Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Főoldal > Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!


2022/03/12
SFV

A megnyerő mosoly a siker kulcsfontosságú összetevője – beleértve a női szívek meghódítását is. A legtöbben nem szívesen járunk fogorvoshoz, ezt pedig előbb vagy utóbb a vonzerőnk és az egészségünk bánja.

Lehengerlő mosoly

Lyukas fogak – foghíjas mosoly


A fogszuvasodás elsődleges oka a nem megfelelő szájhigiénia, a probléma pedig nem akkor kezdődik, ha már kegyetlenül fáj a fogunk.
Amellett, hogy nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres és alapos fogmosásról, arra is érdemes odafigyelnünk, hogy mit és mikor fogyasztunk. A szénsavas italok, a magas savtartalmú ételek fokozottan emelik a száj savas pH-értékét, ami egyébként is magas közvetlen az étkezések után. Éppen ezért nem szabad egyből a fogkefe után nyúlnunk egy-egy vacsorát követően, mert többet ártunk így a fogainknak, mint használunk. Bármennyire is igyekszünk odafigyelni, a rendszeres fogorvosi konzultációt semmi nem helyettesítheti. Ha még nem találtad meg a megfelelő fogorvost, jó szívvel ajánlom figyelmedbe a Dentortho szájsebészetét Budapesten, ahol amellett, hogy időben fényt derítenek a problémákra, az előrehaladott állapotú „hibákat” is kezelni tudják.


Visszahúzódó íny és kihulló fogak


A fogínysorvadás hátterében állhat akár a stresszes életvitel, akár a cukorbetegség, de szinte bármi. Ha nem figyelsz szervezeted segélykiáltásira – például a vérző fogínyre – akkor idejekorán búcsút inthetsz a lehengerlő mosolyodnak és úgy általában a fogaidnak
A sárga fogaktól a hiányzó fogakig


A fogkő jelenléte nemcsak, hogy nem esztétikus, de a baktériumok melegágya is lehet. Érdemes tehát elgondolkodnod, hogy nem megéri-e az a félévente fél óra a fogorvosi székben, hogy mindig ápolt legyen a mosolyod. Ezen túl a dentálhigiéniai kezeléseknek egyébként széles a tárháza, még a fogkrémreklámba illő vigyor sem kell, hogy puszta leányálom maradjon.
egészség stílusLegfrissebb cikkek


8 Szülinapi torta, aminek minden pasi örülne
Születésnapok az egyik legmeghatározóbb pillanatok az életünkben, és nincs is jobb módja az ünneplésnek, mint egy különleges, személyre szabott torta. Ha a születésnapi köszöntés célja egy kivételes férfi, akkor ez a cikk neked szól. Nyolc kreatív és egyedi szülinapi torta ötlettel készültünk, amelyek minden pasit garantáltan örömmel töltenek el az ünnepükön.
Zónák kialakítása egy munkahelyen - Különböző munkastílusoknak megfelelő területek
Az irodatervezésben a különböző munkastílusokhoz és feladatokhoz igazodó különféle munkaterületek kialakítása kulcsfontosságú a hatékony munkakörnyezet megteremtéséhez. A mobil térelválasztó falak pedig lehetővé teszik ezen területek könnyed és rugalmas létrehozását az irodában.
A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!