A Vertu egy igazán luxus, férfias mobiltelefon, amely igazi ínyenceknek készül

fooldal > Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól


2018/10/30
CsA

Gondolkodtál már azon, hogy milyen mobiltelefont használhatnak a világ leggazdagabb úriemberei? Számukra a legdrágább Samsung vagy Apple iPhone modell megvásárlása sem okoz problémát, így valami még prémiumabb minőségre vágynak. Cikkünkben bemutatunk egy olyan telefonmárkát, amelyről lehet, hogy még nem hallottál, de horror áron értékesítik!

Vertu férfias mobiltelefon

Ezt érdemes tudni a Vertu márkáról, vállalatról

A Vertu vállalatot még a finn Nokia alapította 1998-ban, ami azóta többször is gazdát cserélt. A vállalat alapkoncepciója az volt, hogyha valaki 20 ezer dollárt is képes elkölteni egy luxusórára, akkor miért ne költhetne el luxus telefonra is. Éppenséggel ezért az igazi luxust a felhasznált anyagokkal biztosították. Így alkották meg a luxus, férfias mobiltelefon koncepcióját. A Vertu telefonok titániumból, bőrből és különféle drágakövek felhasználásával készülnek, amelyeket kizárólag kézzel szerelnek össze Angliában. Egy-egy telefon kézi összeszerelése átlagosan 2-3 órába telik, de egyedi megrendelések esetén egy egész napot is igénybe vehet a folyamat.

 Miben különleges még a Vertu?

Felmerülhet a kérdés, hogy miért ilyen különleges ez a férfias mobiltelefon? Az előbb említett anyagok és a kézi összeszerelés már sokat elárulhatott, de a Vertu telefonokat egyéb funkciókkal is megspékelték. Például van egy 0-24 órában elérhető ügyfélszolgálatuk is, amit a telefon vörös kristálygombjának megnyomásával lehet tárcsázni.

 

De mennyi is az annyi?

Az első telefonok 5 ezer és 17 ezer dollár közé voltak tehetők, míg a legdrágább modellek elérték az akár 50 ezer dolláros árkategóriát is.

 

Mire is használható a Vertu?

A legelső Vertu telefonokon a régi Nokiákról ismert Symbian operációs rendszer futott, ami nem biztosított túl sok lehetőséget. A legújabb Vertu telefonok természetesen már okostelefonok, hiszen a gyártó is haladt a korral, ennek érdekében áttértek az Android operációs rendszer használatára. A modern érintőképernyőket pedig zafír kijelzőkkel védik a sérülések ellen. Tehát összességében egy Vertu pontosan azt tudja, amit bármelyik közép-felsőkategóriás Androidos okostelefon. A Vertu mobiltelefonok olyan üzletembereknek készülnek, akik tényleg nincs már mire költsék a pénzüket és a minőségi anyagokkal, kézzel készült telefonok ragadtatják el őket. Neked szükséged lenne egy ilyen férfias mobiltelefonra?
elegancia életmód technológiaLegfrissebb cikkek


Gond van a férfiasságoddal? – Irány az urológus
Félsz az urológustól? Megértem. Elbeszélgettünk Merth Gábor urológussal, miért is kell legyőznöd ezt a félelmet, mi történik nála a fériakkal…  
A sikeres üzleti vacsorák etikettje
Ha nem tudod, hogyan kell viselkedni egy üzleti vacsorán, melyek az alapvető és legfontosabb követelmények, mi az etikett, akkor ez a cikk neked szól. 
Azt hitted, a HPV nők nemi betegsége, a férfiakat nem veszélyezteti!? Tényleg azt hitted? De ééédiiii.... Tévedtél!
Soha nem gondoltad volna, hogy veszélyben lehetsz, sőt torokrákot kaphatsz, egy kapcsolatból, ugye? Pedig a HPV a férfiaknál is rákot okoz, Te is veszélyben lehetsz!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!