Ezektől a ruhadaraboktól a legtöbb nő elmenekülne!

ÚRIEMBERNEK LENNI

SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

CIKKEK

Férfi ruhadarabok, amelyeket a nők ki nem állhatnak


Ezeket a ruhákat nem ajánlott hordanod

A férfiak általában szeretnek a nők kedvében járni akkor is, ha öltözködésről, divatról van szó. Mégis vannak olyan ruhadarabok, amelyeket a férfiak kifejezetten imádnak és előszeretettel hordanak, de a nők ki nem állhatják ezeket a darabokat. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyeket jobb elkerülnöd, ha egy nő kedvében szeretnél járni!


Ezeket a ruhákat érdemes elkerülnöd

1. Feszes farmernadrág

A szűk farmernadrágokat a nők kifejezetten utálják, hiszen ezek a ruhadarabok mondhatni a férfiasságot döntik romba. Nagyon előnytelen megjelenést keltenek, hiszen teljesen a lábhoz tapadnak és ez valljuk be ez egy nőnek sem túl imponáló. Egy jól szabott, egyenes szárú nadrág sokkal előnyösebben és férfiasabban áll mindenkin.

 

2. Mély kivágású pólók

Az egyszerű, enyhén kivágott V-nyakú pólókkal még nincs gond, de a mélyen, közönségesen nagy kivágással rendelkező pólókkal már annál nagyobb a baj. Az ilyen fazonú pólók talán a szappanoperában szereplő férfiakon elmennek, de egy átlagférfin az utcán már inkább mulatságosan hatnak, ezért jobb, ha elkerülöd őket.

 

3. Rózsaszín ruhadarabok

Manapság ugyan már megszűntek a határok a nőies színek és férfias színek között, de mégis valamiért a nők furcsának találják, ha egy férfi rózsaszín pólót, nadrágot, zakót visel. Azonban, ha te szereted a rózsaszínt, de nem akarsz nagy feltűnést kelteni, akkor visszafogottabb módon viseld a színt és nem fognak furcsán nézni rád. Viselj rózsaszín nyakkendőt, vagy díszzsebkendőt ahelyett, hogy egész öltönyöd rózsaszínben pompázna!

 

4.Túlzásba vitt ékszerek

Egy-egy kiegészítő még stílusos, sármos lehet, de ha magadra aggatsz 5 karkötőt, 4 gyűrűt és 6 nyakláncot az már igazán feltűnő és furcsa látvány. Egy nő sem szeretne egy ékszeres dobozzal mutatkozni, így jobban teszed, ha visszafogott ékszereket választasz.

 

5. Túl színes, mintás pólók

Egy bizonyos kor fölött már a nők elvárják, hogy egy igazi komoly férfi ne viseljen túl színes, mintás, figurás, vicces pólókat. Mivel már nem vagy 12 éves kiskamasz, ezért ezeket a darabokat jobb elfelejteni és inkább basic (alap), egyszínű pólókat érdemesebb hordani a hétköznapokra.

Szerző: CsA

címkék: divat, stílus, trend

Kommentek


Klasszikus úriemberek

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.


Urak.hu - Az Urak magazinja


Cikkek

Termékfrissítés az Apple-től

Régi nagyágyúkat frissített az Apple

Az Apple az a technológiai vállalat, amelyik évről-évre frissíti készülékeit, hogy minden évben a legjobb teljesítményű termékeivel léphessen a piacra, legalábbis ami az iPhone-okat illeti. A techóriás okostelefonjain kívül elég ritkán fejlődnek termékei, azonban végre eljött a nagy nap, amikoris három régi nagyágyút frissített az Apple. Olvasd tovább cikkünket, ha szeretnéd megtudni, hogy mi lett a MacBook Air, az iPad és a Mac Mini jövője!

Vertu férfias mobiltelefon

Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól

Gondolkodtál már azon, hogy milyen mobiltelefont használhatnak a világ leggazdagabb úriemberei? Számukra a legdrágább Samsung vagy Apple iPhone modell megvásárlása sem okoz problémát, így valami még prémiumabb minőségre vágynak. Cikkünkben bemutatunk egy olyan telefonmárkát, amelyről lehet, hogy még nem hallottál, de horror áron értékesítik!

Férfi ékszerek

Az igazi férfiak hordanak ékszereket?

Sokszor törted már azon a fejed, hogy vajon férfi létedre felvehetsz-e ékszereket? Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt ékszer vásárlásra adnád a fejed!

A legjobb férfi outfitek

Kihagyhatatlan outfitek az úriemberek gardróbjából

Sokszor gondot okoz, hogy nem tudod mit vegyél fel, amikor már indulnod kellene? Nyugodj meg, ezzel nem vagy egyedül. Mi is sokszor éreztük már ezt, de ilyenkor egy jól bevett módszert szeretnénk ma megosztani veled. Gondolj azokra a ruháidra, amelyek kötelező alapdarabok. Hidd el, ezekkel nehéz melléfogni! Ennek érdekében összegyűjtöttük azokat az outfit alapdarabokat, amelyek minden úriember ruhatárában ott kell legyenek valahol!