Így keltsd a lehető legjobb első benyomást!

Főoldal > Így kelts vonzó első benyomást

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így kelts vonzó első benyomást


1970/01/01
SFV

Az első ember, amit a nők megnéznek egy férfin nem a hasizma, vagy a bicepsze, bármennyire is hihetetlennek tűnik. A legszembetűnőbb dolog az illető arca, ugyanis ez az, ami automatikusan leginkább a figyelem középpontjában van, és odavonzza a tekintetet. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány szempontot, melyekre odafigyelve Te is könnyen kelthetsz még jobb első benyomást.

Pozitív kisugárzás

No.1. Mosolyogj!


A szomorú, ráncolt szemöldökű arckifejezés keveseken mutat jól, vagy csábosan. Nem, nem arról van szó, hogy kihalt volna a „magányos harcos” ideálja, sokkal inkább arról, hogy mindenki szívesebben kommunikál, kezdeményez kapcsolatot olyan emberrel, aki nem fojtja meg a tekintetével. Vedd hát elő bátran a százvattos, fogkrémreklámba illő mosolyod, és kacagj a világra bátran! Hidd el, az emberi kapcsolataid meghálálják majd.


Tipp: Ha nem vagy megelégedve a mosolyoddal, ezért rejtegeted a fogaid, egy jó fogorvos segíthet. Fogászati implantációval Budapesten is foglalkoznak, és egy jó szakember minden problémádra talál megoldást. Nincs lehetetlen!
No.2. Növessz szakállat!


Hacsak nem kezdesz el iszonyatosan és elviselhetetlenül viszketni, mikor nő a borostád vagy szakállad, akkor nincs olyan kifogás, ami elfogadható lenne arra, hogy ne próbáld ki, milyen az élet egy dús arcszőrzettel. Ha azon szerencsések közzé tartozol akit sűrű szakállal és bajusszal áldott meg az ég, akkor vágj bele a dologba, hidd el teljesen új karaktert kap majd az arcod! Kevés olyan nő van, akinek nem tetszetősek a szakállas férfiak.


Bónusz: Bár a szakállat is ápolni kell, ha csak trimmelned kell, akkor kisebb valószínűséggel kaszabolod szét az arcod, mint borotválkozás közben.


No.3. Mosolyogjon a lelked is!


Abban már megegyeztünk, hogy a mosoly fontos. Az azonban még fontosabb, hogy ne úgy mosolyogj, mint aki csak azért mosolyog mert fegyvert tartanak a fejéhez. Próbálj egy olyan látásmódot kialakítani, amely a lelked is felüdíti, és esetleg még a szemeid is csilloghatnak tőle. Egy életvidám ember mindenki számára vonzó és sok jóval kecsegtet.


Röviden és tömören: Légy boldog és görcsölj kevesebbet, mindenen!
 
stílusLegfrissebb cikkek


Különleges programot keresel barátaiddal? Erre indulj el!
Vannak olyan alkalmak életünkben, amiket érdemes méltó módon megünnepelni – ehhez pedig egyáltalán nem mindegy, merre indulunk el! Most olyan ötleteket mutatok, amik Neked is tetszeni fognak, melyek alapján egy szűkebb képet kaphatsz arról, merre érdemes elindulnod társaságoddal!
Miért fontos fogaid pótlása? Ezért dönts a híddal történő fogpótlás mellett
Amennyiben foghiányban szenvedsz, mindenképp érdemes minél hamarabb orvosolni a problémát – ma már ugyanis számos fogpótlási technikáról beszélhetünk. 
Így lehetsz vonzóbb férfi a tudomány szerint
Bizonyára mindenki egyet ért abban, hogy a vonzerőt mindenki egy szubjektív skálán méri. Nos, ehhez a tudománynak is lenn egy-két szava, ugyanis, mint kiderült, még a kevésbé jóképű férfiak is sokat tehetnek egy vonzóbb kisugárzás érdekében.  
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!