5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt: ezeket a dolgokat ne mondd a menyasszonynak

Főoldal > 5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt


2023/06/07
VN

Megszervezni egy esküvőt elég stresszes feladat, ami nem kevés gyomorideggel jár a házasulandó pár számára, de egyértelműen a mennyasszonyt szokta megviselni leginkább. Kíméljük meg egy kicsit az idegrendszerét és ne tegyünk fel neki felesleges, idegesítő kérdéseket, jobb a békesség alapon! Közvetlenül a Nagy Nap előtt a családtagok és a barátok a támogatás létfontosságú válik. Mutatjuk mit ne kérdezz meg a mennyasszonytól a Nagy Nap előtt.

5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak

Jó lesz, nyugodj meg!

Szinte minden menyasszonynak ezt mondták, amikor az utolsó pillanatban zajló logisztikán, és mindenféle problémás dolgokon stresszel. Tudjuk, hogy próbálsz segíteni neki a lazításban, ha ezt mondod, de ezzel épp az ellenkezőt fogod elérni, ugyanis mindenki jól tudja, hogy valakinek meg kell izzadnia az apróságokon, hogy sikerüljön egy esküvő. Tehát ha elgondolkodik a részleteken, vagy próbál rendszerezni, dolgokat e helyére tenni, ne mondd neki, hogy nyugodjon meg.

 Remélem, nincs (glutén/DJ/exem) az esküvőtökön.

Az esküvő megszervezése nagyon hosszadalmas, bonyolult, komplex folyamat, aminek során 1000 és még egy dologra kell figyelni, de megfelelni mindenkinek még így sem lehet! Ez a nap nem rólad, vagy az exedről szól, hanem a párról, ha el kell viselned egy zenét, amit nem szeretsz, akkor el kell, és az exedet is ki tudod kerülni, valamint ételt is biztosan találsz olyat, amit te is megehetsz. Soha nem jó ötlet ilyen kijelentéseket tenni, de egy hónappal az esküvő előtt – amikor valószínűleg minden részlet már elég végleges – az ilyen megjegyzéseket még kevésbé értékelik.

 

Egy vagyonba fog kerülni!

Hacsak nem vagy már házas, akkor valószínűleg a felét sem tudod, mennyibe kerül az esküvő. Függetlenül attól, hogy a menyasszony egy nagy, kidolgozott esküvőt, vagy egy bensőségesebb ceremóniát tervez, az arra vonatkozó megjegyzéseket, hogy mennyibe kerül a részvétel, nem fogadják jól. Ezért a lehető legrosszabb, hogy ezt elkezded kritizálni. Az árak folyamatosan emelkednek, nemcsak az esküvőn való részvétel kerül többe, hanem minden más is.

 

Ez csak egy darab papír!

Hatalmas tessék??? A házasság sokkal több, mint egy darab papír. Amellett, hogy ez egy mesés esemény, amelyre a pár élete hátralévő részében vissza fog tekinteni, az egyesülésük és szerelmük ünnepe, és jelentős mérföldkő az eddigi kapcsolatukban. Ünnepeld velük, ne pedig kritizáld őket irigykedve!

 

Miért épp ott lesz az esküvő?

Tudjuk, hogy az esküvőre utazni gyakran nehéz a vendég költségvetéséből... de ha fájdalmat okoz számodra a részvétel, ne menj el, és semmiképpen ne írd a menyasszonynak, hogy miért nem lesz inkább itt meg itt… fogadd el és értékeld, ha az esküvőhelyszín Kaposváron van éppen, akkor ode kell menned! De örülj neki, hiszen így új helyeket fedezhetsz fel, hidd el nagyon izgalmas dolog új élményekkel gazdagodni!
 
család életmód trendLegfrissebb cikkek


A sikeres üzleti rendezvény pszichológiája: így legyen garantáltan sikeres!
Az üzleti rendezvények elengedhetetlenek a vállalkozások számára, hiszen lehetőséget teremtenek az ügyfelekkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolatépítésre, az új üzleti lehetőségek felfedezésére és az ötletek megosztására. Azonban egy sikeres üzleti rendezvény szervezése és lebonyolítása nem mindig egyszerű feladat. Ahhoz, hogy valóban hatékony és eredményes legyen, érdemes megismerni a pszichológiai tényezőket, amelyek hozzájárulnak a sikerhez. Ebben a cikkben feltárjuk a sikeres üzleti rendezvény pszichológiáját, és megosztunk néhány kulcsfontosságú tippet annak érdekében, hogy garantáltan sikeres eseményt szervezhess.
5 Tipp az állásinterjúra, ha érdekel a vagyonőri szakma
A vagyonőri pozíciók biztonsági felelősséggel járnak, és a jelentkezőknek meg kell felelniük bizonyos kritériumoknak. Az állásinterjú során kiemelkedni és meggyőző lenni kulcsfontosságú. Az alábbi 5 tipp segíteni fog abban, hogy sikeresen átvészeled az állásinterjút, és elnyerd a vagyonőri pozíciót.
Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői
Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!