Végre frissített az Apple! Íme az új MacBook Air, az új iPad Pro és az új Mac Mini!

fooldal > Régi nagyágyúkat frissített az Apple

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Régi nagyágyúkat frissített az Apple


2018/10/31
CsA

Az Apple az a technológiai vállalat, amelyik évről-évre frissíti készülékeit, hogy minden évben a legjobb teljesítményű termékeivel léphessen a piacra, legalábbis ami az iPhone-okat illeti. A techóriás okostelefonjain kívül elég ritkán fejlődnek termékei, azonban végre eljött a nagy nap, amikoris három régi nagyágyút frissített az Apple. Olvasd tovább cikkünket, ha szeretnéd megtudni, hogy mi lett a MacBook Air, az iPad és a Mac Mini jövője!

Termékfrissítés az Apple-től

MacBook Air – brutális erő, elegáns dizájn

A MacBook Air mindig is az Apple egyik legkedveltebb laptopja volt a remek ár-érték aránynak köszönhetően. A tegnapi napig azonban úgy tűnt, hogy az Apple megfeledkezett az Air szériáról, amikor is bejelentették frissített változatát! Az új termék egy igazán erős, modern gép lett, amelynek a gyönyörű dizájnját is sikerült megtartaniuk. Lássuk, hogy milyen újdonságokat, várva várt fejlesztéseket pakoltak a gépházba!

 A technikai adatok előtt nézzük át, hogy mik a legjobb újdonságai a MacBook Air-nek, amelyekre már évek óta vágynak a rajongók. Bekerült a Retina kijelző, ami által sokkal szebb képet képes megjeleníteni a laptop és így a kijelzőt körülvevő káva a felére csökkenhetett. T2-es biztonsági chippel szerelték fel, ami által bekerülhetett a Touch ID gomb, továbbá a laptopot felszerelték 2 db USB C csatlakozóval, Butterfly billentyűzettel és Fource Touch képes Trackpaddel. Az újítások mellett lássuk a technikai paramétereket is:

 

  • Processzor: 1,6 GHz Intel i5 (3,6 GHz Turbo Boost)
  • Memória: 8 GB, 16 GB (2133 MHz – LPDDR3)
  • Grafika: Intel UHD Graphics 617
  • Tárhely: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1,5 TB SSD

 

iPad Pro – ilyen egy modern tablet

Az Apple-t napjainkban már egyre több kritika érte elavult és már-már semmi okosat nem tartogató táblagépei miatt. Úgy tűnik, hogy véget vetettek ezeknek a szóbeszédeknek, hiszen bemutatták az új iPad Prot, ami több dolog miatt is izgalmassá sikerült. Elhagyták a Touch ID-t, így a Home gombot is, és Face ID-val szerelték fel. Az iPhone X-ben bemutatott notch, azaz kamerasziget az új iPad-en már nem található meg a vastagabb káva miatt, ami így egységes kinézetet teremt az új Liquid Retina kijelzőn. A dizájn tehát megújult, lássuk a technikai adatokat:

 

  • Processzor: A12X Bionic (8 magos)
  • Grafika: 7 magos GPU
  • Tárhely: 64 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

 

Mac Mini – a kis szörnyeteg

A Mac Mini az Apple kis számítógépe, amit csak egy monitorhoz kell csatlakoztatnunk és használni is tudjuk egy billentyűzet és egy egér segítségével. Szintén nagyon régen frissítették már ezt a termékvonalat, ami sok asztali számítógép kedvelő vágyálma volt már. Lássuk a technikai paramétereket:

 

  • Processzor: 3,6 GHz Intel i3, 3,0 GHz i5, 3,2 GHz i7
  • Memória: 8 GB, 12 GB, 32 GB, 64 GB
  • Tárhely: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1, 2 TB SSD

 

Tehát egy igen erős teljesítményt kaphatnak a Mac Mini vásárlói is egy igazán kompakt, kényelmes méretben.

 

Összegezve tehát az Apple beváltotta a felhasználók elvárásait, elkészítették a kedvenc, várva várt eszközeik frissített változatait, amelyekre tényleg nem lehet panasz.
divat technológia trendLegfrissebb cikkek


Amit a borokról tudni illik...
A bor sokkal több egy egyszerű szeszesitalnál. Fogyasztható önmagában, jobb ízt kölcsönöz megannyi fogásnak, és sok nemzet számára egyenesen a kultúra szerves részét képezi.  
A jó csók titka, avagy hogyan csókolózz jól? - Tippek az élvezetesebb csókolózáshoz
A csókolózás az intim, szerelmi kapcsolatok egyik legfontosabb és legalapvetőbb része. Egy csók fontos első benyomás lehet két ember között, akik kezdenek igazán közel kerülni egymáshoz, egyértelmű tehát, hogy egy rossz csók könnyedén keresztbe tehet egy bimbódzó kapcsolatnak.  
Íme minden idők 20 legjobb karácsonyi filmje
Ismét nyakunkon a karácsony – a család, a szeretet, és a szívmelengetően szórakoztató filmek ünnepe. Világszerte emberek milliói huppannak le ilyenkor több napra is a TV elé, hogy újra megtekinthessék szezonális kedvenceiket, vagy szimplán mert képtelenek megmozdulni a töménytelen mennyiségű diós bejglitől. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!