Így érdemes Nektek is ünnepelni az évfordulótokat - most segítünk

Főoldal > Évfordulótok van? Mutatom, hogyan érdemes ünnepelnetek

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Évfordulótok van? Mutatom, hogyan érdemes ünnepelnetek


2022/01/31
TK

Minden pár életében vanna fordulópontok, melyeket ahhoz méltóan érdemes megünnepelni - legyen szó akár egy hónapfordulóról, akár egy évfordulóról. Utóbbi persze nagyobb dolog, így nyilván alkalomhoz méltóan meg kell ünnepelni. De milyen ötleteket is ajánlunk erre a jeles napra?

Tökéletes ünneplés

Rengeteg ajándék és program ötletet lehetne mondani, amivel megünnepelheted azt, hogy pároddal ismét egy boldog, kiegyensúlyozott évet tudhattok magatok mögött – de nézzük, melyek a legjobbak, amikkel Te sem fogsz mellé lőni!


Kirándulás, vacsora – lényeg, hogy együtt


Induljatok el valamerre – hiszen a helyváltozás biztosan mindkettőtöknek jót fog tenni, arról nem is beszélve, hogy az élményalapú meglepetéseknél nincs jobb dolog, ha ünnepelnénk. Lehet akár egy kis faház egy erdő közepén, akár egy wellness hétvége a közelben – de az is szuper ötlet lehet, ha csak elmentek szabadulószobázni.
Amennyiben viszont ünnepélyesebb kereteken belül ünnepelnél, akkor megejthetitek az évfordulós vacsorát Budapest városában is, amire számtalan remek lehetőségetek nyílik.


Készíts valami személyeset


Amennyiben nem terveztek nagy feneket keríteni az évfordulónak, hiszen ez is csak egy olyan nap számotok, mint a többi, és nem ezen fog múlni, hogy mennyire szeretitek a másikat, akkor logikusan egy kisebb ajándék mellett fogtok dönteni,


Ehhez viszont fontos kiemelni, hogy amennyiben teheted, személyes ajándékot válassz. Lehet van valamilyen belsős viccetek, melyet más nem ért – ez tökéletes kiinduló pont lehet! Innen már nem kell messzire menned. Amennyiben pedig hirtelen nem jut ilyesmi eszedbe, még mindig lehet közös számotok, ami segíthet, számtalan közös képpel dolgozhatsz… A lényeg, hogy ne egy könyvet vegyél le a polcról egy tábla csokival!
barátság életmód trendLegfrissebb cikkek


5 tipp, ami segít nagyszerű vezetővé válni
A nagy menedzserek nagyszerű vezetők lehetnek és kell is lenniük. A vezetők csak akkor hatékonyak, ha megfelelően irányítják csapatukat. A hangsúly most azon van, hogyan lehet felkészíteni a menedzsereket arra, hogy kiváló vezetőkké váljanak. Ebben az összefüggésben hogyan válhat egy menedzser jó vezetővé? Megpróbáltunk összeszedni 5 alapvető tippet, ami segíthet.
Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?
A férfiasan tökéletes megjelenéshez igenis hozzátartozik a makulátlan arcbőr. Márpedig férfiasság ide vagy oda, a legtöbben vagy száraz bőrrel, vagy zsíros, csillogó bőrfelülettel, esetleg kevert T-vonallal, vagy érett, ráncosodó arcbőrrel élnek együtt. Mindegy, hogy konkrétan melyik típusról van szó, mert a lényeg, hogy egyik sem maradhat gyógyír nélkül. Na, de nézzük, mitől is válhat a bőrápolás szimpatikussá az erősebbik nem tagjainak számára.
Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével
Nehéz elképzelni, hogy az átlátszó üveg dekorációként vagy design elemként működjön, igaz? Az igazság azonban az, hogy valójában az egész teret átalakíthatja. Íme 5 vitathatatlan ok, amiért érdemes átlátszó üveget használni az iroda megjelenésének javításához: 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!