Egy étterem honlapja zavaros tud lenni, ha nem a megfelelő designnal rendelkezik, sőt, sokszor elriaszthatja az embereket a nem megfelelő design: ezekre figyelj!

Főoldal > Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ha így néz ki egy étterem honlapja, akkor menekülj: egy rossz étterem ismertetői


2023/08/29
NA

Az étterem honlapkészítés nem csak információforrásként szolgál a menükről és az elérhetőségről, hanem a vendégek első benyomását is meghatározzák. Egy jól kialakított és informatív honlap segít vonzani az érdeklődőket, míg egy rosszul megtervezett weboldal riasztó hatást is kelthet. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy mik a tipikus jelek és ismertetők arra, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő minőségű, és miért érdemes ezeket a helyeket elkerülni.

Étterem honlapkészítés

Zavaros elrendezés és nehezen olvasható szövegek az étterem honlapján

Az első és talán a legnyilvánvalóbb jel, hogy egy étterem honlapja nem megfelelő, az a zavaros elrendezés és a nehezen olvasható szövegek. Ha egy weboldal tele van túl sok információval, rosszul szervezett menükkel és zavaros dizájnnal, akkor ez gyakran az átgondolatlanságot tükrözi. Nehezen olvasható, apró betűs szövegek vagy túl sok színes elem is kellemetlenné tehetik az olvasást és az információkeresést.

 Elavult kinézet és technológia az étterem weboldalán

Az internet és a webdesign folyamatosan fejlődik, és egy étterem honlapjának is frissen és modernen kell kinéznie. Ha az oldal kinézete és elrendezése olyan, mintha visszarepült volna az időben, és már régóta nem frissítették, az azt jelzi, hogy az étterem nem tartja fontosnak az online jelenlétet és az aktuális trendeket. Ezenkívül elavult technológiát használó oldalak lassúak és nehezen használhatóak lehetnek, ami a vendégek türelmét próbára teszi.

 

Hiányzó vagy pontatlan információk az étterem weblapján

Az étterem honlapjának elsődleges célja az információ nyújtása a vendégeknek. Ha azonban az oldal hiányos vagy pontatlan információkat tartalmaz, az negatív benyomást kelt a látogatókban. Hiányzó elérhetőségi adatok, elavult nyitvatartási idők vagy nem megfelelően feltüntetett címek mind a vendégek megtévesztéséhez vezethetnek.

 

Rossz minőségű képek és grafika - ezek elriasztják az étterem potenciális vendégeit

A vizuális tartalom nagyon fontos az étterem honlapján. Rossz minőségű képek, elmosódott fotók vagy amatőr grafika mind negatív benyomást kelthetnek. Az ételképeknek étvágygerjesztőnek és jól komponáltnak kell lenniük. Az elavult vagy silány minőségű képek a látogatókban az étterem összességének minőségét kérdőjelezhetik meg.

 

Hiányzó vagy negatív visszajelzések

Az elégedett vendégek visszajelzései általában pozitív tapasztalatot és minőségi ételt jeleznek. Ha az étterem honlapján hiányoznak a visszajelzések, vagy azok túlnyomórészt negatívak, az riasztó jel lehet. A jó éttermek büszkén mutatják be elégedett vendégeik pozitív véleményeit, míg egy rossz étterem valószínűleg megpróbálja elrejteni vagy elfedni a negatív visszajelzéseket.

 

Túlzottan agresszív reklámok és pop-up hirdetések

Az online reklámok fontosak az üzletek számára, de túlzottan agresszív reklámok és pop-up hirdetések zavaróak lehetnek a látogatók számára. Ha az étterem honlapja tele van felugró ablakokkal, vagy túl sok reklámot jelenít meg, az a vendégek rossz élményét eredményezheti.
életmódLegfrissebb cikkek


Karakter és kifinomultság: egyedi férfi karkötők minden alkalomra
Az utóbbi időben megnőtt az ékszereket viselő férfiak száma, legyen szó Harry Stylesról és egyetlen gyöngyfülbevalójáról (és Gucci gyűrűvel díszített ujjairól) a MET Gálán, Paul Mescal ikonikus láncáról a Hétköznapi emberek (Normal People) sorozatban, vagy Shawn Mendesről, aki mindenhol megmutatja a férfiaknak, hogy itt az ideje, hogy férfi karkötőt vásároljanak.
Nagyszerű társ a futásban: a hatékony futócipők
A speciális futócipők számos előnyt nyújthatnak a futók számára, és közben javíthatják a futás élményét. Segítenek megtámasztani és kipárnázni a lábat. Sok közülük úgy van kialakítva, hogy segítsenek megvédeni a testet a sérülésektől. Tapasztalattól függetlenül bármelyik futónak érdemes megfontolni egy pár ilyen lábbeli beszerzését az edzési rutinjához.
5+1 dolog, amit csak a lányos apukák értenek meg
Lányos apukának lenni különleges élmény. A lányaik iránt érzett szeretet, az őket körülvevő védelmező ösztön és az állandóan változó szülői kihívások mind mindennapi részei ennek a szerepnek. Az alábbiakban bemutatunk 5+1 olyan dolgot, amelyet talán csak a lányos apukák érthetnek meg igazán.
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!