Brutális kihívások az internetről

Főoldal > 4 borzalmasan idióta internetes kihívás az elmúlt évekből

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

4 borzalmasan idióta internetes kihívás az elmúlt évekből


2022/07/21
SFV

Az internet telis-tele van kihívásokkal, amiben az emberek erejük, kitartásukat és lélekjelenlétüket mérhetik össze. Mostani cikkünkben összegyűjtöttük a szerintünk legemlékezetesebbeket az elmúlt évekből.

Kihívások az internetről

A nagy fahéjkihívás


Néhány évvel ezelőtt valósággal hódítottak az interneten a videók, amiben „bátor” emberek egy kanál fahéjat próbáltak megenni magában mindenféle folyadék nélkül. Már a legelején felhívták mindenki figyelmét, hogy orvos felügyelet mellett szabad csak megcsinálni a kihívást, mert a légcsőre tapadó fahéjszemcsék könnyedén a tüdőbe juthatnak és gyulladást okozhatnak. Sokan nem hallgattak a tanácsra és sok amerikai iskolában be is tiltották a Cinnamon Challenge-et.


Az ice bucket challenge


Az ice bucket challenge lényege, hogy a kihívásban részt vevő emberek a fejükre borítanak egy vödör jeges vizet. Az itt lévő összes kihívás közül talán ez a legkevésbé életveszélyes, azonban mégsem kellemes élmény – néhány éve hódította igazán az internetet, az ismerősök egymást hívták ki rá.
3 liter tej egy óra alatt


A három liter tej egy óra alatt kihívás pontosan az a hülyeség, aminek hangzik: meg kell inni három liter tejet egy óra alatt. Az ember gyomra azonban nincs ekkora űrtartalmú, aligha elbír ennyi folyadékot. Ennek köszönhetően a kihívásban részt vevők rövid időn belül visszaadtáka  külvilágnak a bevitt folyadékot ott, ahol az bekerült szervezetükbe.


Levegővisszatartós kihívás


Manapság egyre nagyobb teret hódít az a levegővisszatartós challenge, melynek lényege, hogy a részt vevők addig nem vesznek levegőt, míg el nem vesztik eszméletüket az oxigénhiány következtében és elájulnak. A kihívásnak sajnálatos módon már halálos áldozatai is vannak, két amerikai kislány szülei a TikTokot perelik gyermekeik halála miatt.


 
trendLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!