A Vertu egy igazán luxus, férfias mobiltelefon, amely igazi ínyenceknek készül

ÚRIEMBERNEK LENNI

SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

CIKKEK

Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól


Vertu férfias mobiltelefon

Gondolkodtál már azon, hogy milyen mobiltelefont használhatnak a világ leggazdagabb úriemberei? Számukra a legdrágább Samsung vagy Apple iPhone modell megvásárlása sem okoz problémát, így valami még prémiumabb minőségre vágynak. Cikkünkben bemutatunk egy olyan telefonmárkát, amelyről lehet, hogy még nem hallottál, de horror áron értékesítik!


Ezt érdemes tudni a Vertu márkáról, vállalatról

A Vertu vállalatot még a finn Nokia alapította 1998-ban, ami azóta többször is gazdát cserélt. A vállalat alapkoncepciója az volt, hogyha valaki 20 ezer dollárt is képes elkölteni egy luxusórára, akkor miért ne költhetne el luxus telefonra is. Éppenséggel ezért az igazi luxust a felhasznált anyagokkal biztosították. Így alkották meg a luxus, férfias mobiltelefon koncepcióját. A Vertu telefonok titániumból, bőrből és különféle drágakövek felhasználásával készülnek, amelyeket kizárólag kézzel szerelnek össze Angliában. Egy-egy telefon kézi összeszerelése átlagosan 2-3 órába telik, de egyedi megrendelések esetén egy egész napot is igénybe vehet a folyamat.

 

Miben különleges még a Vertu?

Felmerülhet a kérdés, hogy miért ilyen különleges ez a férfias mobiltelefon? Az előbb említett anyagok és a kézi összeszerelés már sokat elárulhatott, de a Vertu telefonokat egyéb funkciókkal is megspékelték. Például van egy 0-24 órában elérhető ügyfélszolgálatuk is, amit a telefon vörös kristálygombjának megnyomásával lehet tárcsázni.

 

De mennyi is az annyi?

Az első telefonok 5 ezer és 17 ezer dollár közé voltak tehetők, míg a legdrágább modellek elérték az akár 50 ezer dolláros árkategóriát is.

 

Mire is használható a Vertu?

A legelső Vertu telefonokon a régi Nokiákról ismert Symbian operációs rendszer futott, ami nem biztosított túl sok lehetőséget. A legújabb Vertu telefonok természetesen már okostelefonok, hiszen a gyártó is haladt a korral, ennek érdekében áttértek az Android operációs rendszer használatára. A modern érintőképernyőket pedig zafír kijelzőkkel védik a sérülések ellen. Tehát összességében egy Vertu pontosan azt tudja, amit bármelyik közép-felsőkategóriás Androidos okostelefon. A Vertu mobiltelefonok olyan üzletembereknek készülnek, akik tényleg nincs már mire költsék a pénzüket és a minőségi anyagokkal, kézzel készült telefonok ragadtatják el őket. Neked szükséged lenne egy ilyen férfias mobiltelefonra?

Szerző: CsA

címkék: elegancia, életmód, technológia

Kommentek


Klasszikus úriemberek

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.


Urak.hu - Az Urak magazinja


Cikkek

Termékfrissítés az Apple-től

Régi nagyágyúkat frissített az Apple

Az Apple az a technológiai vállalat, amelyik évről-évre frissíti készülékeit, hogy minden évben a legjobb teljesítményű termékeivel léphessen a piacra, legalábbis ami az iPhone-okat illeti. A techóriás okostelefonjain kívül elég ritkán fejlődnek termékei, azonban végre eljött a nagy nap, amikoris három régi nagyágyút frissített az Apple. Olvasd tovább cikkünket, ha szeretnéd megtudni, hogy mi lett a MacBook Air, az iPad és a Mac Mini jövője!

Vertu férfias mobiltelefon

Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól

Gondolkodtál már azon, hogy milyen mobiltelefont használhatnak a világ leggazdagabb úriemberei? Számukra a legdrágább Samsung vagy Apple iPhone modell megvásárlása sem okoz problémát, így valami még prémiumabb minőségre vágynak. Cikkünkben bemutatunk egy olyan telefonmárkát, amelyről lehet, hogy még nem hallottál, de horror áron értékesítik!

Férfi ékszerek

Az igazi férfiak hordanak ékszereket?

Sokszor törted már azon a fejed, hogy vajon férfi létedre felvehetsz-e ékszereket? Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt ékszer vásárlásra adnád a fejed!

A legjobb férfi outfitek

Kihagyhatatlan outfitek az úriemberek gardróbjából

Sokszor gondot okoz, hogy nem tudod mit vegyél fel, amikor már indulnod kellene? Nyugodj meg, ezzel nem vagy egyedül. Mi is sokszor éreztük már ezt, de ilyenkor egy jól bevett módszert szeretnénk ma megosztani veled. Gondolj azokra a ruháidra, amelyek kötelező alapdarabok. Hidd el, ezekkel nehéz melléfogni! Ennek érdekében összegyűjtöttük azokat az outfit alapdarabokat, amelyek minden úriember ruhatárában ott kell legyenek valahol!