Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?

Főoldal > Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?


2023/04/22
Fizetett megjelenés

A férfiasan tökéletes megjelenéshez igenis hozzátartozik a makulátlan arcbőr. Márpedig férfiasság ide vagy oda, a legtöbben vagy száraz bőrrel, vagy zsíros, csillogó bőrfelülettel, esetleg kevert T-vonallal, vagy érett, ráncosodó arcbőrrel élnek együtt. Mindegy, hogy konkrétan melyik típusról van szó, mert a lényeg, hogy egyik sem maradhat gyógyír nélkül. Na, de nézzük, mitől is válhat a bőrápolás szimpatikussá az erősebbik nem tagjainak számára.

Kozmetikum

Fő a gyorsaság?

 

Igen! A legtöbb férfi esetében legalábbis mindenképpen. Hiába is írnánk, hogy egy éjszakára felhelyezett, vagy minimum pár órán át kényeztető arcpakolás csodákra képes, ez sokaknak elképzelhetetlen férfiként. Hogyan és mikor – kérdezik az érintettek. Szóval ezzel most nem hozakodunk elő, csak megjegyezzük, hogy a befektetett idő és energia sokszorosan megtérül. Ellenben a férfi arckrém alkalmazása pár pillanatos művelet. Pepecselés, várakozás kizárva, miközben az eredményesség borítékolható. Azért ez így, ebben a formában jól hangzik, igaz? És ráadásként a megvalósítás sem igényel semmi extrát, csak természetesen egy jól megválasztott készítményt. 

Természetesség mindenekfelett?

 

Igen, igazság szerint a természet erejével ható variációk a leginkább ajánlhatóak. A férfiak bőre ugyanis pont ugyanannyira mutathat érzékenységet, mint a nőké, ebben nincsen nemi differencia. A kellemetlenségek elkerülése miatt tehát kifizetődő taktika olyan krémre voksolni, amiben nem találhatóak allergének, amelyek előcsalogathatnák az esetleges irritáltság tüneteit.

 

A kókuszolaj például kitűnő alapot nyújt, ami könnyen elkenhető, hamar felszívódik, és nem hagy maga után zsíros, olajos nyomot. Gyakorlatilag pár könnyed mozdulattal felvihető a bőrre, elkenhető, és ennyi az egész. Ami a hatásmechanizmusát, illetve a gyorsaságát illeti, nos nem érheti kritika, mert néhány nap leforgása alatt már tapasztalhatóak a pozitív változások.

 

Azért az a kerek egészhez mindenképpen hozzátartozik, hogy a teljes siker érdekében célszerű tisztában lenni a konkrét arctípussal. Mert evidens, hogy a száraz bőr másfajta gondoskodásért kiált, mint mondjuk az érett, ráncos bőrfelület. Ugyanakkor az vitathatatlan tény, hogy a természet, és a benne rejtőző erő minden esetben stabil alapként szolgálhat.

 

Miről árulkodjon a címke?

 

Egy kis mini összefoglalóval próbáljuk segíteni a tanácstalan, vásárlás előtt álló férfiakat. Az alábbi alapanyagok, összetevők, komponensek nagyon jó, ha szerepelnek a címkén, mert ezek mindegyike jelentősen hozzáadhat az arcbőr ápolásához. Hialuronsav, kollagén, kókuszolaj, E-, A-, C-, D-vitamin, olajos, zsíros textúra. Az illatanyagok, főleg természetes formában, például illóolajok támogatásával nem elvetendőek, de ezt a kérdést, tényezőt célszerű az egyéni érzékenység alapján górcső alá venni. Van, akit például határozottan zavarnak az illatok, megint más el sem tudná nélkülük képzelni a bőrápolást, s ez szintén nem nemtől függő dilemma. A gyorsaság, illetve a hatékonyság kettőse igenis elérhető, még az arcápolás területén is, és ez bizony férfiasan tökéletes hír!Legfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
Milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán?
Az üzleti vacsorák kiemelkedő fontosságúak az üzleti kapcsolatok szempontjából. Nem csupán az étel, hanem az italok kiválasztása is meghatározó lehet egy sikeres találkozó során, ami az üzleti protokoll fontos része is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen italokat illik és nem illik felszolgálni egy üzleti vacsorán.
6 szálloda marketing tipp, amitől felpörög a szobafoglalás
A szállodák számára kulcsfontosságú, hogy hatékony marketing stratégiákat alkalmazzanak annak érdekében, hogy növeljék a szobafoglalások számát és maximalizálják a kihasználtságot. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!