Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Főoldal > Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Óvd a fogaid, hogy lehengerlő maradj!


2022/03/12
SFV

A megnyerő mosoly a siker kulcsfontosságú összetevője – beleértve a női szívek meghódítását is. A legtöbben nem szívesen járunk fogorvoshoz, ezt pedig előbb vagy utóbb a vonzerőnk és az egészségünk bánja.

Lehengerlő mosoly

Lyukas fogak – foghíjas mosoly


A fogszuvasodás elsődleges oka a nem megfelelő szájhigiénia, a probléma pedig nem akkor kezdődik, ha már kegyetlenül fáj a fogunk.
Amellett, hogy nem szabad megfeledkeznünk a rendszeres és alapos fogmosásról, arra is érdemes odafigyelnünk, hogy mit és mikor fogyasztunk. A szénsavas italok, a magas savtartalmú ételek fokozottan emelik a száj savas pH-értékét, ami egyébként is magas közvetlen az étkezések után. Éppen ezért nem szabad egyből a fogkefe után nyúlnunk egy-egy vacsorát követően, mert többet ártunk így a fogainknak, mint használunk. Bármennyire is igyekszünk odafigyelni, a rendszeres fogorvosi konzultációt semmi nem helyettesítheti. Ha még nem találtad meg a megfelelő fogorvost, jó szívvel ajánlom figyelmedbe a Dentortho szájsebészetét Budapesten, ahol amellett, hogy időben fényt derítenek a problémákra, az előrehaladott állapotú „hibákat” is kezelni tudják.


Visszahúzódó íny és kihulló fogak


A fogínysorvadás hátterében állhat akár a stresszes életvitel, akár a cukorbetegség, de szinte bármi. Ha nem figyelsz szervezeted segélykiáltásira – például a vérző fogínyre – akkor idejekorán búcsút inthetsz a lehengerlő mosolyodnak és úgy általában a fogaidnak
A sárga fogaktól a hiányzó fogakig


A fogkő jelenléte nemcsak, hogy nem esztétikus, de a baktériumok melegágya is lehet. Érdemes tehát elgondolkodnod, hogy nem megéri-e az a félévente fél óra a fogorvosi székben, hogy mindig ápolt legyen a mosolyod. Ezen túl a dentálhigiéniai kezeléseknek egyébként széles a tárháza, még a fogkrémreklámba illő vigyor sem kell, hogy puszta leányálom maradjon.
egészség stílusLegfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
5 étel, amit minden férfi el tud készíteni a párjának
Az ételkészítés az egyik legőszintébb módja annak, hogy kifejezzük gondoskodásunkat szeretteink felé. Nem számít, hogy férfi vagy nő áll a tűzhely mögött, a lényeg az ötletesség és a szívvel-lélekkel történő főzés. Íme öt étel, amit minden férfi könnyedén el tud készíteni a párjának, legyen szó egy meghitt vacsoráról, egy lusta hétvégi reggeliről, vagy csak egy egyszerű, de finom meglepetésről.
Ez a legvonzóbb dolog a férfiakban a nők szerint
Az örök kérdés, amely generációkon át foglalkoztatja az embereket: mi teszi a férfiakat vonzóvá a nők számára? A vonzalom természetesen szubjektív, és ami az egyik nő számára ellenállhatatlannak tűnik, az lehet, hogy egy másik számára nem jelent ugyanazt. Azonban számos kutatás és felmérés igyekszik megvilágítani ezt a komplex kérdést, összegyűjtve a leggyakoribb tulajdonságokat és jellemzőket, amelyek vonzóvá tesznek egy férfit a nők szemében.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!