellemes illatú füstölőt. Persze ne egy telefüstölt lakásban fogadd, de lehessen érezni a kellemes illatot már az első pillanattól kezdve. Válassz valami könnyed illatot, például vaníliát vagy szantálfát.

 

Ha tudod, hogy mit szeret, akkor próbálj meg olyan illatot szerezni. Erre egy korábbi találkozásotok alkalmával érdemes rákérdezni, persze nem közvetlenül, hanem természetesen beépítve a kérdést a beszélgetésbe.

 

Kapcsolj valami jó zenét

Egy kis zene sokat dobhat a hangulaton, de ügyelj rá, hogy inkább neki válassz zenét, és ne magadnak. Akárcsak kedvenc illatát, derítsd ki, hogy milyen zenéket szeret, de próbálj valami lassabb, kellemesebb hangzásút választani, ami érzéki hangulatot teremt.

 

Keress egy lassabb dalt egy olyan együttestől, amit tudod, hogy szeret, mert a gyorsabb számokra inkább táncolni támad majd kedve, mint az intim együttléthez.

 

Kerüld a sablonos klasszikusokat (hacsak nem tudod, hogy pont azokat szeret), és válassz inkább valami szokatlant, de kellemeset. Itt nehéz konkrétumokat javasolni, hiszen mindenki mást szeret.

 

Díszítsd fel otthonodat

A légkör megteremtésében nem csak a zene és az illatok, hanem a látványvilág is fontos szerepet játszik. Érdemes tehát kissé kicsinosítanod otthonodat, mielőtt kiszemelted megérkezik hozzád.

 

Természetesen mindenek előtt rakj rendet és takaríts ki, de ez után gondolj arra is, hogy mivel alakíthatsz ki érzéki hangulatot otthonodban. Az enyhén elsötétített fények segíthetnek oldani a feszültséget valakiben, aki félénkebb, és nehezebben válik meg a ruháitól. Sokan a gyertyákat is kedvelik, és az illatgyertyákkal rögtön két legyet üthetsz egy csapásra.

 

Milyen bort használj? Olvasd el itt: Amit a borokról tudni érdemes!

 

Az együttlét

 

1. Kezdeményezz érintkezéssel

Légy te a kezdeményező fél, ha az érintésről van szó. Légy türelmes, lassú, de magabiztos. Ha például közel ültök egymáshoz, helyezd a kezedet a hátára, a vállára, vagy akár a térdére. Ügyelj az időzítésre, és ne térj rá azonnal a fizikai kontaktusra.

 

Az első csók legyen gyengéd, inkább egy puszi, mint nyelves csókolózás. Hagyd, hogy az első után még legyen mit felfedeznie, és többet akarjon. Próbálj rájönni, hogy milyen stílusban csókol.

 

Figyeld meg, hogy hogyan csókol vissza.

 

Ha olyasvalakit próbálsz elcsábítani, akivel már régebb óta vagy együtt, akkor kezdeményezz váratlan helyeken és helyzetekben. Az emberek hajlamosak beállni egy rutinra, ha már tart egy ideje a kapcsolatuk, és ez unalmassá válhat – kialudhat az a bizonyos tűz, ha úgy tetszik. Csókold meg párodat a konyhában, vagy ugorj be mellé a zuhanyzóba. Lepd meg!

 

Figyelj azokra a erogén zónákra

Azok a „bizonyos” zónák a test azon pontjai, amelyek érintés, simogatás, csók, vagy óvatos harapás hatására vágyat keltenek az emberben. Mindenkinek máshol vannak ezek a zónái, így ez olyasmi, amit ki kell ismerned a nőben.

 

A nyak és a fülek gyakori erogén zónák, mert tele vannak idegvégződésekkel, és általában ritkán érnek hozzájuk a nap folyamán. Ezek a területek azok, amelyeket érdemes megcélozni némi extra figyelemmel. Sokaknál a fej és a lábfejek is zónáknak számítanak, ezért például egy fej- vagy talpmasszázs csodákra lehet képes, és beindíthatja a dolgok menetét.

 

A has, a derék és a combok belső része is mind érzékenyek az érintésekre, és sok nőnél erogén  zónáknak számítanak.

 

Ne siess

Ahogy fentebb olvashattad, a csábítás az időzítésről szól. Ha túl gyorsan próbálsz haladni, akkor partnered kényelmetlenül érezheti magát, és elmehet a kedve nem csak a szexuális együttléttől, hanem tőled is. Inkább haladj tehát lassabban, és figyelj oda rá, hogy mi az, amit párod élvez. Igyekezz eleget tenni az igényeinek, a vágyainak, hogy a szexuális  együttlét mindkettőtök számára élvezetes és emlékezetes lehessen.

 

Tudod melyek a hűtlenség jelei? Olvasd el itt: A hűtlenség 10 jele
 Legfrissebb cikkek


Újra fiatalon: 5 tipp a férfiaknak a friss külsőért
Az idő múlása mindannyiunkat érint, de léteznek olyan módszerek, amelyekkel a férfiak is megőrizhetik vagy visszanyerhetik fiatalos megjelenésüket. Az alábbi 5 tipp segítségével friss és energikus külsőt érhetünk el, amellyel magabiztosabban léphetünk fel a mindennapokban.
5 otthoni kütyü, ami megkönnyíti az életed
Az otthonunk az a hely, ahol a legtöbb időt töltjük, és ahol a leginkább vágyunk a kényelemre és a hatékonyságra. Az elmúlt évek technológiai fejlődése lehetővé tette, hogy számos praktikus eszközzel szereljük fel a lakásunkat, melyek megkönnyítik mindennapi életünket. Az alábbiakban bemutatok 5 olyan otthoni kütyüt, amelyek valóban hasznosak lehetnek, és segítenek abban, hogy az otthoni teendők egyszerűbbé és kellemesebbé váljanak.
6 tipp, hogyan lepd meg a párodat születésnapjára
A párod születésnapja egy kivételes alkalom arra, hogy meglepd és örömet szerezz neki, és ezek a tippek segítenek abban, hogy felejthetetlen élménnyé tedd ezt a napot számára.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!