Tévés vetélkedők a múltból

Főoldal > A 2000-es évek utánozhatatlan tévés vetélkedői

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A 2000-es évek utánozhatatlan tévés vetélkedői


1970/01/01
B. Á.

Mi ezeken a televíziós játékokon nőttünk fel, és biztos vagyok abban, hogy soha nem fogjuk elfelejteni egyiket sem! Mindet imádtam, nem tudnék egyet választani közülük…Neked melyik volt a kedvenced?

Régi tévés vetélkedők

A 2000-es évek vetélkedői – Játék határok nélkül

A legnagyobb kedvencem, más kiskoromban is képes volt odaszögezni a televízió képernyője elé! Magyarországon 1993 és 1999 között futott a játék, ami színesebbnél színesebb, összetett feladatokat állított a résztvevő országok csapatai elé. Összehangolt csapatmunka, tervezés, józan gondolkodás, ez volt szüksége a sikerhez. A legjobb az volt benne, hogy mindig lehetett szurkolni magyar csapatnak! A műsorvezető Gundel Takács Gábor volt, a háziasszonya pedig Geszler Dorottya. 

 A 2000-es évek vetélkedői – Szerencsekerék

Ez volt az egyik első vetélkedő, ami nem saját fejlesztésű volt, 1993-ban a magyar televízió vásárolta meg a licencjogát, ami 1997-ben került át a TV2-höz. Ez volt az a műsor is, ahol megismerhette ország-világ Klausmann Viktort, illetve Prokopp Dórát, aki betűforgatóként tevékenykedett. Én sose fogom elfelejteni a megnyerhető ajándékokhoz tartozó reklámszövegeket sem! 

 

A 2000-es évek vetélkedői – Mindent vagy semmit

Ismét egy Vágó István által fémjelzett klasszikus, ami 1997-ben jelent meg a TV2-n. A játéknak elég nagy tétje volt, ugyanis a fődíj egy autó volt, de a műsor más miatt is emlékezetes marad. Nagyjából ez volt az első vetélkedő, ahol megjelent a műsorvezető segédje, aki mindig a szép nő szerepet kapta. A Mindent vagy semmit című közönség kedvenc műsorban 800 adáson keresztül alakította ezt az alakot Brunner Márta. 

 

A 2000-es évek vetélkedői – Kapcsoltam

Szerintem az egyik legismertebb televíziós betelefonálós játék volt. Rózsa György vezetésével jelent meg a képernyőn, és biztos állíthatom, hogy a mai nap sem tudnak jobb műsort készíteni ebben a kategóriában. Az volt a jó benne, hogy a feladványokon volt a hangsúly, nem úgy mint ma…Rózsa György pedig szenzációsan látta el a feladatát, sokszor maradt csöndben, mi pedig izgulva vártunk arra, hogy a vonal másik végén található ember megtalálja a helyes választ. A Kapcsoltam egyébként Vitray Tamással indult útjára, még 1980-ban, de az első adások után Rózsa György ült a helyére, aki kilenc éven keresztül vezette a műsort. 

 

A 2000-es évek vetélkedői – Kérdezz, felelek!

Vágó István mellett volt egy másik nagy személyiség is, ő pedig Egri János volt. A Kérdezz, felelek volt az utolsó műsor, amiben láthattuk. Érdekesség, hogy az általa vezetett műsorok mindegyike, így a Kérdezz, felelek is Egri János személyes fejlesztései voltak, nem megvásárolt licenc alapján készültek, mint a legtöbb vetélkedő. A Kérdezz, felelek a tudásról szólt, de azért itt is volt egy szép nő, akit Gál Noéminak hívtak! Ismerős a név, ugye? Nem véletlen, ő az, aki közli a meteorológiai híreket!  

Fotó: Fortepan adományozó RÁDIÓ ÉS TELEVÍZIÓ ÚJSÁG - FOTO
életmódLegfrissebb cikkek


Vonzó tulajdonságok , amelyek lehengerlik a nőket
Ha Te is szeretnéd lenyűgözni a hölgyeket és szeretnéd, ha a lábaid előtt hevernének álmaid bombázói, akkor a következő tippeket érdemes megfogadnod!
Régi nagyágyúkat frissített az Apple
Az Apple az a technológiai vállalat, amelyik évről-évre frissíti készülékeit, hogy minden évben a legjobb teljesítményű termékeivel léphessen a piacra, legalábbis ami az iPhone-okat illeti. A techóriás okostelefonjain kívül elég ritkán fejlődnek termékei, azonban végre eljött a nagy nap, amikoris három régi nagyágyút frissített az Apple. Olvasd tovább cikkünket, ha szeretnéd megtudni, hogy mi lett a MacBook Air, az iPad és a Mac Mini jövője!
Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól
Gondolkodtál már azon, hogy milyen mobiltelefont használhatnak a világ leggazdagabb úriemberei? Számukra a legdrágább Samsung vagy Apple iPhone modell megvásárlása sem okoz problémát, így valami még prémiumabb minőségre vágynak. Cikkünkben bemutatunk egy olyan telefonmárkát, amelyről lehet, hogy még nem hallottál, de horror áron értékesítik!
Urak.hu férfi magazin

Online úriember magazin. Online férfi magazin. Klasszikus úriemberek. Modern úriemberek.

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!