A férfiak félelmei: ezektől félnek a legjobban

Főoldal > Ezektől félnek a legjobban a férfiak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezektől félnek a legjobban a férfiak


2020/10/30
SzSz

Persze, minden férfi azt állítja, hogy nem fél semmitől, azonban vannak dolgok, amelyeket egyszerűen ki nem állhat az erősebbik nem. De melyek ezek? A cikkből kiderül!

A férfiak félelmei: ezektől félnek a legjobban

Elutasítás

Habár a legtöbben azt gondolnák a férfiak többsége az elkötelezettségtől függ, ez azonban általánosítva egyáltalán nem igaz. Igen, sok férfi fél a tartós kapcsolat kialakulásától, pontosan amiatt, hogy később pofára fog esni, vagyis elutasítják. Bár az elutasítás nem csak a férfiak esetén lehet fájdalmas, de az erősebbik nem sokkal nehezebben képes kifejezni érzéseit, ezáltal feldolgozni az elutasítás. Az elutasítás sajnos ez élet egyik velejárója, így elkerülhetetlen, azonban nem árt felkészülni előre. 

 Fogorvos/orvos

A férfiak többsége egyszerűen zsigerből fél az orvosoktól, fogorvosoktól. Az orvosi, egészségügyi téma pontosan azért olyan félelmetes, hiszen ott nincs irányítási lehetőség, ezért lehet ennyire félelmetes. Ma már azonban egyáltalán nem szükséges tartani sem az orvostól sem a fogorvostól. A fogorvosi szakmában már olyan fájdalommentes megoldásokkal lehet találkozni, amelyek hatékonyak, mégis fájdalommentesek. Fájdalommentes fogászat Budapesten a Rosental rendelője is, ahol komplex megoldásokkal várnak. 

 

Pénz

Sok férfi fél attól, hogy nem lesz elegendő pénze fenntartani magát, később pedig saját családját. A régi szokások szerint a férfi volt a kenyérkereső, amely sok esetben a mai napig a férfiak fejében él, éppen ezért rettegnek attól, hogy nem keresnek majd eleget, vagy épp elveszítik munkájukat. A pénz nem csak az élethez kell, de a jóléthez is, így sose ítélkezz, ha egy férfi minél több pénzt szeretne keresni amiatt, hogy te és a család is jól élhessen. Legfrissebb cikkek


Hogyan csábíts el egy nőt
A csábítás művészetének titka a figyelmesség. Ha szeretnél elcsábítani egy nőt, akkor mindig résen kell lenned, és megfelelően kell reagálnod az illető igényei szerint. Ismerkedj meg kiszemelteddel, teremts megfelelő légkört, és kezdeményezz lassan, de határozottan.  
Hogyan pezsdítsd fel szerelmi életedet egy régi kapcsolatban
Ha régóta vagy egy kapcsolatban, lehet azt érzed, már ne az igazi, nem olyan, mint régen volt. Párkapcsolati terapeuta szakértőnk elmondja, mit tegyetek!  
100 tanács ahhoz, hogy hogyan legyél igazi úriember
Mi különböztet meg egy úriembert a többi férfitól? 100 pontben összefoglaltuk, mit kell betartanod ahhoz, hogy azonkevesek közé tartozz, akik még ma is úriembernek mondhatják magukat!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!