Brutális kihívások az internetről

Főoldal > 4 borzalmasan idióta internetes kihívás az elmúlt évekből

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 borzalmasan idióta internetes kihívás az elmúlt évekből


2022/07/21
SFV

Az internet telis-tele van kihívásokkal, amiben az emberek erejük, kitartásukat és lélekjelenlétüket mérhetik össze. Mostani cikkünkben összegyűjtöttük a szerintünk legemlékezetesebbeket az elmúlt évekből.

Kihívások az internetről

A nagy fahéjkihívás


Néhány évvel ezelőtt valósággal hódítottak az interneten a videók, amiben „bátor” emberek egy kanál fahéjat próbáltak megenni magában mindenféle folyadék nélkül. Már a legelején felhívták mindenki figyelmét, hogy orvos felügyelet mellett szabad csak megcsinálni a kihívást, mert a légcsőre tapadó fahéjszemcsék könnyedén a tüdőbe juthatnak és gyulladást okozhatnak. Sokan nem hallgattak a tanácsra és sok amerikai iskolában be is tiltották a Cinnamon Challenge-et.


Az ice bucket challenge


Az ice bucket challenge lényege, hogy a kihívásban részt vevő emberek a fejükre borítanak egy vödör jeges vizet. Az itt lévő összes kihívás közül talán ez a legkevésbé életveszélyes, azonban mégsem kellemes élmény – néhány éve hódította igazán az internetet, az ismerősök egymást hívták ki rá.
3 liter tej egy óra alatt


A három liter tej egy óra alatt kihívás pontosan az a hülyeség, aminek hangzik: meg kell inni három liter tejet egy óra alatt. Az ember gyomra azonban nincs ekkora űrtartalmú, aligha elbír ennyi folyadékot. Ennek köszönhetően a kihívásban részt vevők rövid időn belül visszaadtáka  külvilágnak a bevitt folyadékot ott, ahol az bekerült szervezetükbe.


Levegővisszatartós kihívás


Manapság egyre nagyobb teret hódít az a levegővisszatartós challenge, melynek lényege, hogy a részt vevők addig nem vesznek levegőt, míg el nem vesztik eszméletüket az oxigénhiány következtében és elájulnak. A kihívásnak sajnálatos módon már halálos áldozatai is vannak, két amerikai kislány szülei a TikTokot perelik gyermekeik halála miatt.


 
trendLegfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
Milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán?
Az üzleti vacsorák kiemelkedő fontosságúak az üzleti kapcsolatok szempontjából. Nem csupán az étel, hanem az italok kiválasztása is meghatározó lehet egy sikeres találkozó során, ami az üzleti protokoll fontos része is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán.
6 szálloda marketing tipp, amitől felpörög a szobafoglalás
A szállodák számára kulcsfontosságú, hogy hatékony marketing stratégiákat alkalmazzanak annak érdekében, hogy növeljék a szobafoglalások számát és maximalizálják a kihasználtságot. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!