Itt vannak a legszuperebb apa-gyerkőc programok a nyárra!

Főoldal > A legszuperebb apa - gyerek programok a nyárra

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legszuperebb apa - gyerek programok a nyárra


2022/06/23
SFV

Szívesen kihasználnád a nyári szünidőt és töltenél több időt a csemetéddel, de nem igazán van olyan ötleted, amivel kiemelhetnéd a közösen töltött időt a hétköznapok körforgásából? Nem kell feltétlenül a világ másik végére utaznotok az élményekért, engedd meg, hogy segítsünk!

Apa-gyerkőc programok

Menjünk gyíklesre és bogarat fogni!


Biztosan Neked is rémlik gyermekkorodból legalább egy olyan alkalom, amikor cserebogarat, békát, vagy gyíkot fogtatok a testvéreiddel, barátaiddal. Miért ne tehetnél hát egy kísérletet, hogy a gyerkőcödet is megbarátkoztasd ezekkel a varázslatos kis lényekkel, akiket indokolatlan undor övez? Ha a csemetéd felbátorodik, akkor akár terráriumot is készíthettek néhány apróbb bogárnak, póknak, vagy hangyának!


Irány az állatmenhely!


Nem, nem kell feltétlenül örökbe fogadnotok egy kutyust most azonnal, mert unatkozik a gyerkőc (sőt, ha ezért tennétek, akkor eszetekbe se jusson!), viszont a közeli állatmenhely meglátogatásával könnyedén hasznossá tehetitek magatokat és új élményeket is szerezhettek. A nyári hőségben a legtöbb menhelyen szívesen vesznek bármilyen segítséget az állatok körüli munkálatokban, a kutyasétáltatásban pedig garantáltan örömét leli majd a csemetéd is. 
Tipp: Ha már szóba került köztetek egy új háziállat befogadásának gondolata, akkor a menhelylátogatás arra a célra is hasznos lehet, hogy a gyerkőcöd megtapasztalja, mennyi felelősséggel és munkával is jár az állattartás.


Egy nap apa munkahelyén


Ha olyan munkahelyen dolgozol, ahol nem nyelnek le keresztben, ha a gyerkőcöd is veled tart, akkor akár egy (nem több) ilyen alkalmat is beiktathattok a nyári szünidő folyamán. Ő garantáltan színt visz majd a szürke hétköznapodba akkor is, ha csak az asztal mellett rajzolgat, míg arról is bizonyosságot nyerhet, hogy szívesen töltöd vele az időt és nincs terhedre.


A gyerekkorod helyszíneinek felfedezése


Na és, mi lenne, ha tematikus kirándulásra indulnátok? Itt az ideje, hogy megmutasd gyerkőcödnek, mik voltak a Te fiatalságodnak a legikonikusabb színhelyei! Elő a régi fotókkal és csekkoljátok, hogyan változtak az épületek, vagy, hogy milyen úton juthattatok el anno egyik helyről a másikra! Neked szuper nosztalgia lesz, Neki érdekes kirándulás és mindkettőtöknek minőségi együtt töltött idő.
 
család életmódLegfrissebb cikkek


5 tipp, ami segít nagyszerű vezetővé válni
A nagy menedzserek nagyszerű vezetők lehetnek és kell is lenniük. A vezetők csak akkor hatékonyak, ha megfelelően irányítják csapatukat. A hangsúly most azon van, hogyan lehet felkészíteni a menedzsereket arra, hogy kiváló vezetőkké váljanak. Ebben az összefüggésben hogyan válhat egy menedzser jó vezetővé? Megpróbáltunk összeszedni 5 alapvető tippet, ami segíthet.
Mi az, ami egyetlen férfi neszesszeréből sem hiányozhat?
A férfiasan tökéletes megjelenéshez igenis hozzátartozik a makulátlan arcbőr. Márpedig férfiasság ide vagy oda, a legtöbben vagy száraz bőrrel, vagy zsíros, csillogó bőrfelülettel, esetleg kevert T-vonallal, vagy érett, ráncosodó arcbőrrel élnek együtt. Mindegy, hogy konkrétan melyik típusról van szó, mert a lényeg, hogy egyik sem maradhat gyógyír nélkül. Na, de nézzük, mitől is válhat a bőrápolás szimpatikussá az erősebbik nem tagjainak számára.
Így csökkentsd a villanyszámládat az irodában üvegfalak beépítésével
Nehéz elképzelni, hogy az átlátszó üveg dekorációként vagy design elemként működjön, igaz? Az igazság azonban az, hogy valójában az egész teret átalakíthatja. Íme 5 vitathatatlan ok, amiért érdemes átlátszó üveget használni az iroda megjelenésének javításához: 
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!