Észérvek, amik segítenek az életmódváltásban

Főoldal > 3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot


2022/07/28
SFV

Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz szemléletmódváltás is társul. Mostani cikkünkben 3 olyan észérvet, technikát gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, hogy egészséges életmódot élhess.

Életmódváltás

Az egészséges életmód nem egyenlő a megvonásokkal, az ízetlen ételekkel és a szenvedéssel


Igen, érdemes lehet mérsékelnünk az alkoholfogyasztást, a nasizásokat és kevesebb gyorséttermi reggelit fogyasztanunk. De a diéta és az életmódváltás nem szabad, hogy csupa megvonás és kínszenvedés legyen. Igenis együnk finomakat, csak találjuk meg, hogyan ehetünk egészségeset ÉS finomat!


Ugyanez igaz a mozgásra is. Találjunk olyan mozgásformát, amit örömmel csinálunk! Nem kell feltétlen rengeteget futnunk, vagy hatalmas súlyokat emelnünk. Mehetünk kutyát sétáltatni, lovagolni, boxolni, bármit csinálni. A lényeg, hogy valami olyan testmozgást válasszunk, amit örömmel végzünk a mindennapok során, ugyanis csak így tudjuk majd hosszútávon tartani a célunkat és a mindennapi rutinunkba beépíteni azt.Kis célok = nagy sikerek


Érdemes apró lépésekben haladnunk, kisebb célokat kitűzni, amelyeket könnyebben teljesíteni tudunk. Így akár minden nap új kihívásokkal állhatunk szemben és sikerélményt is szerezhetünk.
Tipp: Ehhez alkalmazhatsz már kitalált konkrét kihívásokat is, melyeknek egy nagy végső célja van.


Mindig legyen magasabban a léc!


Mindig helyezd kicsit magasabbra a lécet annál, amit tudod, hogy el tudsz érni! Értheted ezt nagyban, a teljes életmódváltásra vonatkozóan is, de kicsiben is. Ezutóbbi esetben ha mondjuk az a kitűzött cél, hogy 30 guggolást végezz el, haladj némileg tovább és ne hagyd abba harmincnál! Így ugyanis sokkal több erőd marad, mert mentálisan sem engeded el a dolgot.


Ez csak néhány roppant apró apróság, azonban ha tudatosan alkalmazod őket, az életmódváltás öröm, siker és nem kínszenvedés lesz.
 
egészség életmódLegfrissebb cikkek


5 tipp, ami segít nagyszerű vezetővé válni
A nagy menedzserek nagyszerű vezetők lehetnek és kell is lenniük. A vezetők csak akkor hatékonyak, ha megfelelően irányítják csapatukat. A hangsúly most azon van, hogyan lehet felkészíteni a menedzsereket arra, hogy kiváló vezetőkké váljanak. Ebben az összefüggésben hogyan válhat egy menedzser jó vezetővé? Megpróbáltunk összeszedni 5 alapvető tippet, ami segíthet.
Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?
A férfiasan tökéletes megjelenéshez igenis hozzátartozik a makulátlan arcbőr. Márpedig férfiasság ide vagy oda, a legtöbben vagy száraz bőrrel, vagy zsíros, csillogó bőrfelülettel, esetleg kevert T-vonallal, vagy érett, ráncosodó arcbőrrel élnek együtt. Mindegy, hogy konkrétan melyik típusról van szó, mert a lényeg, hogy egyik sem maradhat gyógyír nélkül. Na, de nézzük, mitől is válhat a bőrápolás szimpatikussá az erősebbik nem tagjainak számára.
Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével
Nehéz elképzelni, hogy az átlátszó üveg dekorációként vagy design elemként működjön, igaz? Az igazság azonban az, hogy valójában az egész teret átalakíthatja. Íme 5 vitathatatlan ok, amiért érdemes átlátszó üveget használni az iroda megjelenésének javításához: 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!