Örömteli pillanatok a rohanásban

Főoldal > Így lásd meg a szépet a rohanás közepette minden nap

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így lásd meg a szépet a rohanás közepette minden nap


2022/04/29
SFV

Azt sem tudod, hol áll az eszed, annyi a dolgod és nagyon nehezedre esik bárminek is igazán örülni? Segítünk, hogy újra visszatérj az életbe úgy, hogy közben nem feltétlen kell nagyon lelassítanod.

Rohanás

No.1. Vedd ki a fülhallgatót a füledből!


Ha Neked is megszokássá vált, hogy csak fülhallgatóval a füledben mozdulsz ki az utcára, akkor most lehet, hogy ideje megtörnöd ezt a hagyományt, hogy egy kicsit meghallhasd a világ zaját. Különösen akkor tanácsos ez, ha nem a belvárosi forgatagban jutsz el valahová, hanem olyan zöldövezetekben, ahol kicsit még a madarak hangját is hallhatod.


No.2. Ülj le ebédelni!


Sokszor Te is csak úgy szakítasz időt az evésre, hogy munka közben az egyik kezedben van egy szendvics? Ez nem tesz jót sem neked, sem pedig a munkádnak. Jobb, ha úgy ebédelsz, hogy csakis az evésre koncentrálsz, erre az időre pedig kicsit kiszakadsz a megszokott környezetből és benézel egy étterembe a belvárosban. Hidd el, sokkal több időt nem vesz el, mint a boltból beszerezni a szendvicset, viszont annál jobban esik majd!
No.3. Figyelj!


Avagy kapcsold ki a zombi üzemmódot! Ha sokszor Te is csak úgy dolgozol, hogy automatikus módra kapcsolva azon pörögsz, hogy legyen meg minden, és elengedsz a füled mellett minden külső zajt, akkor lehet, hogy sok mindenről lemaradsz. Figyelj a kollégáidra vagy az utca emberére, ha hozzád szólnak és válaszolj nekik odafigyeléssel! A Te napod, és az övék is sokkal mosolygósabb lesz!


No.4. Rendszerezz!


Vezess listát a teendőidről és azokról, amik készen vannak! Hidd el, Neked is nagy örömet okoz majd, ha egy-egy feladatot kipipálhatsz, és nem is veszel el a tennivalók sokaságában. Így az idegeid is kíméled és némi aprócska örömöt is szerzel saját magadnak!
 
egészség életmódLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!