5 dolog, ami jó, ha szingli pasiként van a lakásodban

Főoldal > 5 dolog, ami jó, ha szingli pasiként van a lakásodban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, ami jó, ha szingli pasiként van a lakásodban


1970/01/01
Puskás Rékka

Hiába vagy megrögzött agglegény, ha szeretsz csajozni, nőket felhívni magadhoz és vendégül látni a közelebbi ismeretség érdekében, akkor néhány, egyébként nőiesnek mondott dolgot nem árt tartanod a lakásodban. Ilyen tárgyakból, kiegészítőkből mutatok most ötöt – a te lakásodban hány lelhető fel közülük?

Ezekből szingli pasiként is tarthatsz otthon!

Vattapamacs

 

Talán nem is gondolnád, mennyi mindenre jó egy vattapamacs, még számodra is. De nem foglak arról győzködni, hányféleképpen tudod használni. Azonban a legtöbb nő tudja, ezért, ha egyiküket meginvitálod éjszakára, felajánlhatod neki, hogy megkönnyítsd a sminklemosást akár este, akár reggel. Nem csak hálás lesz érte, de neked is jobb, ha nem egy elfolyt szemű lény mellett ébredsz reggel! 

Testápoló

 

A testápoló egyfelől a te bőrödet is ápolja, ezért érdemes rendszeresen használnod. Másfelől a testápoló egy masszázsnak is lehet a kelléke, és kevés olyan csábító felvezetés van egy forró éjszakához, mint egy érzéki masszázs. Egy testápoló érzékeny bőrre tökéletes választás, mivel ez biztosa nem fog bőrirritációt okozni.

 

Hajszárító

 

A legtöbb férfi a hajszárítást törölközővel oldja meg a reggeli zuhanyzást követően. Ez rövid haj esetén abszolút kielégítő, azonban, ha szeretnéd, hogy hölgyvendéged éjszakára is maradjon, esetleg fennáll a lehetősége egy közös zuhanyzásnak, fürdésnek, akkor az ő vizes hajához már nem lesz elég a törölköző. Ha azonban van hajszárítód, akkor semmi nem akadályozhatja meg, hogy ő is önfeledten tussoljon.

 

+1 köntös

 

De lehetőleg ne női, mert ha van nálad bekészítve egy női köntös, azért, hogy a hölgyek kényelmesebben érezzék magukat, azzal azt sugallod, hogy ő is csak egy a hosszú sorban. És még ha valóban így is van, biztosan nem kell ezt az arcába dörgölni. Tarts inkább otthon két férfi köntöst, így, ha szükség van rá, tudsz valamit neki is adni, de nem fog úgy tűnni, hogy a sok nő miatti gyakorlatból van egy pluszba.

 

Tartalék fogkefe

 

Egy teljesen semleges, legegyszerűbb fogkefére gondolok. Ha ugyanis úgy alakul az este, hogy csak reggel ér véget, akkor egyfelől kedves gesztus felajánlani a lehetőséget a vendégednek a fogmosásra, másfelől így biztosan elkerülheted, hogy a te fogkefédet használja a célra, ami egy többéves kapcsolatba sem biztos, hogy belefér, nem, hogy egy friss ismeretségbe.
divat egészség elegancia életmódLegfrissebb cikkek


Szeretnél egészségesen ragyogó mosolyt? A hétköznapokban is tehetsz érte!
Nem kell mindenáron méregdrága fogászati kezeléseken részt venned, hogy fogaid egészségesek legyenek. Sokat segíthet az is, ha néhány apróságra odafigyelsz rendszeresen a hétköznapokban. Lássuk, mik ezek!   
Ez nem hiányozhat egy férfi otthonából!
Legyen sörcsap, szauna vagy grill sütő, biztos nem fogsz mellé, ha egy kiválló férfi lakásra vágysz! Ezek a kiegészítők tuti nem hiányozhatnak az otthonodból! Nézzük ezeket az otthoni kiegészítőket, ami férfiként nem hiányozhat!
Legyen a fiad is valódi úriember!
Te is szeretnéd, ha a még csöpp kisfiadból valódi úriember válna, szíveket hódítana és soha nem érhetné rossz szó a modorát? Essetek neki most a kiképzésnek, mutatjuk, hogyan!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!