Üvegfalú iroda előnyei: számos előnnyel rendelkeznek az üvegfalas irodák, többek között jelentősen hozzájárulnak a villanyszámlák csökkentéséhez!

Főoldal > Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével


2023/04/17
NA

Nehéz elképzelni, hogy az átlátszó üveg dekorációként vagy design elemként működjön, igaz? Az igazság azonban az, hogy valójában az egész teret átalakíthatja. Íme 5 vitathatatlan ok, amiért érdemes átlátszó üveget használni az iroda megjelenésének javításához: 

Üvegfalas iroda

1. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK SEGÍTHETNEK A TÖBB FÉNY TERJEDÉSÉBEN ÉS A VILLANYSZÁMLA CSÖKKENTÉSÉBEN!

A legtöbb cég rendkívül sok pénzt költ villanyszámlára. Végül is sok fényre van szükségük ahhoz, hogy az alkalmazottak jól lássanak és keményen dolgozzanak. Ha viszont az üvegfal építés mellett döntesz az irodádban akkor jelentősen csökkentheted villanyszámládat, mivel nem kell annyi lámpát felkapcsolni.
Ha egyetlen fényforrás van az irodában, akkor az átlátszó üveg válaszfalak segítségével kihasználható a fény szétterítésére az egész térben. Ez a koncepció akkor is használható, ha az irodád a nap felé néz. A természetes fénnyel gyönyörűen megvilágított iroda hatalmas áldás lehet, és még az alkalmazottak hangulatát is javíthatja! 

 

2. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK SEGÍTHETNEK A HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÁSÁBAN!

Az átlátszó üveg válaszfalak másik nagyszerű tulajdonsága, hogy bizonyos mértékig segíthetik a hőmérséklet szabályozását. Ez azért van, mert nem engedik be a kívülről jövő hőt. Így az irodában lévő klímaberendezések a nagyon hideg helyett mérsékelt hőmérsékleten kapcsolhatók be. Ezzel biztosítható újfent, hogy ne kelljen magas villanyszámlát fizetni! 

3. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK SEGÍTHETIK A VEZETŐKET MUNKÁJUK JOBB ELVÉGZÉSÉBEN!

Akár egy induló, akár egy régebbi, bejáratott szervezetről van szó, tudod, hogy a vezetőknek gondoskodniuk kell arról, hogy a különböző csapatok megfelelően működjenek. Ezt néha nehezebb megtenni, amikor az alkalmazottak zárt ajtók mögött dolgoznak. 
Az átlátszó üveg válaszfalak segítségével a vezetők mindenkit szemmel tarthatnak, egyszerre. Ha ezeket a lehetőségeket használod annak biztosítására, hogy ugyanannak a csapatnak az alkalmazottai együtt üljenek, akkor csak feléjük kell pillantani, hogy ellenőrizd, hogyan mennek a dolgok. 

 

4. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK NYITOTT TERET TEREMTENEK!

A nyitott koncepciótervek trendszerűek, azonban nem minden épület támogatja ezt a kialakítást. Szerencsére az átlátszó üveg válaszfalak használatával ugyanazt a hangulatot hozhatod létre egy nyitott irodai kialakításban. 
Amikor belépsz egy átlátszó üveg válaszfalakkal rendelkező irodába, a tér mindig kevésbé tűnik kicsinek és nyomasztónak, mint egy hasonló, normál falú helyiség. Az átlátszó üvegfalak beépítése a legjobb módja annak, hogy olyan légkört teremtsenek, amelyet alkalmazottjaid mindennap élvezhetnek. A leendő ügyfeleket lenyűgözheted az irodád megjelenésével is, ha átlátszó üveg válaszfalakat használsz. 

 

5. AZ ÁTLÁTSZÓ ÜVEG VÁLASZFALAK JOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYT KÍNÁLNAK!

Tegyük fel, hogy bérelsz egy nyitott irodát, és úgy szeretnéd elosztani a területet, hogy csomópontokat hozz létre a csapatok számára. A téglából és betonból készült falak építése sok időt vehet igénybe, és a munkaerőköltség néha meglehetősen magas lehet. Azonban az átlátszó üveg válaszfalak felszerelése segítheti ugyanazt a célt alacsonyabb költségek mellett elérni. Leggyakrabban az átlátszó üveg válaszfalakat könnyű felszerelni. Nem tartanak sokáig, és olcsóbbak, mint a legtöbb más irodai elválasztóanyag. Ennek eredményeként magasabb ár-érték arányt kínálnak. 
stílus trendLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!