A romantika titka - Így veheted le a lábáról!

Főoldal > Hogyan romantikázzunk?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan romantikázzunk?


1970/01/01
ZH

Romantikusnak lenni, nem egy nehéz feladat, csakis azon múlik, hogy fejben eldöntsük kedveskedni szeretnénk a párunknak, nézzük meg, hogy mégis mi kell, ahhoz, hogy levedd a párod a lábáról!

hogyan legyünk romantikusak

1.    Töltsetek minőségi időt kettesben

Ahhoz, hogy egy kicsit kiszakadjatok a mindennapokból és a megszokásból, tervezz egy kicsit előre, és találj ki egy olyan napot, ami csak kettőtökről szól! a Program lényegében mindegy, a lényeg, hogy végre csak egymásra figyelhessetek és ne vonják el a hétköznapi dolgok a figyelmeiteket egymásról. Ha csak egy estétek áll a rendelkezésetekre, akkor is remek programokon vehettek részt, és elsőre talán klisének tűnhet, de érdemes az estét egy gyertyafényes asztalnál kezdeni, ahol vacsora közben ráhangolódhattok egymásra. Romantikus étterem Budapest minden kerületében akad, nekünk a Pierrot a kedvencünk a budai várnegyedben. A helyszín még romantikusabbá teszi az estét, így érdemes jól választani!

 2.    Térj el a megszokott önmagadtól!

Romantikusnak lenni annyit is jelenthet, hogy képesek vagyunk a megújulásra és egy eddig nem megszokott énünket mutatjuk a randevú alatt. Itt nem feltétlen a program választásra és az ajándékokra gondolunk, sokkal inkább a kedveskedésre, a gondoskodó, de szerelmes tekintetekre, amelyek megmutatják párunk számára az elkötelezett szeretetünket.

 

3.    Törekedj a tökéletességre!

Általában minden nő érzékeny a félmegoldásokra. Nem szükséges meglepetést szervezned egy randira, de ha mégis, akkor törekedj rá, hogy az tökéletes legyen és gondolj az apró részletekre!

 

4.    Élvezzétek az együttlétet!

Talán a legfontosabb romantikus randi szabály, hogy élvezzük ki, hogy végre együtt lehetünk, gyerekek, munka és kütyük nélkül. Csináljuk azt, amihez éppen kedvünk támad, beszélgessünk nagyokat és figyeljük egymás rezgéseit!

 

+1 Ne ess át a ló túloldalára!


A túl sok romantika egy idő után tényleg túl nyálassá is tud válni, így óvatosan kell bánni vele! A romantikus pillanatok pont attól olyan csodálatosak, hogy nem mindennapos dolgok.
 
elegancia életmód stílusLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!