5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt: ezeket a dolgokat ne mondd a menyasszonynak

Főoldal > 5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak a Nagy Nap előtt


1970/01/01
VN

Megszervezni egy esküvőt elég stresszes feladat, ami nem kevés gyomorideggel jár a házasulandó pár számára, de egyértelműen a mennyasszonyt szokta megviselni leginkább. Kíméljük meg egy kicsit az idegrendszerét és ne tegyünk fel neki felesleges, idegesítő kérdéseket, jobb a békesség alapon! Közvetlenül a Nagy Nap előtt a családtagok és a barátok a támogatás létfontosságú válik. Mutatjuk mit ne kérdezz meg a mennyasszonytól a Nagy Nap előtt.

5 dolog, amit ne mondj a menyasszonynak

Jó lesz, nyugodj meg!

Szinte minden menyasszonynak ezt mondták, amikor az utolsó pillanatban zajló logisztikán, és mindenféle problémás dolgokon stresszel. Tudjuk, hogy próbálsz segíteni neki a lazításban, ha ezt mondod, de ezzel épp az ellenkezőt fogod elérni, ugyanis mindenki jól tudja, hogy valakinek meg kell izzadnia az apróságokon, hogy sikerüljön egy esküvő. Tehát ha elgondolkodik a részleteken, vagy próbál rendszerezni, dolgokat e helyére tenni, ne mondd neki, hogy nyugodjon meg.

 Remélem, nincs (glutén/DJ/exem) az esküvőtökön.

Az esküvő megszervezése nagyon hosszadalmas, bonyolult, komplex folyamat, aminek során 1000 és még egy dologra kell figyelni, de megfelelni mindenkinek még így sem lehet! Ez a nap nem rólad, vagy az exedről szól, hanem a párról, ha el kell viselned egy zenét, amit nem szeretsz, akkor el kell, és az exedet is ki tudod kerülni, valamint ételt is biztosan találsz olyat, amit te is megehetsz. Soha nem jó ötlet ilyen kijelentéseket tenni, de egy hónappal az esküvő előtt – amikor valószínűleg minden részlet már elég végleges – az ilyen megjegyzéseket még kevésbé értékelik.

 

Egy vagyonba fog kerülni!

Hacsak nem vagy már házas, akkor valószínűleg a felét sem tudod, mennyibe kerül az esküvő. Függetlenül attól, hogy a menyasszony egy nagy, kidolgozott esküvőt, vagy egy bensőségesebb ceremóniát tervez, az arra vonatkozó megjegyzéseket, hogy mennyibe kerül a részvétel, nem fogadják jól. Ezért a lehető legrosszabb, hogy ezt elkezded kritizálni. Az árak folyamatosan emelkednek, nemcsak az esküvőn való részvétel kerül többe, hanem minden más is.

 

Ez csak egy darab papír!

Hatalmas tessék??? A házasság sokkal több, mint egy darab papír. Amellett, hogy ez egy mesés esemény, amelyre a pár élete hátralévő részében vissza fog tekinteni, az egyesülésük és szerelmük ünnepe, és jelentős mérföldkő az eddigi kapcsolatukban. Ünnepeld velük, ne pedig kritizáld őket irigykedve!

 

Miért épp ott lesz az esküvő?

Tudjuk, hogy az esküvőre utazni gyakran nehéz a vendég költségvetéséből... de ha fájdalmat okoz számodra a részvétel, ne menj el, és semmiképpen ne írd a menyasszonynak, hogy miért nem lesz inkább itt meg itt… fogadd el és értékeld, ha ők egy exkluzív helyszínt néztek ki, például a Balaton-felvidék egyik legszebb helyszínét, a Kristály Hotelt, amiről itt olvashatsz: esküvőhelyszín wellness szálloda
 
család életmód trendLegfrissebb cikkek


Így fogyassz alkoholt okosan a nyári forróságban
A nyári rekkenő hőségben, valljuk be, az alkoholfogyasztás nem a legzseniálisabb ötlet. Néhány családi vagy baráti összejövetel – vagy egy egyszerű nyugodt este alkalmával azonban néha-néha mégis ráadjuk a fejünket. Lássuk, hogy hogyan ihatunk okosan a nyári nagy melegben!
Mitől nő a nő? – a legnagyobb szállóigék és idézetek
Korábbi cikkünkben már elhoztuk Nektek a legnagyobb szállóigéket arról, hogy mit is jelenthet igazából férfinak lenni. Ilyen ihletadó sztereotípiák és bölcsességek azonban szintúgy léteznek a nőket illetően is. Úgy gondolod túl sokat vársz a nőktől és azért nem találod az igazit, vagy éppen túl keveset, ezért pedig újra és újra csalódnod kell? Nézzük, milyen támpontokat kínálnak a néhol már-már elcsépeltté vált gondolatok és milyen új bölcsességek kerülnek még felszínre!
Nem biztos, hogy jó ötlet a fullasztó melegben hideg vizet inni
A perzselő kánikulában Te sem vágysz jobban másra, mint hogy ihass egy jéghideg üdítőt és lehűtsd magad? Nem biztos, hogy ez a legjobb, amit tehetsz. Mutatjuk, hogy miért!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!