5 dolog, ami jó, ha szingli pasiként van a lakásodban

Főoldal > 5 dolog, ami jó, ha szingli pasiként van a lakásodban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 dolog, ami jó, ha szingli pasiként van a lakásodban


1970/01/01
Puskás Rékka

Hiába vagy megrögzött agglegény, ha szeretsz csajozni, nőket felhívni magadhoz és vendégül látni a közelebbi ismeretség érdekében, akkor néhány, egyébként nőiesnek mondott dolgot nem árt tartanod a lakásodban. Ilyen tárgyakból, kiegészítőkből mutatok most ötöt – a te lakásodban hány lelhető fel közülük?

Ezekből szingli pasiként is tarthatsz otthon!

Vattapamacs

 

Talán nem is gondolnád, mennyi mindenre jó egy vattapamacs, még számodra is. De nem foglak arról győzködni, hányféleképpen tudod használni. Azonban a legtöbb nő tudja, ezért, ha egyiküket meginvitálod éjszakára, felajánlhatod neki, hogy megkönnyítsd a sminklemosást akár este, akár reggel. Nem csak hálás lesz érte, de neked is jobb, ha nem egy elfolyt szemű lény mellett ébredsz reggel! 

Testápoló

 

A testápoló egyfelől a te bőrödet is ápolja, ezért érdemes rendszeresen használnod. Másfelől a testápoló egy masszázsnak is lehet a kelléke, és kevés olyan csábító felvezetés van egy forró éjszakához, mint egy érzéki masszázs. Egy testápoló érzékeny bőrre tökéletes választás, mivel ez biztosa nem fog bőrirritációt okozni.

 

Hajszárító

 

A legtöbb férfi a hajszárítást törölközővel oldja meg a reggeli zuhanyzást követően. Ez rövid haj esetén abszolút kielégítő, azonban, ha szeretnéd, hogy hölgyvendéged éjszakára is maradjon, esetleg fennáll a lehetősége egy közös zuhanyzásnak, fürdésnek, akkor az ő vizes hajához már nem lesz elég a törölköző. Ha azonban van hajszárítód, akkor semmi nem akadályozhatja meg, hogy ő is önfeledten tussoljon.

 

+1 köntös

 

De lehetőleg ne női, mert ha van nálad bekészítve egy női köntös, azért, hogy a hölgyek kényelmesebben érezzék magukat, azzal azt sugallod, hogy ő is csak egy a hosszú sorban. És még ha valóban így is van, biztosan nem kell ezt az arcába dörgölni. Tarts inkább otthon két férfi köntöst, így, ha szükség van rá, tudsz valamit neki is adni, de nem fog úgy tűnni, hogy a sok nő miatti gyakorlatból van egy pluszba.

 

Tartalék fogkefe

 

Egy teljesen semleges, legegyszerűbb fogkefére gondolok. Ha ugyanis úgy alakul az este, hogy csak reggel ér véget, akkor egyfelől kedves gesztus felajánlani a lehetőséget a vendégednek a fogmosásra, másfelől így biztosan elkerülheted, hogy a te fogkefédet használja a célra, ami egy többéves kapcsolatba sem biztos, hogy belefér, nem, hogy egy friss ismeretségbe.
divat egészség elegancia életmódLegfrissebb cikkek


Kényelmes férfi cipők minden alkalomra
A kiszámíthatatlan időjárás ellenére hamarosan tényleg itt a tavasz, és ezzel együtt a férfi cipők új trendjei között is válogathatunk az online boltokban. Ilyenkor könnyebben mozdulunk ki, vagy utazunk el valahová. Függetlenül attól, hogy merre sodor utunk, egy pár kényelmes cipő elengedhetetlen. Lábunk hálás lesz, ha támasztó és kényelmes lábbelit viszünk magunkkal legyen az egyszerű séta, városnézés, kirándulás, vagy épp ingázás a munkahelyre.
Mi történik az elhagyatott gyár-és raktár épületekkel? Tényleg tilos ezekbe a bejárás?
Az elhagyott épületek számos ok miatt gyorsan elpusztulnak, beleértve a mennyezet és a padló szivárgását és sérülését, a karbantartás hiányát és a külső tényezőket, például az állatokat és a környezeti időjárást. De mi történik ezekkel az elhagyatott épületekkel? Tényleg nem szabad ide bejárni?
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek. Mindent megtudhatsz oldalunkon, ami ahhoz kell, hogy Te is Gentleman módjára élhesd az életedet.

Klasszikus úriemberek

Érdekel a klasszikus úriember stílus? Te is igazi gentleman szeretnél lenni? Utazzon vissza az időben és ismerd meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa az elmúlt évtizedekbe. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek. 

Modern úriemberek

Tekints bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerd meg, hogyan hatnak a kütyük a modern úriemberek életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhatsz mindent, ami a férfi léthez, a gentleman életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány. Minden, ami férfias egy helyen.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!