Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Főoldal > Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!


2022/03/12
SFV

A megnyerő mosoly a siker kulcsfontosságú összetevője – beleértve a női szívek meghódítását is. A legtöbben nem szívesen járunk fogorvoshoz, ezt pedig előbb vagy utóbb a vonzerőnk és az egészségünk bánja.

Lehengerlő mosoly

Lyukas fogak – foghíjas mosoly


A fogszuvasodás elsődleges oka a nem megfelelő szájhigiénia, a probléma pedig nem akkor kezdődik, ha már kegyetlenül fáj a fogunk.
Amellett, hogy nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres és alapos fogmosásról, arra is érdemes odafigyelnünk, hogy mit és mikor fogyasztunk. A szénsavas italok, a magas savtartalmú ételek fokozottan emelik a száj savas pH-értékét, ami egyébként is magas közvetlen az étkezések után. Éppen ezért nem szabad egyből a fogkefe után nyúlnunk egy-egy vacsorát követően, mert többet ártunk így a fogainknak, mint használunk. Bármennyire is igyekszünk odafigyelni, a rendszeres fogorvosi konzultációt semmi nem helyettesítheti. Ha még nem találtad meg a megfelelő fogorvost, jó szívvel ajánlom figyelmedbe a Dentortho szájsebészetét Budapesten, ahol amellett, hogy időben fényt derítenek a problémákra, az előrehaladott állapotú „hibákat” is kezelni tudják.


Visszahúzódó íny és kihulló fogak


A fogínysorvadás hátterében állhat akár a stresszes életvitel, akár a cukorbetegség, de szinte bármi. Ha nem figyelsz szervezeted segélykiáltásira – például a vérző fogínyre – akkor idejekorán búcsút inthetsz a lehengerlő mosolyodnak és úgy általában a fogaidnak
A sárga fogaktól a hiányzó fogakig


A fogkő jelenléte nemcsak, hogy nem esztétikus, de a baktériumok melegágya is lehet. Érdemes tehát elgondolkodnod, hogy nem megéri-e az a félévente fél óra a fogorvosi székben, hogy mindig ápolt legyen a mosolyod. Ezen túl a dentálhigiéniai kezeléseknek egyébként széles a tárháza, még a fogkrémreklámba illő vigyor sem kell, hogy puszta leányálom maradjon.
egészség stílusLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!