11 húzás, amivel rávehetsz egy nőt, hogy ágyba bújjon veled

Főoldal > 11 húzás, amivel rávehetsz egy nőt, hogy ágyba bújjon veled

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

11 húzás, amivel rávehetsz egy nőt, hogy ágyba bújjon veled


2020/12/22
Hitch Alex párkapcsolati trapeuta

Hogyan érheted el, hogy egy nő biztosan ágyba bújjon veled? Professzionális tippek egy igazi szakembertől. Most sikerülni fog! 

11 húzás, amivel rávehetsz egy nőt, hogy ágyba bújjon veled

Egy nő elcsábítása valójában sokkal egyszerűbb feladat, mint azt sokan gondolnák. Akár egy vadidegent szemeltél ki magadnak, akár egy ismerősöddel szeretnél intimebb közelségbe kerülni, semmi sem lehetetlen, ha van egy jó stratégiád erre.

 Ha szeretnél elcsábítni egy nőt, akkor tudnod kell, hogy hogyan működik vonzalom, és persze, hogy hogyan használhatod fel ezt célod érdekében.

 

Mit kell tudnod egy nő elcsábításához?

Először is, ha szeretnél elcsábítani egy nőt, vagy legalább is elérni, hogy megkedveljen, akkor tudnod kell magadra vonnod a figyelmét. Ha nem tudod lenyűgözni kiszemeltedet, akkor még nincs veszve minden, csak éppen nehezebben érsz majd célba vele.

 

Ha azonban képes vagy azzá a férfivá válni, akit kiszemelted akarhat és megkívánhat, akkor sokkal egyszerűbb dolgod lesz.

 

Fontos persze észben tartani, hogy minden nőnek megvan a maga ízlése, és mindenki mást talál kívánatosnak, vonzónak. Azonban ha elég ügyes és titokzatos vagy, akkor szinte bármilyen nőt elcsábíthatsz, és idővel ráveheted, hogy ágyba bújjon veled!

 

Hogyan csábíts el egy nőt, mielőtt észrevenné, mit csinálsz?

A közhiedelemmel ellentétben a nőket nem olyan nehéz megérteni. A legtöbb férfi ott hibázik, hogy túl rámenősen próbálkozik, és hamar eljátsszák az összes esélyüket, rosszkor mondanak rossz dolgokat, vagy túl hamar közlik a szándékukat a flörtölés során.

 

Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, mindenek előtt „a kémiát” kell kialakítanod kettőtök között. Ne tedd rögtön egyértelművé, hogy ágyba szeretnéd vinni, hanem tarts fenn némi rejtélyt a szándékaid körül. Miközben ő azon tűnődik, hogy vajon mit szeretnél tőle, te észrevétlenül átjuthatsz a védelmein, és elérheted, hogy megkívánjon téged. Nos, akkor jöjjön az a 11 csodatrükk, melynek segítségével biztosan sikereket érsz majd el! 

 

11 trükk, amivel elérheted, hogy kiszemelted, hogy ágya bújjon veled

Szép lassan vesd be az alábbi trükköket, és ha ügyes vagy, álmaid nője még akkor is téged választ majd, ha többen csapják neki a szelet!

 

1. Férkőzz a közelébe

Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, először is meg kell ismerned őt. Ne légy túl rámenős, nehogy fenyegetve érezze magát, vagy azt higgye, hogy túl könnyedén megkaphat – különben hamar megun majd.

 

Beszélgess vele és ismerd meg alaposan. Néha küldj neki üzenetet, légy barátságos vele. Még ne kezdj el hajtani rá, de ne is hagyd, hogy elfelejtsen.

 

2. Légy kedvelhető

Ez a csábítás egy nagyon fontos szakasza, és ekkor állapíthatod meg, hogy kezd-e ő is közeledni hozzád, vagy inkább szándékosan távolságot tart tőled. Ahogy időnként beszélgetsz vele, próbálj minél több dolgot megtudni róla, például hogy milyen dolgokat szeret.

 

Beszélj vele gyakran, és próbálj valami közös pontot találni, ami mindkettőtöket foglalkoztat, amit mindketten élveztek. Idővel észre fogod venni, hogy szeret-e veled beszélgetni, akár telefonon, személyesen, vagy írásban, és persze, hogy ő is keres-e téged, nem csak fordítva. Mindehhez persze érdekesnek kell lenned számára.

 

Ha azonban inkább untatod kiszemeltedet, akkor idővel elkezd távolodni tőled, és nem igazán keresi majd a társaságodat. Talán az üzeneteidre sem válaszol majd olyan hamar, és kifogásokat talál, amiért nem tudtok találkozni. Idővel teljesen figyelmen kívül hagy majd.

 

3. Légy aktív éjszaka

Ha szeretnél kicsit intimebb közelségbe kerülni egy nővel, és akár kicsit rosszalkodni is vele, akkor üzenj neki valamikor késő éjszaka, vagy hívd fel, ha tudod, hogy már ágyban van. Kezdj el vele valamikor késő este beszélni, egyelőre csak szöveges üzenetek formájában, és néhány napon belül látni fogod majd, hogy ezek a beszélgetések belenyúlnak-e az éjszakákba. Ne add fel azonnal, ha nem reagál pozitívan, légy türelmes!

 

Az első néhány este beszélgess vele teljesen hétköznapi dolgokról, és flörtölj úgy, hogy ne legyenek túl egyértelműek a szándékaid számára. Egyelőre még csak az a célod, hogy közelebb kerülj hozzá, és ő is hajlandó legyen lazítani egy kicsit, ha veled beszél. Ne próbáld meg rávenni semmilyen rosszalkodásra, különben hamar elveszítheted.

 

4. Élj két életet

Ideje kicsit összezavarnod őt. Valahányszor éjszaka beszélgetsz vele, flörtölj és légy pajzán. De ha nap közben találkoztok, vagy beszéltek akkor mellőzd ezeket a témákat, hacsak nem ő kezdeményez velük (ami azt jelenti, hogy nagyon jó úton haladsz).

 

Egyáltalán ne hozd fel a témát, és még a forró beszélgetéseket sem, ha ismerősök is jelen vannak, de ha csak ketten vagytok, akkor mehet a flörtölés. Ezzel azt a tudatot erősíted benne, hogy már most van köztetek egy titkos, szenvedélyes kötelék, amiről senki sem tud, csak ti ketten. Kinek ne esne egy kis titkos, flörtölős szórakozás az életében?

 

5. Ne közöld vele, hogy tetszik neked

Sok férfi beleszalad ebbe a hibába. Közlik a kiszemelt nővel, hogy az tetszik nekik, vagy hogy milyen érzéseket táplálnak felé. De ezt nem kell külön elmagyarázni, hiszen az eddigiek alapján kiszemelted pontosan tudja, hogy tetszik neked. Elvégre rendszeresen beszélgettek és flörtöltök egymással, nem?

 

Azonban még ha sejti is, hogy bejön neked, tőled kell hallja ezt, hogy eloszlasd a kétségeit. De egyelőre légy laza és ne fedd fel előtte az érzéseidet vagy a szándékaidat. Az izgatottsága és az irántad érzett kíváncsisága is fontos, hogy vonzódjon hozzád, és ha ezt a rejtélyt leleplezed, akkor szertefoszlik majd az a titokzatosság, aminek a függőjévé vált.

 

6. Férkőzz a komfortzónájába

Ha sikerül kettesbe kerülnöd kiszemelteddel, ülj közelebb hozzá, de tégy úgy, mintha észre sem vennéd, milyen közel vagytok egymáshoz. A flörtölés már gyakori köztetek, ezért most ideje közelebb férkőznöd személyes teréhez azzal, hogy éreztesd vele a kettőtök közötti kémiát.

 

Érintsd meg a karjait vagy az ujjait, miközben mondasz valamit, vagy tedd a kezedet a derekára, amikor odalépsz hozzá oldalról. Érj hozzá, mikor bókolsz neki, vagy öleld egy picivel tovább, amikor elköszöntök egymástól.

 

7. Teremts „olyan” feszültséget

Ha mindent jól csináltál, mostanra már minden egyes szándékos vagy véletlen érintésedre rezdülések járják át a testét. Ideje elérned, hogy kívánja az érintéseidet. Tartsd rajta tovább a kezedet, amikor hozzáérsz, vagy lépj közel hozzá, és suttogj valamit a fülébe. Játssz az ujjaival, ha csak kettesben vagytok. Szép lassan érezni fogod, hogy mennyire kíván téged.

8. Játssz vele

Közel jársz hozzá, hogy végre ágyba bújhass kiszemelteddel. Azonban ha extra óvatos szeretnél lenni, akkor folytasd vele az éjszakai üzengetéseket, és tereld a témát sokkal forróbb vizekre. Dobd fel neki egy pikáns, rosszalkodós játék ötletét, és ha belemegy, akkor ideje közösen is élvezni a témát.

 

9. Rosszalkodás a telefonon keresztül

Ha már a pikáns szöveges üzeneteken is túl vagytok, és ő is szívesen belemegy a témába, az utolsó előtti lépés telefonon is rátérni az intimebb dolgokra. Kezdeményezz egy eleinte ártatlannak tűnő telefonbeszélgetést vele, majd kezdd el egy pikánsabb irányba terelni a témát. Eleinte csak utalgass egyértelműen, és ha benne van a dologban, ő is csatlakozik majd.

 

10. Hívd el egy találkára

Eljött a finálé ideje. A telefonos rosszalkodás után készen álltok rá, hogy személyesen is az ágyba vigyétek a dolgokat, tehát hívd el egy találkára. Igazából mindegy, hogy nálad, vagy nála találkoztok, de fontos, hogy ne egy randevút tervezz vele, elvégre nem összejönni szeretnél kiszemelteddel, vagy elérni, hogy beléd szeressen. Na persze, ha ezek a szándékaid, akkor itt kell döntened arról, hogy mire is invitálod el őt. Ha feleséget szeretnél, akkor olvasd el inkább ezt a cikkünket: Hogyan válassz magadnak jó feleséget?

 

11. Csókold meg!

Ha végre találkoztok, és ő is tudja, hogy miért találkoztok, akkor ne ugorj rá rögtön, csak azért, mert korábban a telefonon már csináltátok. Ezzel könnyedén elronthatod a hangulatot. Légy türelmes, és szép lassan, de határozottan közeledj hozzá. Győződj meg róla, hogy van-e kedve a dologhoz, és csókold meg. Ha viszonozza a csókot, akkor innentől már tudod, hogy mi következik…

 

Ha szeretnéd átbeszélni a témát velünk vagy férfi társaiddal, csatlakozz csoportunkhoz itt: Uranosz
életmódLegfrissebb cikkek


3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot
Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz szemléletmódváltás is társul. Mostani cikkünkben 3 olyan észérvet, technikát gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, hogy egészséges életmódot élhess.
15 érdekesség az autókról, amiről még nem hallottál
Az autók szerelmesének vallod magad? Mostani cikkünkben nagy valószínűséggel akkor is találsz újdonságot, ha szakértő vagy a témában.
4 borzalmasan idióta internetes kihívás az elmúlt évekből
Az internet telis-tele van kihívásokkal, amiben az emberek erejük, kitartásukat és lélekjelenlétüket mérhetik össze. Mostani cikkünkben összegyűjtöttük a szerintünk legemlékezetesebbeket az elmúlt évekből.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!