Céges évzárás biztonságosan, meghitt hangulatban

Főoldal > Céges évzárás biztonságosan, meghitt hangulatban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Céges évzárás biztonságosan, meghitt hangulatban


1970/01/01
SFV

Akárcsak az elmúlt két évben, idén is kicsit felemásra sikerült az év annak tekintetében, hogy mennyi időt, hol és milyen minőségben tölthettünk a barátaink, kollégáink társaságában. Pontosan ennek okán, hoztam Nektek néhány olyan ötletet, amely az évzáró során kicsit mindenkinek segíthet lelassulni és megnyílni a teljes csapat felé, és amivel kicsit közelebb kerülhettek egymáshoz.

Céges évzáró

Icebreaking – közös automatikus írás és villámfelolvasás


Talán kicsit furcsa alapozó játék az, ha egy csapatnyi ember percekig csendben ír megállás nélkül, azonban sokat segít a jelenbe való megérkezésben és az egymás felé való fordulásban, hiszen a röptében papírra vetett gondolataitokat meg is oszthatjátok egymással.


Az irodán kívül – menhelyi kutyasétáltatás


Ha a karácsony után még marad kedvetek kicsit jótékonykodni és szeretettel fordulni az azt igénylők felé, akkor igazán hasznos lehet mind számotokra, mind az állatok számára, he meglátogattok egy hozzátok közel eső menhelyet, és egy kisebb közös kirándulásra viszitek az ott lévő állatokat.
A party, ahol nincs kifogás – karaoke és Just Dance


A karaoke és a Just Dance két olyan partyjáték, amelyben mindenki egyenlő esélyekkel indul, hiszen nincs más dolgotok, mint a képernyőt figyelni és leutánozni az ott megjelenő dolgokat. Ráadásul könnyen megeshet, hogy a közös zenei érdeklődésetek kapcsán egy olyan kollégáddal alakítasz majd ki jó kapcsolatot, akiről soha nem is gondoltad volna.


Hol legyen a party?


Ha céges évzárót tartotok, akkor célszerű azt az irodán, vagy bármilyen munkahelyen kívül rendezni, elsősorban azért, mert így nem nektek kell majd a helyet a partyhelyszíntől meglehetősen eltérő eredeti állapotába visszaráznotok, másrészt pedig azért, mert így a munkahelyi fizikális környezet sem befolyásolhatja a hangulatot. 
barátság ünnepLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!