Új év – új lehetőségek, új én

Főoldal > Új év – új lehetőségek, új én

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Új év – új lehetőségek, új én


1970/01/01
SFV

Nem-nem. Nem azt akarjuk mondani, hogy az legyen az újévi fogadalmad, hogy teljesen más személyiséget öltesz fel. Sokkalta inkább azt, hogy legyen ez most egy olyan mérföldkő, ahonnan mostantól sokkal jobban figyelsz arra, hogy megőrizd saját egészséged – mind fizikailag, mind lelkileg.

Új év új én

Mostantól kezdd el rendszeresen a sportot!


Nem gondoljuk azt, hogy az új év, annyira tiszta lap lenne, hogy minden megszűnne létezni az életedben, és mostantól lenne mindenre időd. De azt igen, hogy elkezdhetsz gazdálkodni a saját időbeosztásoddal, és mondjuk beépíthetsz a napi rutinodban egy 20-30 perces edzést. Nemcsak, hogy a fizikális állapotod megköszöni majd, de igazából a lelked, és az időbeosztásod is igazán hálás lesz érte.


Orvosi rutinlátogatások


Ez talán egyike azoknak, amire legnehezebben vesszük rá magunkat. Hiszen ki szeret orvoshoz járni, ha épp nincs semmi baja? Abba azonban sokszor bele sem gondolunk, hogy egy-egy félévenkénti, évenkénti szűrővizsgálat mennyi problémától menthet meg minket előzetesen. Ne feledkezz meg hát Te sem a rákszűrésekről, a vérképvizsgálatokról és többek között a fogászati ellenőrzésekről sem! Előbbieket talán nem kell magyaráznunk, de azt tudtad, hogy a rendszeres fogorvosi kezelésekkel nagy eséllyel sokkal tovább megtarthatod a fogaidat? Ha magán fogorvost keresel, van is egy tippünk!
Önfejlesztés napról napra


Szintén egy napirendi pont lehet egy-egy önfejlesztő gyakorlat beépítése a mindennapodba. Legyen a hobbid akár a jógázás, akár a rajzolás, akár az olvasás, vagy bármi más, ami pihentet és az otthonodban is tudod csinálni, itt az idő, hogy legalább annyi énidőt szánj magadra napról napra, hogy beleférjen egy félórás kellemesen hasznos epizód a hobbidból is! Nem kell ám nagy dolgokra gondolni, nem azt várjuk, hogy napról napra fess egy Mona Lisa-t, de egy-egy párperces vázlatrajzolással is rengeteget fejlődhet a látásod!
 
egészség elegancia életmód sportLegfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
Milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán?
Az üzleti vacsorák kiemelkedő fontosságúak az üzleti kapcsolatok szempontjából. Nem csupán az étel, hanem az italok kiválasztása is meghatározó lehet egy sikeres találkozó során, ami az üzleti protokoll fontos része is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán.
6 szálloda marketing tipp, amitől felpörög a szobafoglalás
A szállodák számára kulcsfontosságú, hogy hatékony marketing stratégiákat alkalmazzanak annak érdekében, hogy növeljék a szobafoglalások számát és maximalizálják a kihasználtságot. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!