A férfiak félelmei: ezektől félnek a legjobban

Főoldal > Ezektől félnek a legjobban a férfiak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezektől félnek a legjobban a férfiak


2020/10/30
SzSz

Persze, minden férfi azt állítja, hogy nem fél semmitől, azonban vannak dolgok, amelyeket egyszerűen ki nem állhat az erősebbik nem. De melyek ezek? A cikkből kiderül!

A férfiak félelmei: ezektől félnek a legjobban

Elutasítás

Habár a legtöbben azt gondolnák a férfiak többsége az elkötelezettségtől függ, ez azonban általánosítva egyáltalán nem igaz. Igen, sok férfi fél a tartós kapcsolat kialakulásától, pontosan amiatt, hogy később pofára fog esni, vagyis elutasítják. Bár az elutasítás nem csak a férfiak esetén lehet fájdalmas, de az erősebbik nem sokkal nehezebben képes kifejezni érzéseit, ezáltal feldolgozni az elutasítás. Az elutasítás sajnos ez élet egyik velejárója, így elkerülhetetlen, azonban nem árt felkészülni előre. 

 Fogorvos/orvos

A férfiak többsége egyszerűen zsigerből fél az orvosoktól, fogorvosoktól. Az orvosi, egészségügyi téma pontosan azért olyan félelmetes, hiszen ott nincs irányítási lehetőség, ezért lehet ennyire félelmetes. Ma már azonban egyáltalán nem szükséges tartani sem az orvostól sem a fogorvostól. A fogorvosi szakmában már olyan fájdalommentes megoldásokkal lehet találkozni, amelyek hatékonyak, mégis fájdalommentesek. Fájdalommentes fogászat Budapesten a Rosental rendelője is, ahol komplex megoldásokkal várnak. 

 

Pénz

Sok férfi fél attól, hogy nem lesz elegendő pénze fenntartani magát, később pedig saját családját. A régi szokások szerint a férfi volt a kenyérkereső, amely sok esetben a mai napig a férfiak fejében él, éppen ezért rettegnek attól, hogy nem keresnek majd eleget, vagy épp elveszítik munkájukat. A pénz nem csak az élethez kell, de a jóléthez is, így sose ítélkezz, ha egy férfi minél több pénzt szeretne keresni amiatt, hogy te és a család is jól élhessen. Legfrissebb cikkek


3 észérv, amit ha bevésel, könnyebb lesz megtartanod az egészséges életmódot
Sokat halljuk, hogy az egészséges életmód valójában fejben dől el elsőként, és úgy gondoljuk, ebben van valami, hiszen az életmódváltáshoz szemléletmódváltás is társul. Mostani cikkünkben 3 olyan észérvet, technikát gyűjtöttünk össze, amelyek segítenek, hogy egészséges életmódot élhess.
15 érdekesség az autókról, amiről még nem hallottál
Az autók szerelmesének vallod magad? Mostani cikkünkben nagy valószínűséggel akkor is találsz újdonságot, ha szakértő vagy a témában.
4 borzalmasan idióta internetes kihívás az elmúlt évekből
Az internet telis-tele van kihívásokkal, amiben az emberek erejük, kitartásukat és lélekjelenlétüket mérhetik össze. Mostani cikkünkben összegyűjtöttük a szerintünk legemlékezetesebbeket az elmúlt évekből.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!