Cipőviselési kisokos elegáns öltönyhöz!

ÚRIEMBERNEK LENNI

SOSEM MEGY KI A DIVATBÓL

CIKKEK

Így válassz megfelelő cipőt az öltönyödhöz!


Öltönycipő kisokos

Az öltönyviselés során általában a férfiak legnagyobb problémája az, hogy az adott öltönyhöz vajon milyen színű cipőt illene viselni. Hiszen hiába áll remekül egy öltöny, ha a választott cipő a teljes megjelenést elrontja. Az összekép csak a megfelelő lábbelivel válik teljessé, ezért itt egy kis útmutató, hogy hogyan viseld öltönyeidet és lábbelijeidet együtt.


A cipőviselési alapszabály

Mindenekelőtt szögezzük le az első szabályt: öltönyhöz kizárólag bőr cipőt illik viselni!

 

1. Fekete öltöny

Ha fekete öltönyt választunk egy adott eseményre, akkor jobb, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a fekete öltöny viselése a legkötöttebb viselet mind közül, hiszen ehhez az öltözékhez csak fekete cipőt illik választani. Mellőzzük a túldíszített bőrcipőket és a velúr anyagú cipőket is!

 

2. Grafitszürke öltöny

Legfőképp a fekete cipő passzol a grafitszürke öltönyhöz, de a bevállalósabbak akár burgundi vörös cipővel is feldobhatják szettjüket. A fekete letisztultabb, azonban a burgundi szín melegebb megjelenést biztosít.

 

3. Világosszürke öltöny

A világgosszürke öltöny több lehetőséget is magába foglal, hiszen ehhez a viselethez húzhatunk fekete, világosabb vagy akár sötétebb barna lábbeliket is. Azonban a legtöbb esetben a nyakkendő és az ing színe határozza meg, hogy melyik színű cipőt válasszunk egy-egy eseményre.

 

4. Barna öltöny

Barna öltöny viselése során ügyelni kell, hogy a barna színazonosságot megtartsuk, de 1-2 árnyalattal mindenképp válasszunk sötétebb darabot!

 

5. Sötétkék öltöny

A legtöbb alkalomra remek választás a sötétkék öltöny és hatalmas előnye, hogy több cipőkombinációval is remekül fest. Fekete cipővel és barna árnyalatokkal is nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

 

6. Fehér öltöny

Ugyan a fehér öltöny viselése nem túl gyakori, de vannak, akik szívesen viselik. A fehér öltönyhöz a fekete színű cipő, világosbarna és a sötétbarna árnyalatai, de akár a fehér színű cipő is remekül passzol.

Szerző: CsA

címkék: divat, stílus, trend

Kommentek


Klasszikus úriemberek

Klasszikus úriemberek

Utazzon vissza és ismerje meg milyen lehetett a klasszikus úriemberek életstílusa. A hagyományos gentleman fogalma eltűnőben van a modern XXI. századi világ felgyorsulásával. Cikkeinkben a régi értékek is előtérbe kerülnek.

Modern úriemberek

Modern úriemberek

Tekintsen bele a modern úriemberek mindennapjaiba. A technológia ma már minden férfi életében jelentős szerepet játszik. Ismerje meg, hogyan hatnak a kütyük a férfi életérzésre. Cikkeinkben a modern technológia is helyet kap.

Minden, ami férfias

Minden, ami férfias

Úriember magazinunkban megtalálhat mindent, ami a férfi léthez, életérzéshez kapcsolódik. Ajánlott úriember témáink, de nem csak férfiaknak: család, egészség, életmód, sport, stílus, szórakozás, technológia és tudomány.


Urak.hu - Az Urak magazinja


Cikkek

Termékfrissítés az Apple-től

Régi nagyágyúkat frissített az Apple

Az Apple az a technológiai vállalat, amelyik évről-évre frissíti készülékeit, hogy minden évben a legjobb teljesítményű termékeivel léphessen a piacra, legalábbis ami az iPhone-okat illeti. A techóriás okostelefonjain kívül elég ritkán fejlődnek termékei, azonban végre eljött a nagy nap, amikoris három régi nagyágyút frissített az Apple. Olvasd tovább cikkünket, ha szeretnéd megtudni, hogy mi lett a MacBook Air, az iPad és a Mac Mini jövője!

Vertu férfias mobiltelefon

Itt egy igazán férfias mobiltelefon, a Vertu gyártótól

Gondolkodtál már azon, hogy milyen mobiltelefont használhatnak a világ leggazdagabb úriemberei? Számukra a legdrágább Samsung vagy Apple iPhone modell megvásárlása sem okoz problémát, így valami még prémiumabb minőségre vágynak. Cikkünkben bemutatunk egy olyan telefonmárkát, amelyről lehet, hogy még nem hallottál, de horror áron értékesítik!

Férfi ékszerek

Az igazi férfiak hordanak ékszereket?

Sokszor törted már azon a fejed, hogy vajon férfi létedre felvehetsz-e ékszereket? Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt ékszer vásárlásra adnád a fejed!

A legjobb férfi outfitek

Kihagyhatatlan outfitek az úriemberek gardróbjából

Sokszor gondot okoz, hogy nem tudod mit vegyél fel, amikor már indulnod kellene? Nyugodj meg, ezzel nem vagy egyedül. Mi is sokszor éreztük már ezt, de ilyenkor egy jól bevett módszert szeretnénk ma megosztani veled. Gondolj azokra a ruháidra, amelyek kötelező alapdarabok. Hidd el, ezekkel nehéz melléfogni! Ennek érdekében összegyűjtöttük azokat az outfit alapdarabokat, amelyek minden úriember ruhatárában ott kell legyenek valahol!