Észérvek, amik segítenek az életmódváltásban

Főoldal > 3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot


2022/07/28
SFV

Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz szemléletmódváltás is társul. Mostani cikkünkben 3 olyan észérvet, technikát gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, hogy egészséges életmódot élhess.

Életmódváltás

Az egészséges életmód nem egyenlő a megvonásokkal, az ízetlen ételekkel és a szenvedéssel


Igen, érdemes lehet mérsékelnünk az alkoholfogyasztást, a nasizásokat és kevesebb gyorséttermi reggelit fogyasztanunk. De a diéta és az életmódváltás nem szabad, hogy csupa megvonás és kínszenvedés legyen. Igenis együnk finomakat, csak találjuk meg, hogyan ehetünk egészségeset ÉS finomat!


Ugyanez igaz a mozgásra is. Találjunk olyan mozgásformát, amit örömmel csinálunk! Nem kell feltétlen rengeteget futnunk, vagy hatalmas súlyokat emelnünk. Mehetünk kutyát sétáltatni, lovagolni, boxolni, bármit csinálni. A lényeg, hogy valami olyan testmozgást válasszunk, amit örömmel végzünk a mindennapok során, ugyanis csak így tudjuk majd hosszútávon tartani a célunkat és a mindennapi rutinunkba beépíteni azt.Kis célok = nagy sikerek


Érdemes apró lépésekben haladnunk, kisebb célokat kitűzni, amelyeket könnyebben teljesíteni tudunk. Így akár minden nap új kihívásokkal állhatunk szemben és sikerélményt is szerezhetünk.
Tipp: Ehhez alkalmazhatsz már kitalált konkrét kihívásokat is, melyeknek egy nagy végső célja van.


Mindig legyen magasabban a léc!


Mindig helyezd kicsit magasabbra a lécet annál, amit tudod, hogy el tudsz érni! Értheted ezt nagyban, a teljes életmódváltásra vonatkozóan is, de kicsiben is. Ezutóbbi esetben ha mondjuk az a kitűzött cél, hogy 30 guggolást végezz el, haladj némileg tovább és ne hagyd abba harmincnál! Így ugyanis sokkal több erőd marad, mert mentálisan sem engeded el a dolgot.


Ez csak néhány roppant apró apróság, azonban ha tudatosan alkalmazod őket, az életmódváltás öröm, siker és nem kínszenvedés lesz.
 
egészség életmódLegfrissebb cikkek


Egy naptárnak köszönheti sikereit Marilyn Monroe rózsaszín ruhája
Emlékszel amikor a „Szőkék előnyben” című klasszikusban Lorelei Lee egy gyémántokkal díszített rózsaszín szaténruhában jelent meg a színpadon? A showgirl (akit Marilyn Monroe testesített meg) ez után egy zenés előadás keretei között jelentette ki, hogy „a gyémántok egy lány legjobb barátai” – a híres jelenetnek több művész is emléket állított már az évtizedek során saját alkotásaiban.   
3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot
Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz szemléletmódváltás is társul. Mostani cikkünkben 3 olyan észérvet, technikát gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, hogy egészséges életmódot élhess.
15 érdekesség az autókról, amiről még nem hallottál
Az autók szerelmesének vallod magad? Mostani cikkünkben nagy valószínűséggel akkor is találsz újdonságot, ha szakértő vagy a témában.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!