A férfiak félelmei: ezektől félnek a legjobban

Főoldal > Ezektől félnek a legjobban a férfiak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezektől félnek a legjobban a férfiak


2020/10/30
SzSz

Persze, minden férfi azt állítja, hogy nem fél semmitől, azonban vannak dolgok, amelyeket egyszerűen ki nem állhat az erősebbik nem. De melyek ezek? A cikkből kiderül!

A férfiak félelmei: ezektől félnek a legjobban

Elutasítás

Habár a legtöbben azt gondolnák a férfiak többsége az elkötelezettségtől függ, ez azonban általánosítva egyáltalán nem igaz. Igen, sok férfi fél a tartós kapcsolat kialakulásától, pontosan amiatt, hogy később pofára fog esni, vagyis elutasítják. Bár az elutasítás nem csak a férfiak esetén lehet fájdalmas, de az erősebbik nem sokkal nehezebben képes kifejezni érzéseit, ezáltal feldolgozni az elutasítás. Az elutasítás sajnos ez élet egyik velejárója, így elkerülhetetlen, azonban nem árt felkészülni előre. 

 Fogorvos/orvos

A férfiak többsége egyszerűen zsigerből fél az orvosoktól, fogorvosoktól. Az orvosi, egészségügyi téma pontosan azért olyan félelmetes, hiszen ott nincs irányítási lehetőség, ezért lehet ennyire félelmetes. Ma már azonban egyáltalán nem szükséges tartani sem az orvostól sem a fogorvostól. A fogorvosi szakmában már olyan fájdalommentes megoldásokkal lehet találkozni, amelyek hatékonyak, mégis fájdalommentesek. Fájdalommentes fogászat Budapesten a Rosental rendelője is, ahol komplex megoldásokkal várnak. 

 

Pénz

Sok férfi fél attól, hogy nem lesz elegendő pénze fenntartani magát, később pedig saját családját. A régi szokások szerint a férfi volt a kenyérkereső, amely sok esetben a mai napig a férfiak fejében él, éppen ezért rettegnek attól, hogy nem keresnek majd eleget, vagy épp elveszítik munkájukat. A pénz nem csak az élethez kell, de a jóléthez is, így sose ítélkezz, ha egy férfi minél több pénzt szeretne keresni amiatt, hogy te és a család is jól élhessen. Legfrissebb cikkek


Hogyan öltözzön egy férfi és hogyan egy nő esküvőre - Az esküvői vislet aranyszabályai
Amikor egy esküvőre keresel ruhát magadnak, néhány nagyon fontos szempontot kell figyelemben tartanod. Egyrészt ügyelned kell rá, hogy stílusosan és csinosan jelenj meg a nagy napon, másrészt azonban túlöltöznöd sem szabad, hiszen azzal csak elvonnád a násznép figyelmét a párról.  
Gond van a férfiasságoddal? – Irány az urológus
Félsz az urológustól? Megértem. Elbeszélgettünk Merth Gábor urológussal, miért is kell legyőznöd ezt a félelmet, mi történik nála a fériakkal…  
A sikeres üzleti vacsorák etikettje
Ha nem tudod, hogyan kell viselkedni egy üzleti vacsorán, melyek az alapvető és legfontosabb követelmények, mi az etikett, akkor ez a cikk neked szól. 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!