Végre frissített az Apple! Íme az új MacBook Air, az új iPad Pro és az új Mac Mini!

ÚRIEMBERNEK LENNI

SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

CIKKEK

Régi nagyágyúkat frissített az Apple


Termékfrissítés az Apple-től

Az Apple az a technológiai vállalat, amelyik évről-évre frissíti készülékeit, hogy minden évben a legjobb teljesítményű termékeivel léphessen a piacra, legalábbis ami az iPhone-okat illeti. A techóriás okostelefonjain kívül elég ritkán fejlődnek termékei, azonban végre eljött a nagy nap, amikoris három régi nagyágyút frissített az Apple. Olvasd tovább cikkünket, ha szeretnéd megtudni, hogy mi lett a MacBook Air, az iPad és a Mac Mini jövője!


MacBook Air – brutális erő, elegáns dizájn

A MacBook Air mindig is az Apple egyik legkedveltebb laptopja volt a remek ár-érték aránynak köszönhetően. A tegnapi napig azonban úgy tűnt, hogy az Apple megfeledkezett az Air szériáról, amikor is bejelentették frissített változatát! Az új termék egy igazán erős, modern gép lett, amelynek a gyönyörű dizájnját is sikerült megtartaniuk. Lássuk, hogy milyen újdonságokat, várva várt fejlesztéseket pakoltak a gépházba!

 

A technikai adatok előtt nézzük át, hogy mik a legjobb újdonságai a MacBook Air-nek, amelyekre már évek óta vágynak a rajongók. Bekerült a Retina kijelző, ami által sokkal szebb képet képes megjeleníteni a laptop és így a kijelzőt körülvevő káva a felére csökkenhetett. T2-es biztonsági chippel szerelték fel, ami által bekerülhetett a Touch ID gomb, továbbá a laptopot felszerelték 2 db USB C csatlakozóval, Butterfly billentyűzettel és Fource Touch képes Trackpaddel. Az újítások mellett lássuk a technikai paramétereket is:

 

  • Processzor: 1,6 GHz Intel i5 (3,6 GHz Turbo Boost)
  • Memória: 8 GB, 16 GB (2133 MHz – LPDDR3)
  • Grafika: Intel UHD Graphics 617
  • Tárhely: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1,5 TB SSD

 

iPad Pro – ilyen egy modern tablet

Az Apple-t napjainkban már egyre több kritika érte elavult és már-már semmi okosat nem tartogató táblagépei miatt. Úgy tűnik, hogy véget vetettek ezeknek a szóbeszédeknek, hiszen bemutatták az új iPad Prot, ami több dolog miatt is izgalmassá sikerült. Elhagyták a Touch ID-t, így a Home gombot is, és Face ID-val szerelték fel. Az iPhone X-ben bemutatott notch, azaz kamerasziget az új iPad-en már nem található meg a vastagabb káva miatt, ami így egységes kinézetet teremt az új Liquid Retina kijelzőn. A dizájn tehát megújult, lássuk a technikai adatokat:

 

  • Processzor: A12X Bionic (8 magos)
  • Grafika: 7 magos GPU
  • Tárhely: 64 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

 

Mac Mini – a kis szörnyeteg

A Mac Mini az Apple kis számítógépe, amit csak egy monitorhoz kell csatlakoztatnunk és használni is tudjuk egy billentyűzet és egy egér segítségével. Szintén nagyon régen frissítették már ezt a termékvonalat, ami sok asztali számítógép kedvelő vágyálma volt már. Lássuk a technikai paramétereket:

 

  • Processzor: 3,6 GHz Intel i3, 3,0 GHz i5, 3,2 GHz i7
  • Memória: 8 GB, 12 GB, 32 GB, 64 GB
  • Tárhely: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1, 2 TB SSD

 

Tehát egy igen erős teljesítményt kaphatnak a Mac Mini vásárlói is egy igazán kompakt, kényelmes méretben.

 

Összegezve tehát az Apple beváltotta a felhasználók elvárásait, elkészítették a kedvenc, várva várt eszközeik frissített változatait, amelyekre tényleg nem lehet panasz.

Szerző: CsA

címkék: divat, technológia, trend

Kommentek


Klasszikus úriemberek

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.


Urak.hu - Az Urak magazinja


Cikkek

Termékfrissítés az Apple-től

Régi nagyágyúkat frissített az Apple

Az Apple az a technológiai vállalat, amelyik évről-évre frissíti készülékeit, hogy minden évben a legjobb teljesítményű termékeivel léphessen a piacra, legalábbis ami az iPhone-okat illeti. A techóriás okostelefonjain kívül elég ritkán fejlődnek termékei, azonban végre eljött a nagy nap, amikoris három régi nagyágyút frissített az Apple. Olvasd tovább cikkünket, ha szeretnéd megtudni, hogy mi lett a MacBook Air, az iPad és a Mac Mini jövője!

Vertu férfias mobiltelefon

Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól

Gondolkodtál már azon, hogy milyen mobiltelefont használhatnak a világ leggazdagabb úriemberei? Számukra a legdrágább Samsung vagy Apple iPhone modell megvásárlása sem okoz problémát, így valami még prémiumabb minőségre vágynak. Cikkünkben bemutatunk egy olyan telefonmárkát, amelyről lehet, hogy még nem hallottál, de horror áron értékesítik!

Férfi ékszerek

Az igazi férfiak hordanak ékszereket?

Sokszor törted már azon a fejed, hogy vajon férfi létedre felvehetsz-e ékszereket? Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt ékszer vásárlásra adnád a fejed!

A legjobb férfi outfitek

Kihagyhatatlan outfitek az úriemberek gardróbjából

Sokszor gondot okoz, hogy nem tudod mit vegyél fel, amikor már indulnod kellene? Nyugodj meg, ezzel nem vagy egyedül. Mi is sokszor éreztük már ezt, de ilyenkor egy jól bevett módszert szeretnénk ma megosztani veled. Gondolj azokra a ruháidra, amelyek kötelező alapdarabok. Hidd el, ezekkel nehéz melléfogni! Ennek érdekében összegyűjtöttük azokat az outfit alapdarabokat, amelyek minden úriember ruhatárában ott kell legyenek valahol!