A romantika titka - Így veheted le a lábáról!

Főoldal > Hogyan romantikázzunk?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan romantikázzunk?


1970/01/01
ZH

Romantikusnak lenni, nem egy nehéz feladat, csakis azon múlik, hogy fejben eldöntsük kedveskedni szeretnénk a párunknak, nézzük meg, hogy mégis mi kell, ahhoz, hogy levedd a párod a lábáról!

hogyan legyünk romantikusak

1.    Töltsetek minőségi időt kettesben

Ahhoz, hogy egy kicsit kiszakadjatok a mindennapokból és a megszokásból, tervezz egy kicsit előre, és találj ki egy olyan napot, ami csak kettőtökről szól! a Program lényegében mindegy, a lényeg, hogy végre csak egymásra figyelhessetek és ne vonják el a hétköznapi dolgok a figyelmeiteket egymásról. Ha csak egy estétek áll a rendelkezésetekre, akkor is remek programokon vehettek részt, és elsőre talán klisének tűnhet, de érdemes az estét egy gyertyafényes asztalnál kezdeni, ahol vacsora közben ráhangolódhattok egymásra. Romantikus étterem Budapest minden kerületében akad, nekünk a Pierrot a kedvencünk a budai várnegyedben. A helyszín még romantikusabbá teszi az estét, így érdemes jól választani!

 2.    Térj el a megszokott önmagadtól!

Romantikusnak lenni annyit is jelenthet, hogy képesek vagyunk a megújulásra és egy eddig nem megszokott énünket mutatjuk a randevú alatt. Itt nem feltétlen a program választásra és az ajándékokra gondolunk, sokkal inkább a kedveskedésre, a gondoskodó, de szerelmes tekintetekre, amelyek megmutatják párunk számára az elkötelezett szeretetünket.

 

3.    Törekedj a tökéletességre!

Általában minden nő érzékeny a félmegoldásokra. Nem szükséges meglepetést szervezned egy randira, de ha mégis, akkor törekedj rá, hogy az tökéletes legyen és gondolj az apró részletekre!

 

4.    Élvezzétek az együttlétet!

Talán a legfontosabb romantikus randi szabály, hogy élvezzük ki, hogy végre együtt lehetünk, gyerekek, munka és kütyük nélkül. Csináljuk azt, amihez éppen kedvünk támad, beszélgessünk nagyokat és figyeljük egymás rezgéseit!

 

+1 Ne ess át a ló túloldalára!


A túl sok romantika egy idő után tényleg túl nyálassá is tud válni, így óvatosan kell bánni vele! A romantikus pillanatok pont attól olyan csodálatosak, hogy nem mindennapos dolgok.
 
elegancia életmód stílusLegfrissebb cikkek


6 tipp, hogyan lepd meg a párodat születésnapjára
A párod születésnapja egy kivételes alkalom arra, hogy meglepd és örömet szerezz neki, és ezek a tippek segítenek abban, hogy felejthetetlen élménnyé tedd ezt a napot számára.
6 kreatív gyerekzsúr ötlet, amit imádni fognak az ovisok!
Az óvodásokkal rendezett gyerekzsúrok mindig tele vannak vidámsággal és izgalmakkal, és hogy még felejthetetlenebbé tegyük ezeket az eseményeket, összegyűjtöttük neked a legkreatívabb ötleteket, amik garantáltan imádni fogják az ovisok!
Ezek a legdrágább autók a világon - A luxus csúcsa
Amikor a legdrágább autókról beszélünk, nem csak a technológiai innovációt és a teljesítményt emeljük ki, hanem egy olyan exkluzív státusszimbólumot is, ami az autórajongók és gyűjtők körében kiemelt figyelmet kap. Ezek az autók nemcsak hogy csodálatos sebességre képesek, hanem minden egyes részletükben a luxust és a kifinomultságot testesítik meg.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!