Így érdemes Nektek is ünnepelni az évfordulótokat - most segítünk

Főoldal > Évfordulótok van? Mutatom, hogyan érdemes ünnepelnetek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Évfordulótok van? Mutatom, hogyan érdemes ünnepelnetek


2022/01/31
TK

Minden pár életében vanna fordulópontok, melyeket ahhoz méltóan érdemes megünnepelni - legyen szó akár egy hónapfordulóról, akár egy évfordulóról. Utóbbi persze nagyobb dolog, így nyilván alkalomhoz méltóan meg kell ünnepelni. De milyen ötleteket is ajánlunk erre a jeles napra?

Tökéletes ünneplés

Rengeteg ajándék és program ötletet lehetne mondani, amivel megünnepelheted azt, hogy pároddal ismét egy boldog, kiegyensúlyozott évet tudhattok magatok mögött – de nézzük, melyek a legjobbak, amikkel Te sem fogsz mellé lőni!


Kirándulás, vacsora – lényeg, hogy együtt


Induljatok el valamerre – hiszen a helyváltozás biztosan mindkettőtöknek jót fog tenni, arról nem is beszélve, hogy az élményalapú meglepetéseknél nincs jobb dolog, ha ünnepelnénk. Lehet akár egy kis faház egy erdő közepén, akár egy wellness hétvége a közelben – de az is szuper ötlet lehet, ha csak elmentek szabadulószobázni.
Amennyiben viszont ünnepélyesebb kereteken belül ünnepelnél, akkor megejthetitek az évfordulós vacsorát Budapest városában is, amire számtalan remek lehetőségetek nyílik.


Készíts valami személyeset


Amennyiben nem terveztek nagy feneket keríteni az évfordulónak, hiszen ez is csak egy olyan nap számotok, mint a többi, és nem ezen fog múlni, hogy mennyire szeretitek a másikat, akkor logikusan egy kisebb ajándék mellett fogtok dönteni,


Ehhez viszont fontos kiemelni, hogy amennyiben teheted, személyes ajándékot válassz. Lehet van valamilyen belsős viccetek, melyet más nem ért – ez tökéletes kiinduló pont lehet! Innen már nem kell messzire menned. Amennyiben pedig hirtelen nem jut ilyesmi eszedbe, még mindig lehet közös számotok, ami segíthet, számtalan közös képpel dolgozhatsz… A lényeg, hogy ne egy könyvet vegyél le a polcról egy tábla csokival!
barátság életmód trendLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!