Cipőviselési kisokos elegáns öltönyhöz!

fooldal > Így válassz megfelelő cipőt az öltönyödhöz!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így válassz megfelelő cipőt az öltönyödhöz!


2018/08/26
CsA

Az öltönyviselés során általában a férfiak legnagyobb problémája az, hogy az adott öltönyhöz vajon milyen színű cipőt illene viselni. Hiszen hiába áll remekül egy öltöny, ha a választott cipő a teljes megjelenést elrontja. Az összekép csak a megfelelő lábbelivel válik teljessé, ezért itt egy kis útmutató, hogy hogyan viseld öltönyeidet és lábbelijeidet együtt.

Öltönycipő kisokos

A cipőviselési alapszabály

Mindenekelőtt szögezzük le az első szabályt: öltönyhöz kizárólag bőr cipőt illik viselni!

 1. Fekete öltöny

Ha fekete öltönyt választunk egy adott eseményre, akkor jobb, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a fekete öltöny viselése a legkötöttebb viselet mind közül, hiszen ehhez az öltözékhez csak fekete cipőt illik választani. Mellőzzük a túldíszített bőrcipőket és a velúr anyagú cipőket is!

 

2. Grafitszürke öltöny

Legfőképp a fekete cipő passzol a grafitszürke öltönyhöz, de a bevállalósabbak akár burgundi vörös cipővel is feldobhatják szettjüket. A fekete letisztultabb, azonban a burgundi szín melegebb megjelenést biztosít.

 

3. Világosszürke öltöny

A világgosszürke öltöny több lehetőséget is magába foglal, hiszen ehhez a viselethez húzhatunk fekete, világosabb vagy akár sötétebb barna lábbeliket is. Azonban a legtöbb esetben a nyakkendő és az ing színe határozza meg, hogy melyik színű cipőt válasszunk egy-egy eseményre.

 

4. Barna öltöny

Barna öltöny viselése során ügyelni kell, hogy a barna színazonosságot megtartsuk, de 1-2 árnyalattal mindenképp válasszunk sötétebb darabot!

 

5. Sötétkék öltöny

A legtöbb alkalomra remek választás a sötétkék öltöny és hatalmas előnye, hogy több cipőkombinációval is remekül fest. Fekete cipővel és barna árnyalatokkal is nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

 

6. Fehér öltöny

Ugyan a fehér öltöny viselése nem túl gyakori, de vannak, akik szívesen viselik. A fehér öltönyhöz a fekete színű cipő, világosbarna és a sötétbarna árnyalatai, de akár a fehér színű cipő is remekül passzol.
divat stílus trendLegfrissebb cikkek


Hogyan csábíts el egy nőt
A csábítás művészetének titka a figyelmesség. Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, akkor mindig résen kell lenned, és megfelelően kell reagálnod az illető igényei szerint. Ismerkedj meg kiszemelteddel, teremts megfelelő légkört, és kezdeményezz lassan, de határozottan.  
Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban
Ha régóta vagy egy kapcsolatban, lehet azt érzed, már ne az igazi, nem olyan, mint régen volt. Párkapcsolati terapeuta szakértőnk elmondja, mit tegyetek!  
100 tanács ahhoz, hogy hogyan legyél igazi úriember
Mi különböztet meg egy úriembert a többi férfitól? 100 pontben összefoglaltuk, mit kell betartanod ahhoz, hogy azonkevesek közé tartozz, akik még ma is úriembernek mondhatják magukat!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!