Örömteli pillanatok a rohanásban

Főoldal > Így lásd meg a szépet a rohanás közepette minden nap

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így lásd meg a szépet a rohanás közepette minden nap


2022/04/29
SFV

Azt sem tudod, hol áll az eszed, annyi a dolgod és nagyon nehezedre esik bárminek is igazán örülni? Segítünk, hogy újra visszatérj az életbe úgy, hogy közben nem feltétlen kell nagyon lelassítanod.

Rohanás

No.1. Vedd ki a fülhallgatót a füledből!


Ha Neked is megszokássá vált, hogy csak fülhallgatóval a füledben mozdulsz ki az utcára, akkor most lehet, hogy ideje megtörnöd ezt a hagyományt, hogy egy kicsit meghallhasd a világ zaját. Különösen akkor tanácsos ez, ha nem a belvárosi forgatagban jutsz el valahová, hanem olyan zöldövezetekben, ahol kicsit még a madarak hangját is hallhatod.


No.2. Ülj le ebédelni!


Sokszor Te is csak úgy szakítasz időt az evésre, hogy munka közben az egyik kezedben van egy szendvics? Ez nem tesz jót sem neked, sem pedig a munkádnak. Jobb, ha úgy ebédelsz, hogy csakis az evésre koncentrálsz, erre az időre pedig kicsit kiszakadsz a megszokott környezetből és benézel egy étterembe a belvárosban. Hidd el, sokkal több időt nem vesz el, mint a boltból beszerezni a szendvicset, viszont annál jobban esik majd!
No.3. Figyelj!


Avagy kapcsold ki a zombi üzemmódot! Ha sokszor Te is csak úgy dolgozol, hogy automatikus módra kapcsolva azon pörögsz, hogy legyen meg minden, és elengedsz a füled mellett minden külső zajt, akkor lehet, hogy sok mindenről lemaradsz. Figyelj a kollégáidra vagy az utca emberére, ha hozzád szólnak és válaszolj nekik odafigyeléssel! A Te napod, és az övék is sokkal mosolygósabb lesz!


No.4. Rendszerezz!


Vezess listát a teendőidről és azokról, amik készen vannak! Hidd el, Neked is nagy örömet okoz majd, ha egy-egy feladatot kipipálhatsz, és nem is veszel el a tennivalók sokaságában. Így az idegeid is kíméled és némi aprócska örömöt is szerzel saját magadnak!
 
egészség életmódLegfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
Milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán?
Az üzleti vacsorák kiemelkedő fontosságúak az üzleti kapcsolatok szempontjából. Nem csupán az étel, hanem az italok kiválasztása is meghatározó lehet egy sikeres találkozó során, ami az üzleti protokoll fontos része is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán.
6 szálloda marketing tipp, amitől felpörög a szobafoglalás
A szállodák számára kulcsfontosságú, hogy hatékony marketing stratégiákat alkalmazzanak annak érdekében, hogy növeljék a szobafoglalások számát és maximalizálják a kihasználtságot. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!