Ezektől a ruhadaraboktól a legtöbb nő elmenekülne!

fooldal > Férfi ruhadarabok, amelyeket a nők ki nem állhatnak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Férfi ruhadarabok, amelyeket a nők ki nem állhatnak


2018/07/25
CsA

A férfiak általában szeretnek a nők kedvében járni akkor is, ha öltözködésről, divatról van szó. Mégis vannak olyan ruhadarabok, amelyeket a férfiak kifejezetten imádnak és előszeretettel hordanak, de a nők ki nem állhatják ezeket a darabokat. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket jobb elkerülnöd, ha egy nő kedvében szeretnél járni!

Ezeket a ruhákat nem ajánlott hordanod

Ezeket a ruhákat érdemes elkerülnöd

1. Feszes farmernadrág

A szűk farmernadrágokat a nők kifejezetten utálják, hiszen ezek a ruhadarabok mondhatni a férfiasságot döntik romba. Nagyon előnytelen megjelenést keltenek, hiszen teljesen a lábhoz tapadnak és ez valljuk be ez egy nőnek sem túl imponáló. Egy jól szabott, egyenes szárú nadrág sokkal előnyösebben és férfiasabban áll mindenkin.

 2. Mély kivágású pólók

Az egyszerű, enyhén kivágott V-nyakú pólókkal még nincs gond, de a mélyen, közönségesen nagy kivágással rendelkező pólókkal már annál nagyobb a baj. Az ilyen fazonú pólók talán a szappanoperában szereplő férfiakon elmennek, de egy átlagférfin az utcán már inkább mulatságosan hatnak, ezért jobb, ha elkerülöd őket.

 

3. Rózsaszín ruhadarabok

Manapság ugyan már megszűntek a határok a nőies színek és férfias színek között, de mégis valamiért a nők furcsának találják, ha egy férfi rózsaszín pólót, nadrágot, zakót visel. Azonban, ha te szereted a rózsaszínt, de nem akarsz nagy feltűnést kelteni, akkor visszafogottabb módon viseld a színt és nem fognak furcsán nézni rád. Viselj rózsaszín nyakkendőt, vagy díszzsebkendőt ahelyett, hogy egész öltönyöd rózsaszínben pompázna!

 

4.Túlzásba vitt ékszerek

Egy-egy kiegészítő még stílusos, sármos lehet, de ha magadra aggatsz 5 karkötőt, 4 gyűrűt és 6 nyakláncot az már igazán feltűnő és furcsa látvány. Egy nő sem szeretne egy ékszeres dobozzal mutatkozni, így jobban teszed, ha visszafogott ékszereket választasz.

 

5. Túl színes, mintás pólók

Egy bizonyos kor fölött már a nők elvárják, hogy egy igazi komoly férfi ne viseljen túl színes, mintás, figurás, vicces pólókat. Mivel már nem vagy 12 éves kiskamasz, ezért ezeket a darabokat jobb elfelejteni és inkább basic (alap), egyszínű pólókat érdemesebb hordani a hétköznapokra.
divat stílus trendLegfrissebb cikkek


Hogyan öltözzön egy férfi és hogyan egy nő esküvőre - Az esküvői vislet aranyszabályai
Amikor egy esküvőre keresel ruhát magadnak, néhány nagyon fontos szempontot kell figyelemben tartanod. Egyrészt ügyelned kell rá, hogy stílusosan és csinosan jelenj meg a nagy napon, másrészt azonban túlöltöznöd sem szabad, hiszen azzal csak elvonnád a násznép figyelmét a párról.  
Gond van a férfiasságoddal? – Irány az urológus
Félsz az urológustól? Megértem. Elbeszélgettünk Merth Gábor urológussal, miért is kell legyőznöd ezt a félelmet, mi történik nála a fériakkal…  
A sikeres üzleti vacsorák etikettje
Ha nem tudod, hogyan kell viselkedni egy üzleti vacsorán, melyek az alapvető és legfontosabb követelmények, mi az etikett, akkor ez a cikk neked szól. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!