Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Főoldal > Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!


2022/03/12
SFV

A megnyerő mosoly a siker kulcsfontosságú összetevője – beleértve a női szívek meghódítását is. A legtöbben nem szívesen járunk fogorvoshoz, ezt pedig előbb vagy utóbb a vonzerőnk és az egészségünk bánja.

Lehengerlő mosoly

Lyukas fogak – foghíjas mosoly


A fogszuvasodás elsődleges oka a nem megfelelő szájhigiénia, a probléma pedig nem akkor kezdődik, ha már kegyetlenül fáj a fogunk.
Amellett, hogy nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres és alapos fogmosásról, arra is érdemes odafigyelnünk, hogy mit és mikor fogyasztunk. A szénsavas italok, a magas savtartalmú ételek fokozottan emelik a száj savas pH-értékét, ami egyébként is magas közvetlen az étkezések után. Éppen ezért nem szabad egyből a fogkefe után nyúlnunk egy-egy vacsorát követően, mert többet ártunk így a fogainknak, mint használunk. Bármennyire is igyekszünk odafigyelni, a rendszeres fogorvosi konzultációt semmi nem helyettesítheti. Ha még nem találtad meg a megfelelő fogorvost, jó szívvel ajánlom figyelmedbe a Dentortho szájsebészetét Budapesten, ahol amellett, hogy időben fényt derítenek a problémákra, az előrehaladott állapotú „hibákat” is kezelni tudják.


Visszahúzódó íny és kihulló fogak


A fogínysorvadás hátterében állhat akár a stresszes életvitel, akár a cukorbetegség, de szinte bármi. Ha nem figyelsz szervezeted segélykiáltásira – például a vérző fogínyre – akkor idejekorán búcsút inthetsz a lehengerlő mosolyodnak és úgy általában a fogaidnak
A sárga fogaktól a hiányzó fogakig


A fogkő jelenléte nemcsak, hogy nem esztétikus, de a baktériumok melegágya is lehet. Érdemes tehát elgondolkodnod, hogy nem megéri-e az a félévente fél óra a fogorvosi székben, hogy mindig ápolt legyen a mosolyod. Ezen túl a dentálhigiéniai kezeléseknek egyébként széles a tárháza, még a fogkrémreklámba illő vigyor sem kell, hogy puszta leányálom maradjon.
egészség stílusLegfrissebb cikkek


5 tipp, ami segít nagyszerű vezetővé válni
A nagy menedzserek nagyszerű vezetők lehetnek és kell is lenniük. A vezetők csak akkor hatékonyak, ha megfelelően irányítják csapatukat. A hangsúly most azon van, hogyan lehet felkészíteni a menedzsereket arra, hogy kiváló vezetőkké váljanak. Ebben az összefüggésben hogyan válhat egy menedzser jó vezetővé? Megpróbáltunk összeszedni 5 alapvető tippet, ami segíthet.
Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?
A férfiasan tökéletes megjelenéshez igenis hozzátartozik a makulátlan arcbőr. Márpedig férfiasság ide vagy oda, a legtöbben vagy száraz bőrrel, vagy zsíros, csillogó bőrfelülettel, esetleg kevert T-vonallal, vagy érett, ráncosodó arcbőrrel élnek együtt. Mindegy, hogy konkrétan melyik típusról van szó, mert a lényeg, hogy egyik sem maradhat gyógyír nélkül. Na, de nézzük, mitől is válhat a bőrápolás szimpatikussá az erősebbik nem tagjainak számára.
Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével
Nehéz elképzelni, hogy az átlátszó üveg dekorációként vagy design elemként működjön, igaz? Az igazság azonban az, hogy valójában az egész teret átalakíthatja. Íme 5 vitathatatlan ok, amiért érdemes átlátszó üveget használni az iroda megjelenésének javításához: 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!