Szeretnél vonzó lenni és levenni a nőket a lábukról? Ezek a tulajdonságok segítenek!

Főoldal > Vonzó tulajdonságok , amelyek lehengerlik a nőket

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vonzó tulajdonságok , amelyek lehengerlik a nőket


2020/09/01
SzSz

Ha Te is szeretnéd lenyűgözni a hölgyeket és szeretnéd, ha a lábaid előtt hevernének álmaid bombázói, akkor a következő tippeket érdemes megfogadnod!

Vonzó tulajdonságok, amelyek lehengerlik a nőket

Jó illat

Egy kellemes, lágy illattal, parfümmel igencsak leveheted a hölgyeket a lábukról. Sok hölgy szereti, ha egy férfi ad magára, tiszta és jó illatű. Természetesen ebben sem szabad túlzásba esni, hiszen a túl erős illat már inkább riasztó lehet, mintsem vonzó. Az illatok terén is próbálj olyat választani, ami hozzád illik, téged jellemez, de nem túlságosan erőteljes illat. Arról nincs szó, hogy ne legyen karakteres, de a rendkívül tömény parfümök sok esetben kellemetlenek a nők orrában. A kevesebb néha több, mint tudjuk. 

 



Szép mosoly

Egy szép mosoly tényleg bármikor lehengerlő tud lenni. Ha kivillantod csábos mosolyod, és elengedsz kiszemelted felé egy kacér pillantást, az sokkal vonzóbb tudni lenni, mint egy csábos, komolyabb arckifejezés. A mosoly pedig, mint tudjuk ragadós, és megnyerő tulajdonság. Egy nő szemében pedig tuti siker. Ha nem vagy túl magabiztos mosolyodat illetően, akkor érdemes egy jó fogorvost felkeresni, aki segít fogaidat esztétikussá varázsolni, amellyel tényleg bárkit levehetsz a lábáról. A Rosental Fogászati rendelőjében akár komplex megoldásokkal segítenek csodálatos mosolyt varázsolni, kérj időpontot budapesti rendelőjükbe: szájsebészet Budapest!

 

Elegáns stílus

Az elegencia szintén olyan tulajdonság, amitől bármelyik hölgy elolvad. Egy elegáns ing, egy laza farmernadrággal, ujjainál feltűrve egy nagyon egyszerű ruhakombináció, mégis remek összeállítás lehet. Az elegancia természetesen mindenkinek mást jelent, de ha a saját stílusodon belül megtalálod az elegánsabb vonalat, akkor megjelenésed magabiztosságot fog sugározni a hölgyek számára, amelytől sokkal vonzóbb leszel. 







Legfrissebb cikkek


Hogyan csábíts el egy nőt
A csábítás művészetének titka a figyelmesség. Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, akkor mindig résen kell lenned, és megfelelően kell reagálnod az illető igényei szerint. Ismerkedj meg kiszemelteddel, teremts megfelelő légkört, és kezdeményezz lassan, de határozottan.  
Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban
Ha régóta vagy egy kapcsolatban, lehet azt érzed, már ne az igazi, nem olyan, mint régen volt. Párkapcsolati terapeuta szakértőnk elmondja, mit tegyetek!  
100 tanács ahhoz, hogy hogyan legyél igazi úriember
Mi különböztet meg egy úriembert a többi férfitól? 100 pontben összefoglaltuk, mit kell betartanod ahhoz, hogy azonkevesek közé tartozz, akik még ma is úriembernek mondhatják magukat!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!