Az Úriember Magazint igazi régi vágású úriemberek szerkesztik.

fooldal > Bemutatkozás

Bemutatkozás


Bemutatkozás – Urak.hu férfi magazin, úriember magazin

Az Urak.hu online úriember magazin nem csupán egy egyszerű férfi magazin, amelyből már temérdek megtalálható a világhálón. A magazin szerkesztősége olyan derék úriemberekből és kifinomult hölgyekből áll, akik igényesek munkájukra, és nem haboznak kikérni egyéb szakértők véleményét az olvasók érdekében. Hiszünk abban, hogy szükség van egy olyan felületre, és képesek is vagyunk egy olyan magazint szerkeszteni, amely igazi úriembereknek készül.

 

Vajon napjainkban a régi vágású úriemberek, a klasszikus gentlemanek ideje valóban lejárt? A modern XXI. századi világ rohanásában biztosítunk egy biztos pontot, egy helyet, ahol megállhat és elgondolkodhat a helyes irányról, hogy jobban megismerhesse önmagát. Cikkeinkben szüntelenül válaszokat keresünk, és igyekszünk megtalálni az aranyközéputat a klasszikus férfiak és a modern férfiak életstílusa között.

 

Ha szeretne többet megtudni a férfi életérzésről és mindenről, ami a férfiakat érintheti, akkor ne habozzon elolvasni cikkeinket! Magazinunkban a következő témákról számtalan érdekességet olvashat: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Igyekszünk folyamatos naprakészséggel és helytálló információkkal mindig érdekfeszítő tartalmakat biztosítani olvasóink számára.

 


Ajánlás – Urak.hu férfi magazin, úriember magazin

Kiknek ajánljuk az Urak.hu férfi magazin, úriember magazin olvasását? Röviden úgy tudjuk megfogalmazni, hogy azoknak az olvasóknak, akiket minden érdekel a férfiakat érintő témákkal kapcsolatban, és ezt biztos forrásból szeretnék naprakészen olvasni. A részletesebb válasz alapján tekintsük át milyen tartalmakat is olvashat az Urak.hu webmagazin különböző rovatain belül.

 

Család: A család nem csak a férfiak életében, hanem minden földi ember életében fontos szerepet játszik. Bármi is történjék a családunkra mindig számíthatunk! A férfi minden család biztos alapköve lehet, amire építhet, mint családfő. „Mert aki nem tölt elég időt a családjával, az nem is igazi férfi.”

 

Egészség: Az élet egészség nélkül mit sem ér. Hiába rendelkezünk anyagiakkal, pénzért nem lehet boldogságot, vagy egészséget vásárolni. A férfiakat leginkább érintő egészségügyi problémákkal és az egészséges életmóddal kapcsolatban folyamatosan informáljuk olvasóinkat.

 

Életmód: Azaz a gentleman liftestyle, az úriember életmód, életstílus minden területére kitérünk, hogy olvasóink tisztában legyenek a régi értékekkel és a modern megoldásokkal párhuzamosan. Mi nem dönthetjük el, hogy egy férfi hogyan élje életét, de a helyes út megtalálásához adhatunk egy kis segítséget.

 

Sport: A sport és a testmozgás nem csak az egészséges életmód miatt fontos. A sport egy olyan tevékenység, amit a férfiak nem csak űzni, hanem nézni is kifejezetten szeretnek. Szeretettel fogadunk minden sportrajongót is online magazinunkon.

 

Stílus: Belső személyiségünk alakítása mellett figyelnünk kell személyiségünk külső megformálására is, hogy hatékonyak tudjunk lenni magánéletünkben és munkahelyünkön, az üzleti életben is. Hatékonysága növelésének érdekében fogadja meg folyamatosan frissülő tippeinket!

 

Szórakozás: A mindennapos stressz levezetésére a legjobb kikapcsolódási és szórakozási lehetőségeket szeretnénk megismertetni lelkes olvasóinkkal. Az általunk ajánlott programok és szórakozási formák egyéni és csoportos célokra is megfelelők lehetnek.

 

Technológia és tudomány: Általában a férfiak a technológiai termékek és kütyük szerelmesei. Ismerje meg a legújabb technológiai fejlesztéseket és tudományos felfedezéseket érthetően és tömören összefoglalva. Cikkeinkben a modern, új fejlemények jelentős hangsúlyt kapnak.

 

Természetesen a férfi magazin írásakor könnyed hangvételre törekszünk. Nem áll tőlünk távol a szórakozottság sem, ezért igyekszünk megtalálni az optimális egyensúlyt a humoros és a komoly hangvétel között olvasóink információvágyát kielégítve. Igyekszünk helyes útmutatást nyújtani olvasóinknak, főleg az olyan férfiaknak, akik még nem biztosak önmagukban. Cikkeink nem csak férfiaknak íródnak, örömmel látunk online férfi magazinunk oldalán minden érdeklődőt!

 

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Az Urak.hu online férfi magazin, úriember magazin szerkesztősége


Vissza a főoldalra


Legfrissebb cikkek


Gond van a férfiasságoddal? – Irány az urológus
Félsz az urológustól? Megértem. Elbeszélgettünk Merth Gábor urológussal, miért is kell legyőznöd ezt a félelmet, mi történik nála a fériakkal…  
A sikeres üzleti vacsorák etikettje
Ha nem tudod, hogyan kell viselkedni egy üzleti vacsorán, melyek az alapvető és legfontosabb követelmények, mi az etikett, akkor ez a cikk neked szól. 
Azt hitted, a HPV nők nemi betegsége, a férfiakat nem veszélyezteti!? Tényleg azt hitted? De ééédiiii.... Tévedtél!
Soha nem gondoltad volna, hogy veszélyben lehetsz, sőt torokrákot kaphatsz, egy kapcsolatból, ugye? Pedig a HPV a férfiaknál is rákot okoz, Te is veszélyben lehetsz!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!