Üvegfalú iroda előnyei: számos előnnyel rendelkeznek az üvegfalas irodák, többek között jelentősen hozzájárulnak a villanyszámlák csökkentéséhez!

Főoldal > Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével


2023/04/17
NA

Nehéz elképzelni, hogy az átlátszó üveg dekorációként vagy design elemként működjön, igaz? Az igazság azonban az, hogy valójában az egész teret átalakíthatja. Íme 5 vitathatatlan ok, amiért érdemes átlátszó üveget használni az iroda megjelenésének javításához: 

Üvegfalas iroda

1. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK SEGÍTHETNEK A TÖBB FÉNY TERJEDÉSÉBEN ÉS A VILLANYSZÁMLA CSÖKKENTÉSÉBEN!

A legtöbb cég rendkívül sok pénzt költ villanyszámlára. Végül is sok fényre van szükségük ahhoz, hogy az alkalmazottak jól lássanak és keményen dolgozzanak. Ha viszont az üvegfal építés mellett döntesz az irodádban akkor jelentősen csökkentheted villanyszámládat, mivel nem kell annyi lámpát felkapcsolni.
Ha egyetlen fényforrás van az irodában, akkor az átlátszó üveg válaszfalak segítségével kihasználható a fény szétterítésére az egész térben. Ez a koncepció akkor is használható, ha az irodád a nap felé néz. A természetes fénnyel gyönyörűen megvilágított iroda hatalmas áldás lehet, és még az alkalmazottak hangulatát is javíthatja! 

 

2. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK SEGÍTHETNEK A HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁSÁBAN!

Az átlátszó üveg válaszfalak másik nagyszerű tulajdonsága, hogy bizonyos mértékig segíthetik a hőmérséklet szabályozását. Ez azért van, mert nem engedik be a kívülről jövő hőt. Így az irodában lévő klímaberendezések a nagyon hideg helyett mérsékelt hőmérsékleten kapcsolhatók be. Ezzel biztosítható újfent, hogy ne kelljen magas villanyszámlát fizetni! 

3. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK SEGÍTHETIK A VEZETŐKET MUNKÁJUK JOBB ELVÉGZÉSÉBEN!

Akár egy induló, akár egy régebbi, bejáratott szervezetről van szó, tudod, hogy a vezetőknek gondoskodniuk kell arról, hogy a különböző csapatok megfelelően működjenek. Ezt néha nehezebb megtenni, amikor az alkalmazottak zárt ajtók mögött dolgoznak. 
Az átlátszó üveg válaszfalak segítségével a vezetők mindenkit szemmel tarthatnak, egyszerre. Ha ezeket a lehetőségeket használod annak biztosítására, hogy ugyanannak a csapatnak az alkalmazottai együtt üljenek, akkor csak feléjük kell pillantani, hogy ellenőrizd, hogyan mennek a dolgok. 

 

4. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK NYITOTT TERET TEREMTENEK!

A nyitott koncepciótervek trendszerűek, azonban nem minden épület támogatja ezt a kialakítást. Szerencsére az átlátszó üveg válaszfalak használatával ugyanazt a hangulatot hozhatod létre egy nyitott irodai kialakításban. 
Amikor belépsz egy átlátszó üveg válaszfalakkal rendelkező irodába, a tér mindig kevésbé tűnik kicsinek és nyomasztónak, mint egy hasonló, normál falú helyiség. Az átlátszó üvegfalak beépítése a legjobb módja annak, hogy olyan légkört teremtsenek, amelyet alkalmazottjaid mindennap élvezhetnek. A leendő ügyfeleket lenyűgözheted az irodád megjelenésével is, ha átlátszó üveg válaszfalakat használsz. 

 

5. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK JOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYT KÍNÁLNAK!

Tegyük fel, hogy bérelsz egy nyitott irodát, és úgy szeretnéd elosztani a területet, hogy csomópontokat hozz létre a csapatok számára. A téglából és betonból készült falak építése sok időt vehet igénybe, és a munkaerőköltség néha meglehetősen magas lehet. Azonban az átlátszó üveg válaszfalak felszerelése segítheti ugyanazt a célt alacsonyabb költségek mellett elérni. Leggyakrabban az átlátszó üveg válaszfalakat könnyű felszerelni. Nem tartanak sokáig, és olcsóbbak, mint a legtöbb más irodai elválasztóanyag. Ennek eredményeként magasabb ár-érték arányt kínálnak. 
stílus trendLegfrissebb cikkek


6 tipp, hogyan lepd meg a párodat születésnapjára
A párod születésnapja egy kivételes alkalom arra, hogy meglepd és örömet szerezz neki, és ezek a tippek segítenek abban, hogy felejthetetlen élménnyé tedd ezt a napot számára.
6 kreatív gyerekzsúr ötlet, amit imádni fognak az ovisok!
Az óvodásokkal rendezett gyerekzsúrok mindig tele vannak vidámsággal és izgalmakkal, és hogy még felejthetetlenebbé tegyük ezeket az eseményeket, összegyűjtöttük neked a legkreatívabb ötleteket, amik garantáltan imádni fogják az ovisok!
Ezek a legdrágább autók a világon - A luxus csúcsa
Amikor a legdrágább autókról beszélünk, nem csak a technológiai innovációt és a teljesítményt emeljük ki, hanem egy olyan exkluzív státusszimbólumot is, ami az autórajongók és gyűjtők körében kiemelt figyelmet kap. Ezek az autók nemcsak hogy csodálatos sebességre képesek, hanem minden egyes részletükben a luxust és a kifinomultságot testesítik meg.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!