Ezektől a ruhadaraboktól a legtöbb nő elmenekülne!

fooldal > Férfi ruhadarabok, amelyeket a nők ki nem állhatnak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Férfi ruhadarabok, amelyeket a nők ki nem állhatnak


2018/07/25
CsA

A férfiak általában szeretnek a nők kedvében járni akkor is, ha öltözködésről, divatról van szó. Mégis vannak olyan ruhadarabok, amelyeket a férfiak kifejezetten imádnak és előszeretettel hordanak, de a nők ki nem állhatják ezeket a darabokat. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket jobb elkerülnöd, ha egy nő kedvében szeretnél járni!

Ezeket a ruhákat nem ajánlott hordanod

Ezeket a ruhákat érdemes elkerülnöd

1. Feszes farmernadrág

A szűk farmernadrágokat a nők kifejezetten utálják, hiszen ezek a ruhadarabok mondhatni a férfiasságot döntik romba. Nagyon előnytelen megjelenést keltenek, hiszen teljesen a lábhoz tapadnak és ez valljuk be ez egy nőnek sem túl imponáló. Egy jól szabott, egyenes szárú nadrág sokkal előnyösebben és férfiasabban áll mindenkin.

 2. Mély kivágású pólók

Az egyszerű, enyhén kivágott V-nyakú pólókkal még nincs gond, de a mélyen, közönségesen nagy kivágással rendelkező pólókkal már annál nagyobb a baj. Az ilyen fazonú pólók talán a szappanoperában szereplő férfiakon elmennek, de egy átlagférfin az utcán már inkább mulatságosan hatnak, ezért jobb, ha elkerülöd őket.

 

3. Rózsaszín ruhadarabok

Manapság ugyan már megszűntek a határok a nőies színek és férfias színek között, de mégis valamiért a nők furcsának találják, ha egy férfi rózsaszín pólót, nadrágot, zakót visel. Azonban, ha te szereted a rózsaszínt, de nem akarsz nagy feltűnést kelteni, akkor visszafogottabb módon viseld a színt és nem fognak furcsán nézni rád. Viselj rózsaszín nyakkendőt, vagy díszzsebkendőt ahelyett, hogy egész öltönyöd rózsaszínben pompázna!

 

4.Túlzásba vitt ékszerek

Egy-egy kiegészítő még stílusos, sármos lehet, de ha magadra aggatsz 5 karkötőt, 4 gyűrűt és 6 nyakláncot az már igazán feltűnő és furcsa látvány. Egy nő sem szeretne egy ékszeres dobozzal mutatkozni, így jobban teszed, ha visszafogott ékszereket választasz.

 

5. Túl színes, mintás pólók

Egy bizonyos kor fölött már a nők elvárják, hogy egy igazi komoly férfi ne viseljen túl színes, mintás, figurás, vicces pólókat. Mivel már nem vagy 12 éves kiskamasz, ezért ezeket a darabokat jobb elfelejteni és inkább basic (alap), egyszínű pólókat érdemesebb hordani a hétköznapokra.
divat stílus trendLegfrissebb cikkek


Hogyan csábíts el egy nőt
A csábítás művészetének titka a figyelmesség. Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, akkor mindig résen kell lenned, és megfelelően kell reagálnod az illető igényei szerint. Ismerkedj meg kiszemelteddel, teremts megfelelő légkört, és kezdeményezz lassan, de határozottan.  
Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban
Ha régóta vagy egy kapcsolatban, lehet azt érzed, már ne az igazi, nem olyan, mint régen volt. Párkapcsolati terapeuta szakértőnk elmondja, mit tegyetek!  
100 tanács ahhoz, hogy hogyan legyél igazi úriember
Mi különböztet meg egy úriembert a többi férfitól? 100 pontben összefoglaltuk, mit kell betartanod ahhoz, hogy azonkevesek közé tartozz, akik még ma is úriembernek mondhatják magukat!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!