Te vagy a legnagyobb mázlista, ha nyáron van a születésnapod!

Főoldal > Ezért vagy Te a legnagyobb mázlista, ha nyáron van a születésnapod

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezért vagy Te a legnagyobb mázlista, ha nyáron van a születésnapod


2022/05/29
SFV

Azon szerencsések közé tartozol, akiknek nyárra esik a születésnapjuk? Hogy miért is olyan nagy szerencse ez? Természetesen az ünneplés szempontjából. Lássuk bővebben!

Nyári születésnap

Bárhol ünnepelheted a születésnapod


És a bárhol alatt tényleg azt értem, hogy BÁRHOL. A legtöbb munkahely ugyanis tervez azzal, hogy a dolgozói nyáron óhajtják kivenni a szabadságuk egy részét, így bátran utazhatsz messzebre is, hogy emlékezetesen megülhessétek ezt az évfordulót. Ráadásul az sem szabhat akadályt, ha kültéren szeretnétek koccintani – legyen akár teraszos étterem, boutique hotel, vagy bármiylen szabadtéri rendezvényhelyszín, legrosszabb esetben is csak egy esőnappal kell számolnotok. Ha tehát ekkora mázlista vagy, akkor remélem, nem egy sötét pincében, videójátékozással fogod tölteni a születésnapod.


Bármit csinálhatsz a születésnapodon


Mármint szinte. Ha hóesésben szeretnél korcsolyázni, akkor szükséged lesz egy repjegyre a világ másik felére. De egyébként tényleg bármit csinálhatsz a kerti grillezéstől a paintball harcig, mert mind az időjárás, mind pedig az emberek kedvetlensége, nyűgössége kevésbé hárít eléd akadályt. Ha rám hallgatsz, beveted a fantáziád, előszeded a bakancslistád és idén azzal ajándékozod meg magad a születésnapodra, hogy legalább egy valamit kipipálsz rajta.
Az egész világ jobb kedvű a születésnapodon


Még az is, aki nem is tudja, hogy születésnapod van. Nyáron ugyanis ahogyan az idő naposabb, úgy az emberek hangulata is kevésbé komor. Így Neked is sokkal könnyebb jókedvvel megélni a születésnapod még akkor is, ha nem készülsz nagy összejövetelre.


Tök normális, ha strandon szeretnél szülinapozni


Ha ugyanis télen szervezel fürdőbe születésnapot, akkor valószínűleg egy nyugdíjasklubbal kell majd együtt ünnepelned. Ha azonban ezt nyáron teszed meg, akkor maximum csak fiatalabbnak érezheted magad, mert egy csomó kis törpe vesz majd körül. Ilyenkor azonban nem kell a termálvízben ücsörögnötök, bátran lehettek hatalmas gyerekek és püfölhetitek egymást szivacsból készült fegyverekkel.
 
ünnepLegfrissebb cikkek


5 tipp, ami segít nagyszerű vezetővé válni
A nagy menedzserek nagyszerű vezetők lehetnek és kell is lenniük. A vezetők csak akkor hatékonyak, ha megfelelően irányítják csapatukat. A hangsúly most azon van, hogyan lehet felkészíteni a menedzsereket arra, hogy kiváló vezetőkké váljanak. Ebben az összefüggésben hogyan válhat egy menedzser jó vezetővé? Megpróbáltunk összeszedni 5 alapvető tippet, ami segíthet.
Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?
A férfiasan tökéletes megjelenéshez igenis hozzátartozik a makulátlan arcbőr. Márpedig férfiasság ide vagy oda, a legtöbben vagy száraz bőrrel, vagy zsíros, csillogó bőrfelülettel, esetleg kevert T-vonallal, vagy érett, ráncosodó arcbőrrel élnek együtt. Mindegy, hogy konkrétan melyik típusról van szó, mert a lényeg, hogy egyik sem maradhat gyógyír nélkül. Na, de nézzük, mitől is válhat a bőrápolás szimpatikussá az erősebbik nem tagjainak számára.
Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével
Nehéz elképzelni, hogy az átlátszó üveg dekorációként vagy design elemként működjön, igaz? Az igazság azonban az, hogy valójában az egész teret átalakíthatja. Íme 5 vitathatatlan ok, amiért érdemes átlátszó üveget használni az iroda megjelenésének javításához: 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!