5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt: ezeket a dolgokat ne mondd a menyasszonynak

Főoldal > 5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt


2023/06/07
VN

Megszervezni egy esküvőt elég stresszes feladat, ami nem kevés gyomorideggel jár a házasulandó pár számára, de egyértelműen a mennyasszonyt szokta megviselni leginkább. Kíméljük meg egy kicsit az idegrendszerét és ne tegyünk fel neki felesleges, idegesítő kérdéseket, jobb a békesség alapon! Közvetlenül a Nagy Nap előtt a családtagok és a barátok a támogatás létfontosságú válik. Mutatjuk mit ne kérdezz meg a mennyasszonytól a Nagy Nap előtt.

5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak

Jó lesz, nyugodj meg!

Szinte minden menyasszonynak ezt mondták, amikor az utolsó pillanatban zajló logisztikán, és mindenféle problémás dolgokon stresszel. Tudjuk, hogy próbálsz segíteni neki a lazításban, ha ezt mondod, de ezzel épp az ellenkezőt fogod elérni, ugyanis mindenki jól tudja, hogy valakinek meg kell izzadnia az apróságokon, hogy sikerüljön egy esküvő. Tehát ha elgondolkodik a részleteken, vagy próbál rendszerezni, dolgokat e helyére tenni, ne mondd neki, hogy nyugodjon meg.

 Remélem, nincs (glutén/DJ/exem) az esküvőtökön.

Az esküvő megszervezése nagyon hosszadalmas, bonyolult, komplex folyamat, aminek során 1000 és még egy dologra kell figyelni, de megfelelni mindenkinek még így sem lehet! Ez a nap nem rólad, vagy az exedről szól, hanem a párról, ha el kell viselned egy zenét, amit nem szeretsz, akkor el kell, és az exedet is ki tudod kerülni, valamint ételt is biztosan találsz olyat, amit te is megehetsz. Soha nem jó ötlet ilyen kijelentéseket tenni, de egy hónappal az esküvő előtt – amikor valószínűleg minden részlet már elég végleges – az ilyen megjegyzéseket még kevésbé értékelik.

 

Egy vagyonba fog kerülni!

Hacsak nem vagy már házas, akkor valószínűleg a felét sem tudod, mennyibe kerül az esküvő. Függetlenül attól, hogy a menyasszony egy nagy, kidolgozott esküvőt, vagy egy bensőségesebb ceremóniát tervez, az arra vonatkozó megjegyzéseket, hogy mennyibe kerül a részvétel, nem fogadják jól. Ezért a lehető legrosszabb, hogy ezt elkezded kritizálni. Az árak folyamatosan emelkednek, nemcsak az esküvőn való részvétel kerül többe, hanem minden más is.

 

Ez csak egy darab papír!

Hatalmas tessék??? A házasság sokkal több, mint egy darab papír. Amellett, hogy ez egy mesés esemény, amelyre a pár élete hátralévő részében vissza fog tekinteni, az egyesülésük és szerelmük ünnepe, és jelentős mérföldkő az eddigi kapcsolatukban. Ünnepeld velük, ne pedig kritizáld őket irigykedve!

 

Miért épp ott lesz az esküvő?

Tudjuk, hogy az esküvőre utazni gyakran nehéz a vendég költségvetéséből... de ha fájdalmat okoz számodra a részvétel, ne menj el, és semmiképpen ne írd a menyasszonynak, hogy miért nem lesz inkább itt meg itt… fogadd el és értékeld, ha az esküvőhelyszín Kaposváron van éppen, akkor ode kell menned! De örülj neki, hiszen így új helyeket fedezhetsz fel, hidd el nagyon izgalmas dolog új élményekkel gazdagodni!
 
család életmód trendLegfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
Milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán?
Az üzleti vacsorák kiemelkedő fontosságúak az üzleti kapcsolatok szempontjából. Nem csupán az étel, hanem az italok kiválasztása is meghatározó lehet egy sikeres találkozó során, ami az üzleti protokoll fontos része is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán.
6 szálloda marketing tipp, amitől felpörög a szobafoglalás
A szállodák számára kulcsfontosságú, hogy hatékony marketing stratégiákat alkalmazzanak annak érdekében, hogy növeljék a szobafoglalások számát és maximalizálják a kihasználtságot. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!