Új év – új lehetőségek, új én

Főoldal > Új év – új lehetőségek, új én

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Új év – új lehetőségek, új én


1970/01/01
SFV

Nem-nem. Nem azt akarjuk mondani, hogy az legyen az újévi fogadalmad, hogy teljesen más személyiséget öltesz fel. Sokkalta inkább azt, hogy legyen ez most egy olyan mérföldkő, ahonnan mostantól sokkal jobban figyelsz arra, hogy megőrizd saját egészséged – mind fizikailag, mind lelkileg.

Új év új én

Mostantól kezdd el rendszeresen a sportot!


Nem gondoljuk azt, hogy az új év, annyira tiszta lap lenne, hogy minden megszűnne létezni az életedben, és mostantól lenne mindenre időd. De azt igen, hogy elkezdhetsz gazdálkodni a saját időbeosztásoddal, és mondjuk beépíthetsz a napi rutinodban egy 20-30 perces edzést. Nemcsak, hogy a fizikális állapotod megköszöni majd, de igazából a lelked, és az időbeosztásod is igazán hálás lesz érte.


Orvosi rutinlátogatások


Ez talán egyike azoknak, amire legnehezebben vesszük rá magunkat. Hiszen ki szeret orvoshoz járni, ha épp nincs semmi baja? Abba azonban sokszor bele sem gondolunk, hogy egy-egy félévenkénti, évenkénti szűrővizsgálat mennyi problémától menthet meg minket előzetesen. Ne feledkezz meg hát Te sem a rákszűrésekről, a vérképvizsgálatokról és többek között a fogászati ellenőrzésekről sem! Előbbieket talán nem kell magyaráznunk, de azt tudtad, hogy a rendszeres fogorvosi kezelésekkel nagy eséllyel sokkal tovább megtarthatod a fogaidat? Ha magán fogorvost keresel, van is egy tippünk!
Önfejlesztés napról napra


Szintén egy napirendi pont lehet egy-egy önfejlesztő gyakorlat beépítése a mindennapodba. Legyen a hobbid akár a jógázás, akár a rajzolás, akár az olvasás, vagy bármi más, ami pihentet és az otthonodban is tudod csinálni, itt az idő, hogy legalább annyi énidőt szánj magadra napról napra, hogy beleférjen egy félórás kellemesen hasznos epizód a hobbidból is! Nem kell ám nagy dolgokra gondolni, nem azt várjuk, hogy napról napra fess egy Mona Lisa-t, de egy-egy párperces vázlatrajzolással is rengeteget fejlődhet a látásod!
 
egészség elegancia életmód sportLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!