Szeretnél vonzó lenni és levenni a nőket a lábukról? Ezek a tulajdonságok segítenek!

Főoldal > Vonzó tulajdonságok , amelyek lehengerlik a nőket

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Vonzó tulajdonságok , amelyek lehengerlik a nőket


2020/09/01
SzSz

Ha Te is szeretnéd lenyűgözni a hölgyeket és szeretnéd, ha a lábaid előtt hevernének álmaid bombázói, akkor a következő tippeket érdemes megfogadnod!

Vonzó tulajdonságok, amelyek lehengerlik a nőket

Jó illat

Egy kellemes, lágy illattal, parfümmel igencsak leveheted a hölgyeket a lábukról. Sok hölgy szereti, ha egy férfi ad magára, tiszta és jó illatű. Természetesen ebben sem szabad túlzásba esni, hiszen a túl erős illat már inkább riasztó lehet, mintsem vonzó. Az illatok terén is próbálj olyat választani, ami hozzád illik, téged jellemez, de nem túlságosan erőteljes illat. Arról nincs szó, hogy ne legyen karakteres, de a rendkívül tömény parfümök sok esetben kellemetlenek a nők orrában. A kevesebb néha több, mint tudjuk. 

 Szép mosoly

Egy szép mosoly tényleg bármikor lehengerlő tud lenni. Ha kivillantod csábos mosolyod, és elengedsz kiszemelted felé egy kacér pillantást, az sokkal vonzóbb tudni lenni, mint egy csábos, komolyabb arckifejezés. A mosoly pedig, mint tudjuk ragadós, és megnyerő tulajdonság. Egy nő szemében pedig tuti siker. Ha nem vagy túl magabiztos mosolyodat illetően, akkor érdemes egy jó fogorvost felkeresni, aki segít fogaidat esztétikussá varázsolni, amellyel tényleg bárkit levehetsz a lábáról. A Rosental Fogászati rendelőjében akár komplex megoldásokkal segítenek csodálatos mosolyt varázsolni, kérj időpontot budapesti rendelőjükbe: szájsebészet Budapest!

 

Elegáns stílus

Az elegencia szintén olyan tulajdonság, amitől bármelyik hölgy elolvad. Egy elegáns ing, egy laza farmernadrággal, ujjainál feltűrve egy nagyon egyszerű ruhakombináció, mégis remek összeállítás lehet. Az elegancia természetesen mindenkinek mást jelent, de ha a saját stílusodon belül megtalálod az elegánsabb vonalat, akkor megjelenésed magabiztosságot fog sugározni a hölgyek számára, amelytől sokkal vonzóbb leszel. Legfrissebb cikkek


Hogyan öltözzön egy férfi és hogyan egy nő esküvőre - Az esküvői vislet aranyszabályai
Amikor egy esküvőre keresel ruhát magadnak, néhány nagyon fontos szempontot kell figyelemben tartanod. Egyrészt ügyelned kell rá, hogy stílusosan és csinosan jelenj meg a nagy napon, másrészt azonban túlöltöznöd sem szabad, hiszen azzal csak elvonnád a násznép figyelmét a párról.  
Gond van a férfiasságoddal? – Irány az urológus
Félsz az urológustól? Megértem. Elbeszélgettünk Merth Gábor urológussal, miért is kell legyőznöd ezt a félelmet, mi történik nála a fériakkal…  
A sikeres üzleti vacsorák etikettje
Ha nem tudod, hogyan kell viselkedni egy üzleti vacsorán, melyek az alapvető és legfontosabb követelmények, mi az etikett, akkor ez a cikk neked szól. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!